La empresa ha respondido
Wij hadden als organisatie met spoed een nieuwe interimmer nodig, bij Jellow staat binnen no time jouw opdracht uit en stromen de eerste cv's binnen. Na 9 dagen was de nieuwe interimmer gevonden! Da... Ver más
La empresa ha respondido
Jellow beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan freelancers waar makkelijk mee valt te communiceren. Wij werden geholpen door Daan, een Business Developer van Jellow, en hij heeft binnen ander... Ver más
La empresa ha respondido
Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk! Het enige wat mij op d... Ver más
La empresa ha respondido
Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Nieuwe Haven 25, 1411 SG, Naarden, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Jellow heeft mij uitstekend bemiddeld! Snelle communicatie, duidelijk proces en professioneel handelen. Zeker aan te raden!
Een uitstekende match tussen de opdrachtgever en mij.
Het is een prettig traject geweest met de nodige persoonlijke aandacht.
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Zijn goed bereikbaar en proberen altijd in oplossingen te denken. Ik heb een mooie opdracht via hen gekregen.
Goede en duidelijke communicatie, veel contact en feedback vanuit Jellow , met gepassioneerde medewerkers.
Aardige mensen, snel schakelen, goede opvolging na het maken van de match

Respuesta de Jellow
Heel korte en fijne opvolging! Zeer fijne ervaring geweest!

Respuesta de Jellow
Communicatie met Jellow is duidelijk! Ik heb een eerste fijne opdracht gehad!

Respuesta de Jellow
Jellow belde me over een mogelijke interim opdracht. Het contact was prettig en zorgvuldig, bij vragen kwam er altijd snel een antwoord. Alles verliep soepel. En bovendien heeft Jellow met Younited een mooi dashboard die je compleet ontzorgd.

Respuesta de Jellow
Prettige communicatie, vooral met Thomas. Goed en snel geholpen bij vragen

Respuesta de Jellow
Nu mijn eerste opdracht via Jellow aan het doen, tot nu toe bevalt het allemaal prima.

Respuesta de Jellow
Een betrouwbaar platform, met mensen die je correct informeren en begeleiden. De verantwoording van uren is eenvoudig en de uitbetaling altijd op tijd. Precies wat je nodig hebt!

Respuesta de Jellow
Super leuk bedrijf, nemen de tijd voor je en reageren snel!
Gezellige collega’s 👌🏻
Kortom is het een topbedrijf.

Respuesta de Jellow
Een mooie nieuwe opdracht samen met Jellow gevonden. Korte lijnen en snel schakelen. Helemaal blij mee!

Respuesta de Jellow
De perfecte matchmakers. Snelle meedenkers en goede hulp bij informatie voor zowel de freelancer als de opdrachtgever. Jellow heeft met Younited een mooi dashboard die je compleet ontzorgt.

+ Goed bereikbaar voor vragen
+ Duidelijke communicatie
+ Meedenkend in mijn specifieke situatie
- Uiterste betaaldatum vanuit hen werd niet altijd gehaald ondanks een betaaltermijn van een maand toch best wel ruim is naar mijn mening

Respuesta de Jellow
Super warm en fijn bedrijf om mee samen te werken. Gezelligheid en hard werken gaan hier goed samen!

Respuesta de Jellow
flexibiliteit die wordt aangeboden in mijn geval.ben erg blij met karl van der horst en de jongens van contracting zijn prettig in de omgang

Respuesta de Jellow
Als werkgever heb ik snel een kandidaat gevonden via Jellow. Persoonlijk contact heb ik al zeer prettig ervaren. Platform is transparant en eenvoudig in gebruik. Direct contact met de kandidaten. Super!

Respuesta de Jellow
Más información sobre otros tipos de reseñas.