French marked Fisketorvet
French marked Fisketorvet var super god kvalitet til billige penge.
Hurtig service og fine portioner.
Muslinger og fon var god og tartar smagte godt igennem af sennep og estragon
Best Place To Eat in Baton Rouge! Award Winning Chefs. Top Romantic Restaurant. The best hotspot, mastered the art of fine dining and classic creole fare
Highland Road 16645, 70810, Baton Rouge, Estados Unidos
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
French marked Fisketorvet var super god kvalitet til billige penge.
Hurtig service og fine portioner.
Muslinger og fon var god og tartar smagte godt igennem af sennep og estragon
Steaken som var som sålelæder, salaten bestod af diverse rucolablade uden andet. Til gengæld var Moules frites god selv om foden ikke var taget af.
Elendig stykke entrecoj så tynd at gennemstegning nok er en umulighed og det var fyldt med sener. Smørret på bøffen smagte harsk. Bearnaise sovsen en gang surt sjask som kostede 20 kr. ekstra . Pomfritter havde en udefinerbar bismag.
Ved godt det ikke er så dyr, men sæt da prisen op og lever noget man kan spise.
Går i små sko. Var derinde og spise med familien. Sønnen fik medbragt mad da de ikke har mad til 1 årige. Da vi rejser os bliver vi med det samme bedt om at tage den lille pap æske hans mad var i, med os da den ikke hører til deres "restaurant". Det er sgu at gå i små sko at den ikke må komme i deres skraldespand og gør at jeg ikke kommer igen.
Terrible experience. A juvenile amateur staff chose to argue over two servings of raw entrecote frites with bearnaise sauce. They finally agreed to renew the order, only for the waitress to decide that we would not be getting bearnaise sauce. I was left speechless.
Once again proving that mediocre staff will ruin any meal.
We can not recommend this place under any circumstances.
Spiser tit der inde men sidst jeg var der med min kæreste og spise var virkelig en skuffelse Vores ene ag bøffen var gennemstegt . Og de pomfritter vi fik blev varmet op hurtig ned i Friture . Virkelig en dårlig oplevelse vi fik .
Muslingerne var tørre. Sovsen smagte ikke af noget. Pommes frites ok. Havde ikke noget at gøre med Moules frites. Alt for dyrt til en dårlig kvalitet
Overpriced. Unfair pricing and proved to be a very bad experience