Hold jer langt LANGT væk fra Frida Forsikring. Vi flyttede for 3 år siden ind i et nyrenoveret hus men allerede efter få måneder begyndte trægulvet at knække fra hinanden i samlingerne. Nu er gulvet i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ejerskifteforsikring, de er flinke, søde og billige, alt som detskal være , indtil du får skader eller problemer. Mega lang behandlingstid, nu er vi på 2. år , og ikke enige endnu. De finder den billi... Ver más
La empresa ha respondido
Det værste fusk, hold jer langt væk! Umiddelbart efter overtagelse af hus opdager vi at de store vinduespartier er utætte i regnvejr. Der står intet om utætte vinduer i tilstandsrapporten. De sender... Ver más
La empresa ha respondido
En proforma forsikring til ingen verdens nytte. Til trods for at Frida forsikring på eget initiativ laver en gennemgang og byggerapport af mit dengang nye hus, hvor det af rapporten fremgår, at der... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Når du køber din næste bolig eller vælger at bygge nyt, er det en at de største beslutninger man træffer som enkeltperson eller familie. Her vil Frida Forsikring være din partner. Vi specialiserer os og fokuserer vore kompetencer indenfor boligmarkedet. Vor mange års erfaring med forsikring gør at vi kan give dig den bedste rådgivning, når du skal sikre dig med en ejerskifteforsikring eller ved nybygning - en byggeskadeforsikring. Frida Forsikring Agentur A/S, CVR nr. 33860994 registreret i Forsikring & Pensions Agentregister jvf. bekendtgørelse om forsikringsselskabernes register over forsikringsagentvirksomheder og administrationsselskaber, indtegner som agenturvirksomhed forsikring hos Domus Forsikring A/S CVR. nr. 39414996 Finanstilsyns nr. 53119, hjemhørende i Danmark ved Lov om finansiel virksomhed § 14, jf. § 11. Tilsynsmyndighed Finanstilsynet. Medlem af Ankenævnet for Forsikring, F&P og Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber
Información de contacto
Stationsparken 26, 2600, Glostrup, Dinamarca
- 7070 7879
- info@fridaforsikring.dk
- fridaforsikring.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stadig ingen afgørelse efter 4 måneder
Vi tegnede udvidet ejerskifte forsikring på vores sommerhus hos Frida. De var mere end dobbelt så dyre som konkurrenterne MEN vi gik ud fra var reflekteret i produktet. Vi fik konstateret vanskade i badeværelset i marts 2023. Husforsikringen behandlede sagen i løbet af 2 uger men da den siden overgik til Frida er det gået MEGET langsomt. det tog flere uger før de overhovedet kom ud og kiggede. vi er nu i juli måned og de har haft den færdig skade rapport i over 2 måneder men de har stadig ikke haft tid til at kigge på den. Det vil sige at vi ikke har kunne bruge vores badeværelse i 4 måneder og vi når vel op på 6 måneder inden der er svar og vi så kan udbedre. Vi har rykket mange gange uden resultat, og har reelt misset hele udlejnings sæsonen.
Den værste behandling jeg har fået…
Den værste behandling jeg har fået nogensinde. går 4-8 uger før du for svar efter du har svaret på et spørgsmål 2 min efter du har modtaget den. De læser ikke det som er sendt ind til dem heller siden de ikke kan svare på spørgsmål ang det som er sendt ind.
Jeg vil anbefale at folk ikke bruger denne forsikring. Penge ud af vinduet med denne forsikring.
Har set jeres svar FRIDA og må sige det er under al kritik og skrive sådan. Jeg forstår virkelig ikke at i ikke skammer jer over jeres behandling af folk

Advarsel
ADVARSEL
Endnu en dårlig oplevelse med Frida, hvor sagen nu er på vej i Forsikringsankenævnet.
Mit bedste råd er at vælge et andet selskab - hvilket jeg kan se mange andre her på siden er enige i.

Håbløse sagsbehandlings frister.
Lige som alle andre oplever vi håbløse sagsbehandlingsfrister. Vi oplever konstant at sagsbehandlingsfristerne skrider. Det opdages på den måde at vi selv skal ringe og rykke for svar🤦♀️
På baggrund af de mange aktuelle trustpilot med dårlige anmeldelser om sagsbehandlingsfrister, forstiller jeg mig at der bruges mange mandetimer på håndtere utilfredse kunder. Der har været travlt så længe nu, at det burde være muligt at ansætte flere folk til at sagsbehandle.
De folk som bliver ramt af skaderne bor som regel i de huse, mens fristerne overskrides. Hvad konsekvenserne ved sagsbehandlingsfristerne overskrides for Frida? Det burde Forbrugerombudsmanden kigge på.
I vores tilfælde kan vi ikke få lov at klage til kvalitetssikrings afdelingen. Jeg håber at KONTANT eller andre medier snart griber sagen.

Frida Forsikring er intet værd
Frida Forsikring er intet værd, når man har brug for hjælp.
De laver klausuler, sådan at klausulerne dækker ind over hinanden, så det er umuligt, at få hjælp samt selvrisiko på 5000, for hvert problem, selvom det ikke omhandler samme problem. Så derfor er det meget svært, at få økonomisk hjælp.
De bad os om, at skaffe en el-installatør, som skulle afdække problemet, det gjorde vi og der var flere problemer, men dem ville de så alligevel ikke dække. De ville så heller ikke dække vores regning på 3.600 til den el-installatør, som de selv bad os skaffe til at afdække problemet, da der jo var en selvrisiko på 5000 og det lå regningen jo under.
Vi er så uforstående overfor, at de kan være så frække mod deres kunder.
Vi vil ALDRIG bruge Frida igen.
Hvis man ser ned over alle bedømmelserne på Trustpilot, så er det de der har tegnet forsikring, der er tilfreds, for der lover de jo guld og grønne skove.
Men kig så på alle de bedømmelser, hvor folk har haft bruge for hjælp, der er der ingen, der er tilfredse.
Smid ikke penge ud på en ejerskifteforsikring ved Frida, sæt heller pengene ind på en konto, så vil du ikke få følelsen af, at du har smidt 10.000 ud af vinduet.
Har læst svaret fra Frida og det er ikke korrekt, regningsoverslaget for at få alt løst var på omkring 10.000 plus regningen for at få el-installatøren ud og afdække problemet. Så ca. 13.600 i alt og vi var villige til at betale 5000 i selvrisiko. Så det ændre ikke på at I stadig ikke ville dække det el-installatøren kom frem til.

Respuesta de Frida Forsikring
Ud af 4,tilbud valgte jeg Frida…
Ud af 4,tilbud valgte jeg Frida Forsikring da prisen var den laveste og dækningen fulgt ud lige så god som de dyre forsikringer.

Respuesta de Frida Forsikring
Super nemt at bestille en…
Super nemt at bestille en ejerskifteforsikring, og gik hurtigt fra den var betalt til jeg havde en kvittering 👏

Hurtigt og forstående taksator
Taksator lyttede til håndværkeren, som foreslog en anden løsning end oprindeligt. Hurtigt godkendelse af forløbet.

Respuesta de Frida Forsikring
Hurtig og venlig sags behandling.
Venlig og klar forklaring af hele forløb.
Vi håber det forsætter med gode tuner.

Brug ikke penge på dem!
Brug ikke penge på dem!
Jeg har godt nok aldrig nogensinde oplevet så langsommelig en arbejdsproces fra et forsikringsselskab, samt en følelse af at man er ligegyldig som værende kunde hos dem, på trods af at man har betalt lige omkring de 50.000,- for en udvidet 10 års forsikring hos dem.
Vi har meldt en vandskade (midt december 2022), som ikke var i tilstandsrapporten, efter vi fjernede et køkken på vores 1 sal - hvor der så er råd i væg/konstruktionen ud mod taget.
De ville have vi fandt en håndværker der kunne give os et overslag på at få det fixet, hvilket er gjort hele 3 gange nu, da de har ment at tilbuddet skulle rettes til, da der var detaljer i som de ikke ville dække.. Det er såmænd også gjort og hurtigt hver gang! Men man mødes altid med at der en svar tid på op til 4 uger, nogle gange sågar 6 uger.. Men hver gang fristen er udløbet, så må vi som kunde kontakte for at høre hvad faen der sker.
I dag er jeg blevet ringet op af en håndværker, som de skulle sørge for skulle kontakte os for nu snart 2 måneder siden, for at give ydereligere et 4 tilbud! Og han spurgte kort ind til sagen og jeg gav den melding, at der allerede lå flere tilbud på sagen som vi selv havde skaffet og billeder osv burde selskabet have da de har haft kurator ude.. Håndværkeren konstaterede hurtigt, at det gad han ikke engang bruge tid på. Så nu står vi sikkert med en laaaaaaaaang udsigt før der sker mere i den her sag.. Det er simpelthen pinagtigt og jeg ville flove mig som ansat sådanne et sted.
Ydermere har vi haft meldt en anden ting, med ulovlige installationer i vores afløb, hvor vi blev fejet af med at det burde vi regne med på trods af det ikke stod i tilstandsrapporten. Jeg kan simpelthen ikke sige det nok - HOLD JER VÆK fra det her humbug firma.
Nu venter vi fortsat på en afklaring omkring vores vandskade, men frygter vi når ind i vinteren igen, med utætheder igennem taget/vægge pga råd og et møg koldt hus, fordi der sidder flottenheimere der har mere travlt med kaffen end at servicerer det de lever af - Deres kunder.

Respuesta de Frida Forsikring
Virkelig sød og samarbejdsvilling…
Virkelig sød og samarbejdsvilling taksator, nem at komme i kontakt med, og handler på sagen med det samme, hvis der opstår udfordringer.

Hurtigt og tilfredsstillende…
Hurtigt og tilfredsstillende skadesbehandling.

Respuesta de Frida Forsikring
Kan absolut ikke anbefale Frida…
Kan absolut ikke anbefale Frida Ejerskifteforsikring på trods af jeg blev anbefalet at bruge dem. Udover en ekstrem lang sagsbehandlingstid står jeg, igen, tilbage med en oplevelse af at en ejerskifteforsikring er ubrugelig, fordi selskaberne gør alt for ikke at leve op til kundens forventninger. Når de samtidig bruger tæt på 2 måneder yderligere på at returnere et svar på klagen over behandlingen af en sag, så mister man lysten til både at bruge dem igen selv men i særdeleshed at anbefale dem til andre.

Kundeservice
God kundeservice. Har dog ikke haft beug for dem, så kan kun bedømme ud fra behandling i forbindelse med tegning af forsikring. Derfor kun de 4 stjerner.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.