Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Idag den 16.11 2024 har jeg afleveret min cykel til udskiftning af både dæk og slange på Friis cyler, Jens Baggesens vej 86, Århus. Er meget tilfreds udskiftning tog Ca. 1 timer, alt monteret til en k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og pris! Kom ind med en gammel raslende cykel med elendige bremser. Under 24 timer efter henter jeg den og bremserne fungerer perfekt og cyklen rasler ikke heller ikke mere. Kom af... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit første besøg hos Friis Cykler (Jens Baggesens Vej) i dag og helt sikkert ikke det sidste. Fik den fineste og hurtigste service, selvom der var travlt i butikken og fik ordnet manglerne på min cyk... Ver más

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service

Vi har aldrig haft problemer med Friis cykler! Vi bruger den på Silkeborgvej, som altid leverer en fantastisk service, de vil altid hjælpe, trods det er meget små problemer med cyklen. Jeg kan varmt anbefale Friis 😁

4 de septiembre de 2024

God og hurtig service

Havde nogle problemer med mine gear. Indleverede min cykel om eftermiddagen og fik at vide, at den ville være klar dagen efter senest kl. 16. Men kort tid efter indlevering fik jeg en sms om, at min cykel var klar til afhentning. Det er virkelig god stil!

26 de agosto de 2024

Smilende og fremragende service

Jeg har flere gange brugt Friis Cykler på Silkeborgvej, og hver gang er jeg blevet mødt af kanon service og gode priser.

I dag sagde kæden en mærkelig lyd, men det klarede den flinke medarbejder med en hurtig justering - kvit og frit! Meget kompetent personale!
Jeg anbefaler dette sted til alle jeg møder!

22 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kom ind i butikken på Harald Jensens…

Kom ind i butikken på Harald Jensens Plads og skulle have kigget på en beskadiget cykel. Manden hørte ikke ordentligt efter, busede derud af og i løbet af nul komma fem havde han brækket støttebenet af, vvilket i øvrigt ikke var problemet. Vi fik cyklen fra ham før han ødelagde mere selvom det holdt hårdt. Ukompetent. Så det basker. Og nej, vi vil ikke anbefale dette værksted. Vi får cyklen lavet et andet sted og betaler så også for en ny støttefod.

9 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De snyder dig!!

Butikken v. Harald Jensens Plads (Sdr. Ringgade 28) 👎👎 - De snyder dig!

Jeg skulle have lappet to små huller lige ved siden af hinanden da jeg havde kørt over et lille søm.
Prisen på en lapning var 99 kr. Da jeg skulle afhente cyklen, fik jeg at vide, at de var nødsaget til at skifte hele slangen og derfor kostede det nu 179 kr.
Jeg synes det var underligt at de ikke kunne nøjes med at lappe cyklen og tog den gamle slange med mig. På vejen hjem svingede jeg forbi et andet cykelværksted og spurgte om den selv samme slange kunne lappes og viste dem hullet. Her var svaret "ja, ingen problem".

Pas på derude!!

31 de julio de 2024

Super god service

Super god service.
De hjalp mig med en ny møtrik til en Quick-release bolt på Silkeborgvej, helt gratis.
God stil.

24 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt Friis flere gange og…

Jeg har brugt Friis flere gange og senest i dag.

Begge gange er min cykel blevet repareret på samme dag, til hvad jeg opfatter som værende en meget billig pris.

Friis Cykler kan bestemt anbefales. Jeg blev personligt betjent af Jacob ved Sdr. Ringgade, som jeg ligeledes varmt anbefaler.

26 de marzo de 2024

God og ærlig service

Dygtige fagfolk til rimelige priser. Laver de en fejl, erkender de det også.
En af de få steder i Aarhus, der er ærlige og dygtige, uden at spise dig af med alt muligt andet, som ikke er nødvendigt.
Helt klart et besøg værd, hvis du har problemer med din cykel, eller har brug for rådgivning.

15 de enero de 2024

Friis Cykler Silkeborgvej.

To gange service -To gange super god oplevelse!
Haft elcyklen til reparation to gange her, og begge gange med meget tilfredstillende resultat.
Vender helt sikkert tilbage en anden gang.

15 de marzo de 2024

Friis Cykler Silkeborgvej.
Hurtig, god og venlig service til en fornuftig pris, og min cykel kører nu som en drøm igen 🙌🤩
Fik skiftet dæk, ordnet gear og fikset bagskærm, og cyklen var klar dagen efter 👌

16 de noviembre de 2023

Fremragende service!!

Der var noget galt med min Raleigh el-cykels display, som jeg ikke kunne finde ud af hvad var. Det tog dem 1 dag til at undersøge problemet, og 1 dag mere til at fikse det. Jeg forventede en ventetid på 1-2 uger og en kæmpe regning, men jeg fik den absolut bedste oplevelse, med ærlig, hurtig og fremragende kundeservice. Kæmpe ros herfra!

3 de noviembre de 2023

Virkelig god service

Virkelig god service!
Havde hurtigt brug for et pedalskift, og dette blev gjort med det samme!
God kundeservice! Kan 100% anbefales!

29 de agosto de 2023

Alt dette med et smil

15 de junio de 2023

Over alt forventning.

Over alt forventning, Sønder Ringgade/Harald Jensens plads.
Indleverede min cykel kl 12 og der skulle skiftes tandhjul både for og bag samt ny kæde og opstramning af et eget.
Fik at vide at den desværre nok først kunne være færdig dagen efter (helt fair). Men fik allerede kl 16:30 samme dag SMS om, at den var færdig.
Og så endda lidt billigere end anslået.
Tak for super service, jeg kommer igen... 👍

11 de abril de 2023

Kundeservice udover det sædvanlige

Min cykels håndbremser trængte til at blive udskiftet. Troede jeg. Men en behagelig medarbejder hos Friis Cykler på Silkeborgvej kom ud fra værkstedet og kunne, efter et hurtigt kig på min cykel, konstatere, at håndbremserne alene trængte til en justering, som han klarede på et minut. Alt dette med et smil - og kvit og frit. Vil med sikkerhed gæste Friis Cykler igen, når min cykel en anden gang trænger til en kærlig hånd. Tak for fantastisk kundeservice!

5 de enero de 2023

God og hurtig service

Har brugt Friis cykler ved Harald Jensens Plads flere gange - altid god og hurtig service!

Fik justeret en forskærm så jeg ikke længere larmer på cykelstien, kvit og frit! Dejligt med en god cykelhjælp, lige rundt hjørnet:-)

26 de octubre de 2022

Virkelig god service

Virkelig god service!
I Friis cykler på Harald Jensens plads hjælper de altid med et smil og fixer det meste med det samme.

6 de diciembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.