Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min cykels håndbremser trængte til at blive udskiftet. Troede jeg. Men en behagelig medarbejder hos Friis Cykler på Silkeborgvej kom ud fra værkstedet og kunne, efter et hurtigt kig på min cykel, kons... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Idag den 16.11 2024 har jeg afleveret min cykel til udskiftning af både dæk og slange på Friis cyler, Jens Baggesens vej 86, Århus. Er meget tilfreds udskiftning tog Ca. 1 timer, alt monteret til en k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og pris! Kom ind med en gammel raslende cykel med elendige bremser. Under 24 timer efter henter jeg den og bremserne fungerer perfekt og cyklen rasler ikke heller ikke mere. Kom af... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit første besøg hos Friis Cykler (Jens Baggesens Vej) i dag og helt sikkert ikke det sidste. Fik den fineste og hurtigste service, selvom der var travlt i butikken og fik ordnet manglerne på min cyk... Ver más

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og imødekommende betjening hos…

God og imødekommende betjening hos Friis Cykler på Harald Jensens Plads. Jeg skulle have en ny kurv på, de sørgede for at bestille en hjem til mig efter mine ønsker og den kom allerede samme eftermiddag. De skulle kun have 100 kr. ekstra for at montere den. Dagen efter hentede jeg min cykel igen og den nye kurv har virkeligt gjort underværker. Kan varmt anbefale dem:)

6 de julio de 2021

God service.

Man vil altid gerne have tingene hurtigt, godt og billigt. Og sådan er det altid. Intet at klage over. Gode priser og et højt serviceniveau. Klart en anbefaling til alle.

2 de junio de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg var ved friis cykler i århus ved…

Jeg var ved friis cykler i århus ved silkeborgvej.

De skulle skifte mit gearkabel, og justere bagbremsen, på min mtb. De var hurtige til at lave det, - kun en dag.

Gearkablet blev skiftet, men gearene (udvendige gear) ikke justeret efterfølgende og den "hakkende", mellem alle gear og det var umuligt at komme i de lavest gear.

Og bagbremsen (med olie) var der overhovedet ikke blevet justeret på...
:-(

Jeg vil ihvertfald ikke bruge det værksted en anden gang.

vh morten søndergaard

25 de marzo de 2021

Nyt dæk ved Friis Cykler 👍

Jeg var inde ved Friis cykler med min cykel som var punkteret på fordækket, de anbefalede nyt dæk samt slange, de viste mig revner i siderne på dækket og det var derfor de anbefalede mig et nyt.
Allerede et par timer senere modtager jeg en sms om den er klar, da jeg kommer og henter den skal jeg kun betale 440kr for et punkterhæmmende dæk. Alt i alt en rigtig god oplevelse og de kan klart anbefales ! 👌👍

24 de septiembre de 2020

Efter butikken har fået nye ejere

Efter butikken har fået nye ejere

Efter butikken Trøjborg cykelcenter har fået nye ejere, er servicen dalet en del. Frisscykler har overtaget butikken. Da cyklen afleveres skal man forsvare sig og mødes af en mekaniker der er i dårligt humør og er anklagende.
Da cyklen hentes, er der ikke styr på hvad der er lavet. Moter og alt el skulle have været eftertjekket, ifølge ens servicehæfte, men det kunne de ikke svare på om var blevet gået efter. Hvilket det højest sandsynligt ikke er.
Til sidst kommer man af med dobbelt så meget som for en normal cykel, fordi det er en el-cykel, selvom de kun har gået den efter som en normal cykel ville blive. Henholdsvis ved smurt kæde og spænding af skruer.

Forfærdeligt sted. Sætter aldrig mine ben der igen og vil fraråde alle om at tage derned.

31 de julio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skulle have fikset min gamle cykel.

Jeg skulle have fikset min gamle cykel.
aftaler med værkstedet at prisen vil være 550. Da jeg kommer ind for at hente cyklen skal jeg betale 688. Derudover er den ikke lavet som aftalt, og hvis jeg ønsker at fejlen skal laves helt, kræves det at jeg betaler ydereligere 250 kr!?!? Efter 15 minutters tovtrækning med chefen, ender han med at give et nedslag, sådan jeg “kun” skal betale 100 kr ekstra. Fortæller at jeg ikke ønsker at betale 800 for noget som var aftalt til 550. Chefen fortæller mig at jeg kan vælge at betale 100 kr, eller at de piller det hele af igen.
Sidste gang jeg får noget fikset her. Ufatteligt at man ikke ønsker at kunder kommer igen.
Dette værksted kan bestemt IKKE anbefales.

29 de mayo de 2020

Ikke i orden

Ikke i orden

Betaler dem for ny kæde og må forvente det er i orden. Nye kæde hopper af igen og igen og jeg er forbi forretningen men de sætter den bare på uden at gøre andet. Da jeg efter 8 gang tropper op igen vil de kun rette deres egen fejl mod betaling

22 de mayo de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.