Zobna ščetka je 4/5, pretrda!, vzel sem srednjo trdoto, vendar bom moral ponovno naročiti mehko. Prav tako je zelo glasna in čudnega zvoka. Dodatne glave niso na voljo v vseh barvah v vseh trdotah!! Z... Ver más
La empresa ha respondido
Najboljša zobna pasta do sedaj. Problemi kot so občutljive dlesni, vneti zobni vrat, občutljivi zobje na sladko, vse rešeno. Uporabljam samo še to znamko.
Ščetka je super.Res mi več dlesni ne krvavijo. Prav tako dober občutek čistosti zob. Edino kar me zmoti je to da si moram ščetko v vodi temeljito sprati v kozarcu vode,ker iz nje padajo mali delci... Ver más
La empresa ha respondido
Malo s strahom sem naročila celotno garnituro za čiščenje zob in po 3 dneh redne uporabe lahko ocenim, da je srednje trda ščetka idealna zame, zobna pasta izredno učinkovita in tudi zobna nitka lepo o... Ver más
La empresa ha respondido
The FRESH32 toothbrush is built around our unique 3D Bristle Dynamics™ technology, replacing rigid nylon with flexible TPU bristles. The result? A brushing experience that’s soft on gums, tough on plaque, and smooth on enamel. With a lifetime metal handle and fully recyclable heads, it’s designed to reduce waste while delivering superior performance. Customers describe it as gentle, effective, and even addictive to use - a toothbrush that makes daily care feel fresh again.
Ljubljanska cesta 12f, 1236, Trzin, Eslovenia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Zadovoljen z zobno pasto v tabletah in ustno vodo...super 5 zvezdic

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Super občutek v ustih. Dlesni ne krvavijo ali se poškodujejo. Uporabljam medium trdoto in je super. Zaenkrat sem zelo zadovoljna.

TOP experience; teeth very smooth after brushing with Fresh32
Also very satisfied with all other products I have ordered

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Ščetka ne umije zob temeljito. Pušča še vedno sledi umazanije po zobeh in občutek nečistih zob. Zobna pasta je zelo tekoča.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Ščetke sem naročila zase in za otroke. Sin je po prvi uporabi komentiral, da mu je všeč ker mu ne drgne po dlesni. Hčerka z zobnim aparatom - zvezdice pa je dejala da lažje in bolje očisti zobe. Tudi sama sem navdušena in jo zagotovo priporočam. Želela bi si, da bi bilo držalo malenkost lažje. Drugače pa vse pohvale!

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Everything was OK, except I would prefer receiving less notifications by e-mail.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Z zobno ščetko Fresh32 sem zelo zadovoljna. Mojo pozornost je pritegnila njihova ekološka naravnanost. Zato sem jo kupila. Vesela sem, da ščetke temeljito in učinkovito očistijo zobe. Vseč mi je, da ščetka ves čas ostaja čista, brez občutka nabiranja umazanije. Material ne zadržuje vlage, zato imam občutek, da se na ščetki ne gojijo bakterije. Prej sem zaradi tega na dva meseca menjala ščetke, ker je zelo neekološko.
Fresh32 zobna ščetka je super izbira za tiste, ki iščejo učinkovito, higiensko in okolju prijazno rešitev za vsakodnevno nego zob.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Zobno pasto in ščetke uporabljamo že pol leta in občutek je odličen. Bolj čisti zobje, bolj beli, svež zadah cel dan, občutek da je tvoja ustna votlina po umivanju kot iz spa tretmaja.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
I ordered the Oral Care Kit – Annual Supply for 1 person as a gift, and they are very satisfied.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Tooth paste is not good.
Toothbrush is so so. It is difficult to clean between teeth.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Naročila sem črno ščetko kot so je zaželel sin za Božička in dobil vijolično 😡 Veselje ni bilo takšno kot bi moglo biti....na božično jutro....

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Z artikli sem zadovoljna. Nakup je potekal ok in zelo hitro sem dobila.

Respuesta de FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.