Hold jer langt LANGT væk fra Frida Forsikring. Vi flyttede for 3 år siden ind i et nyrenoveret hus men allerede efter få måneder begyndte trægulvet at knække fra hinanden i samlingerne. Nu er gulvet i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Det værste fusk, hold jer langt væk! Umiddelbart efter overtagelse af hus opdager vi at de store vinduespartier er utætte i regnvejr. Der står intet om utætte vinduer i tilstandsrapporten. De sender... Ver más
La empresa ha respondido
En proforma forsikring til ingen verdens nytte. Til trods for at Frida forsikring på eget initiativ laver en gennemgang og byggerapport af mit dengang nye hus, hvor det af rapporten fremgår, at der... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Når du køber din næste bolig eller vælger at bygge nyt, er det en at de største beslutninger man træffer som enkeltperson eller familie. Her vil Frida Forsikring være din partner. Vi specialiserer os og fokuserer vore kompetencer indenfor boligmarkedet. Vor mange års erfaring med forsikring gør at vi kan give dig den bedste rådgivning, når du skal sikre dig med en ejerskifteforsikring eller ved nybygning - en byggeskadeforsikring. Frida Forsikring Agentur A/S, CVR nr. 33860994 registreret i Forsikring & Pensions Agentregister jvf. bekendtgørelse om forsikringsselskabernes register over forsikringsagentvirksomheder og administrationsselskaber, indtegner som agenturvirksomhed forsikring hos Domus Forsikring A/S CVR. nr. 39414996 Finanstilsyns nr. 53119, hjemhørende i Danmark ved Lov om finansiel virksomhed § 14, jf. § 11. Tilsynsmyndighed Finanstilsynet. Medlem af Ankenævnet for Forsikring, F&P og Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber
Información de contacto
Stationsparken 26, 2600, Glostrup, Dinamarca
- 7070 7879
- info@fridaforsikring.dk
- fridaforsikring.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Forfærdelige svartider
At en afgørelse ikke stemmer overens med ens egen opfattelse er, hvad det er. Frida forsikring har truffet en beslutning om ikke at ville dække et forhold, som er opstået helt tilbage, da huset bliver bygget. Deres afgørelse om ikke at dække er dog lidt modstridende ift. det der står i policen.
Min ene stjerne er dog ene og alene baseret på deres kundeservice. Eller rettere sagt manglen på samme. Når man betaler SÅ mange penge for at være dækket af en ejerskifteforsikring, så forventer jeg også, at man svarer sine kunder. Vi sætter spørgsmålstegn ved afgørelsen, og beder om at snakke med den person, som har truffet afgørelsen. Udelukkende for netop og spørge ind til det, der står i policen. Vi får dog et svar fra en kundeservicemedarbejder om, at hun ikke er til gengængelig. Hende kan man ikke få lov til at tale i telefon med – det har hun simpelthen for travlt til. Men vi kan sende en mail, og få svar inden for 6-8 uger.
Min umiddelbare holdning er, at det faktisk ville gå en del hurtigere bare at tage sådan en snak over telefonen, så alle kan komme videre. Men nej. Vi må vente tålmodigt på, at hun får tid i kalenderen til at svare på en kundes mail. Nu er tålmodigheden dog ved at være brugt op. Det er knap 10 uger siden vi sendte en mail – og knap 2 uger siden vi sendte en opfølgende mail for at få at vide, om vi snart kunne få et svar. Fuldstændig radiotavshed.
Hvis det virkelig er sådan, man vil behandle sine kunder, så tør jeg godt love, at næste gang vi skal have en ejerskifteforsikring, så kigger vi langt væk fra Frida. Så nu vil jeg gerne opfordre til, at der bliver kigget på vores sag og svaret på vores mail hurtigst muligt – det er simpelthen for dårligt!
Sagsnummer: 1041041100099850

Fupfirma!
HOLD JER VÆK!
Du kan ikke få nogen som helst former for svar!- du kan rykke i månedsvis- prøv at sortere de tilfredse kunder, der bare fortæller at de var medgørlige da der skulle betales. Så ser man det korrekte billede af Frida. De dækker ingenting. Enten bliver man afvist med at der står noget, i mine øjne, komplet andet i tillstandsrapport.
Eksempel:
Oversvømmet kælder- med adskillige følgeskader.
Afvises med der står fugtudtræk på væg i tillstandsrapport.
Alt bliver afvist enten med den slags argumenter- eller også er skaden under selvrisikoen. Dette kan de tilsyneladende gøre uden nogen former for indhentning af tilbud eller dokumentation.
EKSTRA OPLYSNINGER BARE SOM FORBRUGEROPLYSNING:
Her 4 uger senere er der fortsat ikke kommet svar på de sager hvor taksator var på besøg 19/1-2023.
Men tak for svar her FRIDA-flot.
-Så det er afgørende for dækningen, hvilket år dit hus er opført. -Mon ikke et seriøst firma ville lade være med, at udstede forsikringer der ikke dækker fordi huset er opført for x år siden.

Respuesta de Frida Forsikring
Jeg har anmeldt en skade hos dem
Jeg har anmeldt en skade hos dem tilbage i december og der ikke kommet en melding tilbage fra dem, omkring hvad der skal ske. Jeg har ringet 3 gange for at rykke på min sag. Jeg har fået 2 mail fra dem hvor den først fortalte mig der gik 3-4 uger med at behandle min sag efter 4 uger får jeg af vide at der går 3-4 uger mere før de behandler min sag og nu har jeg så fået at vide at de behandle min sag så snart de kan.
Jeg kan slet ikke anbefalede at bruge Frida. Det er spild af penge og tid og kræfter.
Jeg står personlig tilbage med at man lige så godt kunne har sparet sine penge hos dem. Det virkelig en dårlig service de giver og der kommer ingen feedback eller opdatering fra dem, med mindre man rykker for det

Ejerskifteforsikring
Ejerskifteforsikring, de er flinke, søde og billige, alt som detskal være , indtil du får skader eller problemer. Mega lang behandlingstid, nu er vi på 2. år , og ikke enige endnu. De finder den billigste løsning, du skal selv afregne med håndværker, og hvis der så er problemer med det udførte , som Frida har bestemt hvordan det skal laves, skal du selv klage og håndtere sagen mod håndværkerne, det er ikke Fridas problem. Hold dig væk fra Frida som husejer.

Ejerskifte forsikring.
Forspurgte og Tegnede Ejerskifte forsikring pr. Tlf. med flink og kompetent medarbejder, fik Tilbud næste dag, alt var som aftalt. Super og hurtig betjening. 👍

Respuesta de Frida Forsikring
Skræmmende, Chokerende og yderst skuffende.
Havde jeg kunne give 0 eller minus stjerner, ville det være valgt.
Forfærdelig ejerskifteforsikring, uden lige.
Jeg kunne skrive en lang roman om forholdende, men den tid fortjener de ikke.
Derfor kort fortalt.
vi købte hus fra årgang 1987.
Afvist ALLE sagerne. Intet nævnt i tilstandsrapport.
eksempel. 12 revnede fliser i et badeværelse. Afvist på baggrund af almen slid og ælde. Chokerende.
Telefonisk samtale med skadesbehandler som absolut ingen erfaring har med byggeri og skader udover arbejde bag en skærm. Gør alt for at afvise forhold, selvom begrundelserne er ulogiske.
Man skulle tro der ligger provisionsbetaling på afviste sager. Skræmmende håndtering.
Flere Håndværker stiller sig forundrende over for at skaderne i første omgang ikke dækkes.
Taksator ved husforsikring hos Bauta ligeledes meget overraskat, og oplyser hvis han stod i vores sko, ville han ikke give op.
Intet hjælp at hente hos Frida - hvis i er heldige kan de måske holde sig til deres lovede tidsfrister på sagsbehandlingen.
Det var dog heller ikke tilfældet her. Alt kørt i langdrag.
Ringer man dem op, er deres bedste løsning at give skadesbehandler en rykker, som hjælper lige meget.
De kan ikke hjælpe med andet en dette og fortælle dig hvordan du laver en anmeldelse. Frustrende og taktisk opsat.
De ved præcist hvordan de får dig til at opgive håbet.
Er du/i havnet i denne kattepine med Frida, kan jeg kun anbefale at holde ud og hænge i, kæmpe, ja desværre kæmpe jeres sag.
Opgiver du, vinder de.
Tonen igennem alt dette har fra min side hele vejen igennem været fornuftig, med et præg af frustrationer, i håb om forståelse og handling.
Dog tror jeg ikke det hjælper at være flink og lydhør i denne arena Frida har skabt.
Nu kræver det en indsigelse, fra relevante fagpersoner for at vores sag kan vurderes igen.
Dernæst vælger vi at tage advokat på sagerne.
- Opdatering efter besvarelse fra Michael fra Frida.
Her nævner han forsikringsvilkårene, som absolut intet har med sagen og afvisningerne at gøre. Vilkårene afskriver IKKE muligheden for at dække disse sager.

Om 2 måneder
Om 2 måneder, er det 3 år siden jeg anmeldte utæt tag.... sagen er stadig ikke afsluttet da Frida forsikrings sagsbehandler bliver ved med at trække den ud og afvise, trods jeg har et klokkeklart forsikringsmæssigt dækningsbehov....
Jeg kan rykke alt hvad jeg vil, men der sker intet.
Anmeldelsen kan først overvejes ændret, når der er fremskridt i sagen.
Jeg anbefaler IKKE ejerskifteforsikring ved Frida
31/03/23
Tak for svar til Frida Forsikring, dog ikke et jeg kan bruge til alverden?
Ja, der er anmeldt mange skader, men ikke 20 stk. Ud af de skader er indtil videre éen enkelt der er dækket, resten er afvist, til stor forundring for håndværker og den byggesagkyndig jeg selv har betalt for gennemgang af huset og siden hen sendt hans fyldestgørende rapport til jer - uden I svare mig.....
Meget useriøst

FRIDA var der da det virkelig gjaldt
FRIDA var der da det virkelig gjaldt
Vi overtog et hus i slut august 2022 fra 2007 med en rigtig flot tilstandsrapport uden væsentlige anmærkninger.
Hurtrigt efter indflytning begyndte de første skader at vise sig: Der var vand, der løb ned igennem etagerne, vand der løb ind igennem vinduerne. Opfugtninger i loft som viste sig at skyldtes et komplet ødelagt tag. Fuger i murværket der var nedbrudt. Flere af skaderne med dertil afledte følgeskader.
Vi var i familien ret nedslåede over situationen og efter at have talt med en advokat, fik vi besked om at det formentlig ville være en sej kamp hvis ikke umligt at få erstatning for vores skader og at ejerskifteforsikringer har det med at løbe fra deres ansvar og spekulere i at afvise sager uden grund. Vi havde desuden ganske kort overvejet slet ikke at tegne en ejerskifteforsikring, idet vi havde hørt at ”det ofte ikke er det papir værd det er skrevet på”.
Vi kendte ikke FRIDA Forsikring på forhånd og valgte dem mere eller mindre tilfældigt, da jeg blev henvist til dem gennem mine øvrige forsikringer.
Med en vis skepsis anmeldte vi skaderne een efter een og afventede afslag og at vores advokat skulle tage den videre kamp. Men vi tog grueligt fejl. Taksator og sagbehandlingsholdet har hele vejen igennem været super professionelle og ikke mindst FAIR i forhold til forsikringsbetingelserne. Vi havde anmeldt andre skader, som ikke var dækningsberettiget – men hver gang blev nøgternt, med faglig substans og med henvisning til forsikringsbetingelserne forklaret, hvorfor dette ikke var en dækningsberettiget skade. Vi havde en følelse af at FRIDA vitterligt var interesserede i at hjælpe os videre.
Hver sag er et kapitel for sig, men i hver skade har der været nøgtern undersøgelse af skadens egentlige årsag, og der har i et enkelt tilfælde været tilkaldt en uvildig specialist på sagen, som efter udarbejdet rapport har dannet grundlag for dækningsomfanget. Igen – faglig og fair behandling af sagerne. Vi fik besked om at der har været ekstraordinær lang ventetid netop nu, så derfor har sager, der ikke har akut karakter, taget lidt længere tid at få behandlet. Men de sager, der har risiko for krisiske følgeskader, har sagbehandlingen været promte og effektiv.
Taksatoren var virkelig faglig kompenent med baggrund som tømrermester, enormt behagelig af væsen og effektiv i sin sagsbehandling. Han har rykket ud til vores sager over 10 gange og alle gange med ganske få dages ventetid – og det i øvrigt til trods stor køreaftand. Han har hele vejen igennem forklaret næste skridt, svaret på spørgsmål, givet faglige forklaringer på hvorfor noget dækkes og andet ikke og stået på mål for FRIDAs afgørelser.
Alle vores sager er nu afgjot og vi har opnået dækning på de berettigede sager. Vi havde som familie lidt et uoverskueligt økonomisk tab, hvis ikke vi havde tegnet ejerskifteforsikring hos FRIDA.
FRIDA holdte hvad de lovede til punkt og prikke.

Uacceptabelt langt forløb - fortsat uafsluttet på 6. måned
Skadenummer: 95176
Vi anmeldte skade i kælder i oktober 2022. Der blev hurtigt afdækket hvad omfang var og hvad der skulle laves, men her 6 måneder efter er der fortsat intet sket i sagen. Vi har et hul i vores kældergulv, fliser er brudt op og der er grus rundt om hullet. Vi har haft taksator ude fra Frida forsikring i december og der er tilmed sat en konsulent på opgaven grundet travlhed. I dag er det 6 måneder siden skaden er konstateret og det er tilmed konstateret at skade skal dækkes af ejerskifte, men alligevel har jeg fortsat hul i mit gulv og ingen lovning på hvornår det udbedres. Alle svarfrister er overskredet, konsulenten fra Sedgwick Danmark A/S er gået i flyverskjul og ingen svarer på de utallige rykkere vi har sendt. Hvad er det vi venter på? Husforsikring som også er involverede var klar til at rykke indenfor en uge, men vi har måtte vente fordi hele gulvet skal graves op og hverken det, der skal dækkes af husforsikring eller tømrer der skal skifte døren, kan komme til. Jeg er så skuffet, at jeg slet ikke har ord nok til at udtrykke det. Det er så meget en OMMER og en kæmpe undskyldning, Frida Forsikring. Og helst i går! Eller oktober 2022 for at være helt præcis.
Ang. repons fra Frida forsikring, så er det korrekt at der delvist accepteres en dækning, men man beder kloakmester rette i sit tilbud. Det gør han og herefter er der radiostilhed indtil konsulenten fra Sedgwick Danmark A/S sjovt nok svarer samme på vores mange rykkere samme dag som I responderer her på Trustpilot. Her beklager hun desuden at hun ikke har set tilbud fra kloakmester som ER afsendt og at sagen endnu er uafsluttet. Så er nu endnu mere rasende at I får det til at se ud som om vores sag er løst og jeg klager unødigt... Der er ikke sket udbedring af skaden, sagen er UAFSLUTTET, men når jeg nu har GO fra jer til at I delvist dækker, så tænker jeg vi bare sætter i gang og dropper at afvente flere lange mails. Det hele kunne have været afklaret ved et møde, hvor forsikrede, Frida og håndværker rent faktisk talte sammen i stedet for den her dræbende lange mail kommunikation og umulige sahsbehandlingstid. Vi fastholder i hvert fald at fraråde ALLE at tegne forsikring hos Frida.

Respuesta de Frida Forsikring
Ole som jeg talte med var meget venlig…
Ole som jeg talte med var meget venlig og hjælpsom

Respuesta de Frida Forsikring
Tilfredsstillende rådgivning ift. valg af dækning i ejerskifteforsikring
Vi har været i kontakt med FRIDA, da vi var i tvivl om, hvilken type dækning, vi skulle vælge i Ejerskifteforsikring. Vi blev mødt af en serviceminded medarbejder og blev guidet ift. at vælge den rigtige dækning. Der var plads til "dumme spørgsmål" og vi følte os alt i alt godt rådgivet.

Professionel og imødekommende rådgivning
Jeg fik en venlig og sober oplysning om FRIDAs produtkter. Og meget tålmodig: jeg bliver 75 i næste måned og er ved at blive noget overvældet over alle de administrative gøremål i forbindelse med køb af nyt hus. Det tog man i strakt arm og meget stor tålmodighed. Tak for det.

Respuesta de Frida Forsikring
Meget fin og informativ kommunikation
Meget fin og informativ kommunikation, hurtig behandling og opfølgning på vores første henvendelse om tilbud på husforsikring, ligesådan da vi havde besluttet os for at tegne forsikringen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.