De verwerking van de retour ging al mis bij het verkrijgen van een retourlabel. Ik heb het product dezelfde dag van ontvangst aangemeld voor retour.Na mailen en telefonisch contact kreeg ik dat met ge... Ver más
Nog niet gebruikt maar lijkt mij heel handig ! Wij vliegen ongeveer zes keer per jaar naar Spanje. Hebben daar ook kleding dus hoeven alleen een paar dingetjes mee te nemen en hebben geen zin om ieder... Ver más
De FRENKY rugzak ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook heel fijn om mee te reizen. En wat een service… daar kunnen menig bedrijven nog was van leren. Er was iets kapot gegaan bij mijn rugzak, nada... Ver más
La empresa ha respondido
Een mooi product dat zijn werk doet, namelijk de belofte van gemak en toepassing bij het reizen met het vliegtuig met 1 tas. Ook service bij een vraag was zeer adequaat, snelle persoonlijke reactie... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
FRENKY is dé slimme underseater voor reizigers die licht, slim en zonder extra kosten willen vliegen. Met afmetingen van 40 x 30 x 15–20 cm past hij perfect onder de stoel en mag gratis mee als handbagage bij vrijwel alle grote luchtvaartmaatschappijen – zoals KLM, Transavia, easyJet, TUI, Vueling, Wizz Air en Eurowings. Wat FRENKY uniek maakt: 50% meer pakruimte dankzij een slim vacuümcompartiment Waterdichte toilettas voor al je verzorgingsproducten Verborgen paspoortvak + handige fleshouder Weerbestendige, duurzame stof en geïntegreerde waszak Onze missie is om reizen makkelijker te maken. Met slimme, ruimtebesparende oplossingen en het gebruik van gerecyclede PET-flessen combineren we duurzaamheid met praktisch gemak. Zo pak jij sneller in, reis je lichter en hoef je je geen zorgen te maken over extra bagagekosten.
Holanda
- frenky.com
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Meer dan naar wens
Super snelle levering, netjes en zorgvuldig. Het product is meer dan naar wens! Het is stijlvol, het materiaal is stevig, dit wordt voor de komende jaren mijn reistas. Niks van de beloftes is gelogen.

Respuesta de Frenky
Pas op met bestellen en retouren
Had een complete set besteld na het zien van een advertentie in het blad van Transavia. Dus rugzak, Bum bag en toilettas. Bij ontvangen van de bestelling vond ik het tegenvallen maar dat is mijn persoonlijke mening. De totale order aangemeld voor retour, kreeg retour instructies deze opgevolgd en netjes verstuurd. Ik kreeg later een melding en daar ontbrak de Bum bag dit gelijk gemeld via mail en Telefonisch. Ik hoefde mij geen zorgen te maken kwam allemaal in orden. Nu bij het crediteren van het bedrag ontbreekt het bedrag van de Bum Bag. Het duurde al lang voor de retour en verwerkt zijn, en nu klopt het bedrag niet. Wat een slecht iets dit allemaal veel tijd en ergernis zo.
Update:
Vandaag weer contact gehad en het is uiteindelijk goed opgelost.

Hele goede klanten service
Ik had een klacht over de rugzak en dat is snel en gied opgelost. Ik kreeg een nieuwe rugzak en het probleem was opgelost. Een voorbeeld voor andere bedrijven, de manier waarop een klacht wordt opgelost

Respuesta de Frenky
Más información sobre otros tipos de reseñas.