FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush Opiniones 429

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zobna ščetka je 4/5, pretrda!, vzel sem srednjo trdoto, vendar bom moral ponovno naročiti mehko. Prav tako je zelo glasna in čudnega zvoka. Dodatne glave niso na voljo v vseh barvah v vseh trdotah!! Z... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Najboljša zobna pasta do sedaj. Problemi kot so občutljive dlesni, vneti zobni vrat, občutljivi zobje na sladko, vse rešeno. Uporabljam samo še to znamko.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ščetka je super.Res mi več dlesni ne krvavijo. Prav tako dober občutek čistosti zob. Edino kar me zmoti je to da si moram ščetko v vodi temeljito sprati v kozarcu vode,ker iz nje padajo mali delci... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Malo s strahom sem naročila celotno garnituro za čiščenje zob in po 3 dneh redne uporabe lahko ocenim, da je srednje trda ščetka idealna zame, zobna pasta izredno učinkovita in tudi zobna nitka lepo o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para odontología
  2. Tienda de artículos de belleza
  3. Odontólogo estético
  4. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

The FRESH32 toothbrush is built around our unique 3D Bristle Dynamics™ technology, replacing rigid nylon with flexible TPU bristles. The result? A brushing experience that’s soft on gums, tough on plaque, and smooth on enamel. With a lifetime metal handle and fully recyclable heads, it’s designed to reduce waste while delivering superior performance. Customers describe it as gentle, effective, and even addictive to use - a toothbrush that makes daily care feel fresh again.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super

Prijazni, odzivni, kvalitetni izdelki. Priporočam.

9 de enero de 2026

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala vam za tako lepo povratno informacijo 🙌

Zelo nas veseli, da ste zadovoljni z našo odzivnostjo in kakovostjo izdelkov. Hvala tudi za priporočilo, to nam res veliko pomeni 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zadovoljen z zobno pasto v tabletah in…

Zadovoljen z zobno pasto v tabletah in ustno vodo...super 5 zvezdic

12 de diciembre de 2025

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za super povratno informacijo 🙌

Zelo nas veseli, da ste zadovoljni z našimi izdelki. To nam res veliko pomeni 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super občutek svežine in čistih zob

Super občutek v ustih. Dlesni ne krvavijo ali se poškodujejo. Uporabljam medium trdoto in je super. Zaenkrat sem zelo zadovoljna.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za tako lepo povratno informacijo 🙌

Zelo nas veseli, da imate dober občutek v ustih in da so dlesni mirne brez krvavitev ali poškodb. Super je slišati, da vam medium trdota tako dobro ustreza. Hvala za zaupanje in veseli smo, da ste zadovoljni 💙

Čudovita zobna ščetka

Čudovita zobna ščetka

6 de enero de 2026

Hvala vam! 🙌
Zelo nas veseli, da vam je zobna ščetka tako všeč 💙

Zelo dobro.

Hvala! 🙌

Veseli nas, da ste zadovoljni. Če boste kdaj potrebovali kakšen nasvet ali pomoč, smo tukaj 💙

TOP experience

TOP experience; teeth very smooth after brushing with Fresh32
Also very satisfied with all other products I have ordered

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Thank you for sharing your experience 🙌

We’re really happy to hear your teeth feel so smooth after brushing and that you’re satisfied with all the other products as well. That means a lot to us 💙

Super

super izdelek, čudovito pakiranje in hitra dostava

Hvala vam! 🙌

Res nas veseli, da ste zadovoljni z izdelkom, pakiranjem in hitro dostavo. Takšne povratne informacije nam veliko pomenijo 💙

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ščetka ne umije zob temeljito

Ščetka ne umije zob temeljito. Pušča še vedno sledi umazanije po zobeh in občutek nečistih zob. Zobna pasta je zelo tekoča.

Hvala za povratno informacijo 🙌

Žal nam je, da vam ščetka ni dala občutka temeljito očiščenih zob. Pregledali smo vaše naročilo in vidimo, da ste izbrali mehko glavo. Če nimate zelo občutljivih dlesni, vam priporočamo, da preizkusite srednjo trdoto, saj lahko ta hitreje ustvari izrazitejši občutek čistoče.

Različne trdote ne ustrezajo vsem, saj imamo različno stanje dlesni, sklenino in navade pri ščetkanju. Zobna pasta je bolj tekoča namenoma, da bolje deluje skupaj z našimi ščetinami. Če želite, vam z veseljem pomagamo pri izbiri prave kombinacije 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ščetke sem naročila zase in za otroke

Ščetke sem naročila zase in za otroke. Sin je po prvi uporabi komentiral, da mu je všeč ker mu ne drgne po dlesni. Hčerka z zobnim aparatom - zvezdice pa je dejala da lažje in bolje očisti zobe. Tudi sama sem navdušena in jo zagotovo priporočam. Želela bi si, da bi bilo držalo malenkost lažje. Drugače pa vse pohvale!

25 de diciembre de 2025

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala za tako lepo in iskreno povratno informacijo 🙌
Zelo nas veseli, da je ščetka všeč tudi vašim otrokom. Super je slišati, da sinu ne draži dlesni in da hčerki z zobnim aparatom pomaga pri lažjem in boljšem čiščenju. To so res dragoceni odzivi.

Hvala tudi za iskreno pripombo glede teže ročaja. Naj z veseljem dodamo, da že razvijamo novo verzijo držala, ki bo nekoliko lažja, ob tem pa bo ohranila dobro kontrolo pri ščetkanju. Takšne povratne informacije nam veliko pomenijo in jih upoštevamo pri nadaljnjem razvoju. Veseli nas, da ščetko z veseljem priporočate 💙

Everything was OK

Everything was OK, except I would prefer receiving less notifications by e-mail.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Thank you for sharing your feedback 🙌

We’re happy to hear everything else went well. We also understand that email frequency can make a difference, and your note helps us improve how we communicate. You can adjust your email preferences at any time if you’d like 💙

Ekološko in učinkovito

Z zobno ščetko Fresh32 sem zelo zadovoljna. Mojo pozornost je pritegnila njihova ekološka naravnanost. Zato sem jo kupila. Vesela sem, da ščetke temeljito in učinkovito očistijo zobe. Vseč mi je, da ščetka ves čas ostaja čista, brez občutka nabiranja umazanije. Material ne zadržuje vlage, zato imam občutek, da se na ščetki ne gojijo bakterije. Prej sem zaradi tega na dva meseca menjala ščetke, ker je zelo neekološko.

Fresh32 zobna ščetka je super izbira za tiste, ki iščejo učinkovito, higiensko in okolju prijazno rešitev za vsakodnevno nego zob.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala vam za tako lep in premišljen zapis 🙌

Nas veseli, da ste opazili razliko v higieni in materialu. Prav to je bil eden glavnih razlogov, zakaj smo šli v to smer. Občutek čiste ščetke brez vlage in neprijetnih vonjav je nekaj, kar tudi nam osebno ogromno pomeni.

Super je slišati, da ste v FRESH 32 našli učinkovito in hkrati bolj trajnostno rešitev za vsak dan. Hvala za zaupanje 💙

Great toothbrush

Great toothbrush. Gentle to gums and cleans great. Love it.

23 de diciembre de 2025

Thank you so much! 🙌

We’re really happy to hear you love it, gentle on the gums and effective cleaning is exactly what we aim for. Thanks for sharing your experience! 💙

Valorada con 3 estrellas sobre 5

I receive a very damaged package.

I receive a very damaged package.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Thank you for letting us know, we’re really sorry to hear that your package arrived damaged 🙏

Please send us an email at info@fresh32.eu with a short description of the issue and your order number (photos help if you have them). We’ll immediately check what happened with the delivery and make sure the situation is resolved properly.

We’re here to help and will take care of this for you 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zobno pasto in ščetke uporabljamo že…

Zobno pasto in ščetke uporabljamo že pol leta in občutek je odličen. Bolj čisti zobje, bolj beli, svež zadah cel dan, občutek da je tvoja ustna votlina po umivanju kot iz spa tretmaja.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala, da ste z nami že toliko časa 🫶🏼

Res nas veseli, da vam kombinacija ščetke in paste daje dober občutek ter rezultate. To je točno to, kar smo želeli doseči, da ustna nega postane nekaj, kar je preprosto prijetno uporabljati vsak dan 💙

Oral Care Kit – Annual Supply I ordered the Oral Care Kit

I ordered the Oral Care Kit – Annual Supply for 1 person as a gift, and they are very satisfied.

25 de diciembre de 2025

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Thank you so much for sharing this! 🙌

We’re really happy to hear the Oral Care Kit made a great gift and that they’re very satisfied with it 💙

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Žal mi je da nisem vzel mehke ščetke.

Žal mi je da nisem vzel mehke ščetke.

Hvala za povratno informacijo! 🙌

To sploh ni problem, pri naši ščetki lahko enostavno zamenjate samo glavo in izberete mehkejšo trdoto, brez potrebe po nakupu novega ročaja. Tako si lahko ščetko popolnoma prilagodite sebi. Če želite pomoč pri izbiri, smo vedno tukaj 💙

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tooth paste is not good.

Tooth paste is not good.
Toothbrush is so so. It is difficult to clean between teeth.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Thank you for sharing your honest feedback 🙌

We’re sorry to hear the toothpaste didn’t meet your expectations and that the toothbrush felt only so-so for you. What don't you like with it?

It’s important to mention that the main role of any toothbrush is to clean the tooth surface effectively while being gentle on the gums.
Cleaning between teeth is something no toothbrush can fully do on its own, dental floss or interdental brushes are a necessary part of daily oral care, regardless of the toothbrush used.

We understand that our products won’t be the right fit for everyone, and we appreciate you giving them a try. If you’d like any tips on technique or product combinations, we’re always happy to help 💙

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Naročila sem črno ščetko kot so je…

Naročila sem črno ščetko kot so je zaželel sin za Božička in dobil vijolično 😡 Veselje ni bilo takšno kot bi moglo biti....na božično jutro....

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Zelo nam je žal, da se je to zgodilo. Še posebej, ker je šlo za božično darilo in željo vašega sina 🙏

Popolnoma razumemo, kako pomembni so takšni trenutki in kako razočaranje lahko pokvari praznično veselje. To vsekakor ni izkušnja, ki bi jo želeli komurkoli povzročiti. Ampak napake se zgodijo, to je povsem človeško.

Prosimo, pišite nam na info@fresh32.eu s številko naročila, da lahko takoj preverimo, kaj se je zgodilo in zadevo uredimo na najboljši možni način 💙

Z artikli sem zadovoljna

Z artikli sem zadovoljna. Nakup je potekal ok in zelo hitro sem dobila.

9 de diciembre de 2025

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush

Hvala vam za povratno informacijo! 🙌

Veseli nas, da ste z izdelki zadovoljni in da je bil nakup hiter ter brez zapletov. Če boste kdaj potrebovali kakšno pomoč ali nasvet, smo vedno tukaj 💙

Great products

great products

1 de diciembre de 2025

Thank you so much! 🙌

We’re really happy you’re enjoying the products. If you ever need anything, we’re always here 💙

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.