Wat een service !! Corne was heel behulpzaam en dacht overal aan mee! Had namelijk 2 handbagage’s gekocht voor een bruidspaar en kwam met leuke ideeen!! Ik weet waar ik in vervolg nieuwe koffe... Ver más
La empresa ha respondido
Erg fijne ervaring. De koffers zijn exact zoals weergegeven op de website. Ze zijn ondanks de feestdagen snel bezorgd. En een handgeschreven berichtje erbij om te bedanken voor het vertrouwen. Super!
La empresa ha respondido
Snel geleverd, persoonlijk briefje er bij. Ziet er kwalitatief goed uit Nog geen ervaring mee
La empresa ha respondido
Super fijn geholpen toen ik in eerste instantie per ongeluk de verkeerde maat koffer geteld had. Snel en vriendelijk geregeld
La empresa ha respondido
Bij KofferKeuze draait alles om tevreden klanten. Wij geloven dat een goede reis begint met de juiste koffer, en daarom helpen we u graag persoonlijk bij het maken van de beste keuze. Omdat wij dagelijks met onze producten werken, weten we precies waar een goede koffer aan moet voldoen en welke modellen het langst meegaan. Hoewel we een online webshop zijn, staan we altijd klaar voor eerlijk advies en persoonlijke ondersteuning. Heeft u een vraag? Dan helpen we u direct verder — zonder gedoe. Al onze koffers worden geleverd met 3 jaar garantie, zodat u altijd zekerheid heeft. Daarnaast luisteren we actief naar ervaringen van klanten om ons aanbod en onze service continu te verbeteren. Wilt u weten hoe anderen over ons denken? Lees dan vooral de reviews van onze klanten. Zij vertellen het u het beste.
Wat een service !!
Corne was heel behulpzaam en dacht overal aan mee!
Ik weet waar ik in vervolg nieuwe koffers moet halen!!

Respuesta de Kofferkeuze
Topbedrijf , Corne regelt alles voor je ook als iets niet klopt. Klant op de eerste plek.

Respuesta de Kofferkeuze
Snel geleverd, persoonlijk briefje er bij.
Ziet er kwalitatief goed uit
Nog geen ervaring mee

Respuesta de Kofferkeuze
Snelle levering, goede service, voordat de koffers kwamen kreeg ik via een appje mocht ik nog vragen hebben. Ik raad deze webshop zeker aan!

Respuesta de Kofferkeuze
veel keuze met duidelijke omschrijving van producten ;product was overeenkomstig van verwacht en levering volgens plan

Respuesta de Kofferkeuze
Ze zijn heel makkelijk te bereiken, denken goed mee en zijn erg betrokken. Dit voelt erg prettig. De koffer was ook supersnel verzonden. Helemaal top!

Respuesta de Kofferkeuze
Ik ben heel blij met mijn aankoop via kofferkeuze.
Er is goed geluisterd naar mijn wensen, er is meegedacht over mijn gewenste uitgave en de koffer zelf. Goede service, goede communicatie en heel beleefd en respectvol behandeld.
De koffer zelf is goed bevallen in het gebruik.
Helemaal tevreden.

Respuesta de Kofferkeuze
Goede levering bij vragen netjes beantwoord
Nu volgende maand inpakken en lekker met de mooie koffers op vakantie

Respuesta de Kofferkeuze
Snelle levering en blij met onze bestelling. Ook heel attent dat er een handgeschreven brief van de ondernemer zelf bij zat om ons plezier te wensen met de aankoop.
Topbedrijf!

Respuesta de Kofferkeuze
Maandag besteld en dinsdag in huis.
Vriendelijk briefje erbij.
De koffers zijn ook erg mooi
We zijn erg tevreden

Respuesta de Kofferkeuze
Snelle levering. Prima koffer voor een mooie prijs. Helemaal top!

Respuesta de Kofferkeuze
Más información sobre otros tipos de reseñas.