Friskahemsverige Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med de som arbetat hemma hos mig. Husets ventilation har blivit bra med tilluft och frånluft på alla våningsplan. Olika förslag togs fram utifrån husets behov. Åtgärdsförslag togs... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde en luftrenare på deras webbplats den 19 februari. Jag fick fel modell pga att de inte ens har den som de annonserade på sin webbplats i lager. Jag bad om att få skicka tillbaka den, och... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SÄMST!!! Duktigt irriterad på detta företag. Tog 6000 kr för att bekräfta att det fanns tillluft och frånluft. Nu har de dessutom dubbelfakturerat mig varav en av fakturorna nu har gått hela vägen ti... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra pris och hyfsat snabb leverans. Däremot jobbig försändelse med 3 olika kollin varav 2 vid olika tillfällen hos paketombud samt 1 som hemlevererades trots att det var lika stort som ett av kollina... Ver más

La empresa ha respondido

1. Constructora
  2. también en la categoría
  3. Servicio de restauración de edificios
  4. Tienda de rescate arquitectónico

Escrito por la empresa

Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor. Vi är ett bolag som är verksamt i hela Sverige, med kontor i Helsingborg Skåne och Göteborg. Vi har även en webbutik innehållande rätt produkter till att göra ert hem friskare. Våra tjänster: För att läsa mer detaljerat - besök vår hemsida Fukt och mögelkontroll Sanering - Mögel och Radon Radonmätning Förebyggande åtgärder Ventilation Serviceavtal Markservice Renovering

Malo

TrustScore: 2.5 sobre 5

218 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

egentligen ville jag bara köpa…

egentligen ville jag bara köpa isoreflekt marktäckning. men personalen som Johan och Emil var så bra att jag lade hela projektet (mögelsaniering, marktäckning, sorptionsavfuktaren) i deras händer. Nu har jag ett gammalt hus med en modern krypgrund. Tack för det fantastiska arbetet

7 de abril de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Reiko, Ibland kan det vara svårt att välja vad man ska förbättra när det gäller sin bostad.

Därav är det tur att vi finns för att se till så att alla våra kunder har ett hälsosamt och friskt hem!

Tack för att ni valde oss för detta arbete, vi alla är oerhört tacksamma för att vi fick hjälpa er.

Luka & gänget på Friska Hem Sverige AB

Bra service

Bra service, hjälpsamma och tillmötesgående. Tydliga i kommunikation så inga oklarheter uppstod. 👍

22 de marzo de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Tim, Tack för att du uppskattar vår personal och det arbete vi gör här på Friska Hem Sverige AB.

Vi strävar alltid efter att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt samt att vi vill göra det så tydligt och enkelt som vi kan.

Ni kan alltid höra av er till oss vid behov!

Med vänlig hälsning Erik & gänget på Friska Hem Sverige AB.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsig hantering och utförande.

Proffsig hantering och utförande.
Kunniga och tillmötesgående.
Kändes tryggt att anlita.

17 de marzo de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Magnus & tack för de fina kommentarerna!

Vi alla på Friska Hem Sverige AB uppskattar er respons samt att ni känner er säkra i våra händer.

Ni är alltid välkomna hos oss i framtiden!

Med vänlig hälsning Luka & gänget på Friska Hem Sverige AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duktig och kompetent personal vid…

Duktig och kompetent personal vid telefonkontakt och ett proffsigt bemötande från tekniker på plats. Toppbetyg! ⭐

17 de marzo de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Tack för de fina orden Gustav!

Vi alla på Friska Hem Sverige blir enormt glada över att ni är nöjda med oss och våra tjänster.

Tack för att du valde oss och skulle du behöva vår hjälp i framtiden så finns vi för er!

Med vänliga hälsningar
Johan och gänget på Friska Hem Sverige AB.

Mycket nöjd Kund

Mycket bra bemötande från både tekniker och min kontakt person på kontoret tillmötesgående och väldigt kunnig personal.

16 de marzo de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Helena, tack för att ni uppskattar vår service och det arbete vi utfört hos er!

Både teknikerna och vi på kontoret är tacksamma över att ni valde oss.

Finns där något vi kan hjälpa er med i framtiden är ni alltid välkomna hos oss!

Med vänliga hälsningar
Erik och gänget på Friska Hem Sverige AB.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oseriöst företag som upprepade gånger…

Oseriöst företag som upprepade gånger kontaktat oss fast vi är registerade på Nix.

16 de marzo de 2022

Hej

Vi ber hemskt mycket om ursäkt för detta.
Det har varit något fel i vårt system, och vi har undersökt detta.

Om du skickar ett mail med ditt telefonnummer till hej@friskahemsverige.se så kommer vi se till att blocka det numret direkt så att vi inte ringer till dig igen.

Åter igen ber vi hemskt mycket om ursäkt.
Om det finns något annat vi kan göra för att du ska känna dig nöjd är du varmt välkommen att även skicka detta till oss så ska vi se vad vi kan göra för att tillgodose dina önskemål.

Ha en fortsatt fin dag och en trevlig helg!

Mvh Johan / Friska Hem Sverige

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är nöjd med all kontakt jag har…

Jag är nöjd med all kontakt jag har haft med Friska hem
Mycket trevligt bemötande och stort tålamod med äldre dam som fattar lite långsamt(jag själv)

Mvh Britt-Marie

7 de marzo de 2022

Hej Britt-Marie!

Vad kul att höra att du uppskattar det jobb vi har gjort och den kontakt vi haft med er.

Du är alltid välkommen hos oss ifall du behöver vår hjälp!

Luka och gänget på Friska Hem Sverige AB

Vi är nöjd kund

4 de marzo de 2022

Hej John!
Härligt att du känner dig nöjd med våra tjänster.

Finns där något annat du behöver hjälp med kan du alltid kontakta oss!

Med vänlig hälsning
Johan och gänget på Friska Hem Sverige AB!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint bemötande och duktig tekniker

Mycket fint bemötande, både av William men även av teknikern Janne som utförde hela fukt, mögel och ventilationskontrollen. Dem agerade professionellt. Teknikern var supernoggrann och kom även med andra tips som var bra. I helhet ett bra bemötande.

4 de marzo de 2022

Hej Theres!

Tack för kommentaren, Janne och William tackar dig och vi på Friska Hem Sverige uppskattar att ni valde oss för att förbättra eran bostad!

Ni är alltid välkomna åter hos oss!

Med vänlig hälsning
Luka och gänget på Friska Hem Sverige AB !

Snabbt

Snabbt, proffsigt, trevlig bemötande.
Rekommenderas.

25 de febrero de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Vi på Friska Hem Sverige AB tackar er för att ni har valt oss för att hjälpa er!

Ni kan alltid ta kontakt med oss vid behov!

Mycket bra företag

Mycket bra företag, Jag är nöjd med all kontakt jag haft med Friska Hem Sverige. Kan starkt rekommendera dom. Bra produkter samt tydliga angående arbetet dom gör.

24 de febrero de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Mathilda, tack för din uppskattning av vår service samt att du vill rekommendera oss till andra!

Finns där något annat vi kan hjälpa dig med kan du alltid kontakta oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevliga och professionella när man…

Trevliga och professionella när man lämnar offert

24 de febrero de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Daniel, tack för den fina kommentaren.

Tydlighet och ett trevligt bemötande är viktigt för oss på Friska Hem Sverige AB.

Du är alltid välkommen hos oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Friska Hem är ett företag som jag…

Friska Hem är ett företag som jag starkt kan rekommendera, super bra kundservice, snabba med svar och korrekta bra information innan arbetet utfördes och mycket bra uppföljning efter genomfört arbete.
Killarna som utförde jobbet var supertrevliga och jobbade verkligen ihärdigt och slutförde Jobbet på en och en halv dag, kontra bokat tre dagar. städat och undan plockat efter första dagens slut och lika efter avslutat arbete.
Bilder på utför jobb skickades direkt och kontoret har följt upp dagen efter.
tack Friska hem! Bra jobbat.

23 de febrero de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Lennart! Tack för dina fina ord, vi alla på Friska Hem Sverige AB är oerhört glada över att ni är så nöjda med oss.

Att vara effektiva och professionella är viktigt för oss. Vi vill tacka er för att ni uppskattar vår service så mycket och att ni valde oss för att förbättra eran bostad!

Du kan alltid kontakta oss när du behöver hjälp!

Elin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra och fint bemötande

21 de febrero de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Kaija! Tack för de fina orden, det uppskattas av oss alla på Friska Hem Sverige AB.

Ni kan är alltid välkomna till att kontakta oss när ni behöver hjälp!

Bra och snabb kontakt

21 de febrero de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Toba, Snabb och kvalitativ återkoppling är en utav våra viktigaste punkter på Friska Hem Sverige AB.

Finns där något annat du behöver hjälp med i framtiden kan du alltid kontakta oss!

Erik

Inga problem med leveransen

Inga problem med leveransen
Nöjd

16 de febrero de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Roger! Kul att du är nöjd med leveransen.

Snabb service är en prioritet hos oss på Friska Hem Sverige AB.

Du är alltid välkommen hos oss vid behov!

Johan

👍😎👌

Nöjd! 👍😎👌

13 de febrero de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Andre, Kul att du är nöjd med våra tjänster.

Du är alltid välkommen åter hos oss!

Kanon service.

Kanon service.
Snabba och duktiga installatörer.
Gjode även rent efter sig.

11 de febrero de 2022

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Ulrika, Våra tekniker blev jätteglada över dina positiva ord!
Varje dag strävar vi efter att bli mer effektiva och lära oss nya saker.

Utöver välutförda installationer och ett positivt bemötande är våra tekniker duktiga på städning också!

Vi hjälper er jätte gärna i framtiden ifall ni behöver oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Kanon bra support vid frågor från företaget.

31 de diciembre de 2021

Hej Jimmy!

Kul att du är nöjd med vår service.
Ni är alltid välkommna åter om ni behöver vår hjälp.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra service och bra bemötande

30 de diciembre de 2021

Hej Mikael!

Tack för ditt fina omdöme, vi är oerhört tacksamma över att du valde oss för att förbättra din bostad!

Skulle det finnas något annat du behöver hjälp med i framtiden så kan du alltid kontakta oss.

Erik
Friska Hem Sverige AB

8 consejos para escribir buenas reseñas.