Friskahemsverige Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med de som arbetat hemma hos mig. Husets ventilation har blivit bra med tilluft och frånluft på alla våningsplan. Olika förslag togs fram utifrån husets behov. Åtgärdsförslag togs... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde en luftrenare på deras webbplats den 19 februari. Jag fick fel modell pga att de inte ens har den som de annonserade på sin webbplats i lager. Jag bad om att få skicka tillbaka den, och... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SÄMST!!! Duktigt irriterad på detta företag. Tog 6000 kr för att bekräfta att det fanns tillluft och frånluft. Nu har de dessutom dubbelfakturerat mig varav en av fakturorna nu har gått hela vägen ti... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra pris och hyfsat snabb leverans. Däremot jobbig försändelse med 3 olika kollin varav 2 vid olika tillfällen hos paketombud samt 1 som hemlevererades trots att det var lika stort som ett av kollina... Ver más

La empresa ha respondido

1. Constructora
  2. también en la categoría
  3. Servicio de restauración de edificios
  4. Tienda de rescate arquitectónico

Escrito por la empresa

Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor. Vi är ett bolag som är verksamt i hela Sverige, med kontor i Helsingborg Skåne och Göteborg. Vi har även en webbutik innehållande rätt produkter till att göra ert hem friskare. Våra tjänster: För att läsa mer detaljerat - besök vår hemsida Fukt och mögelkontroll Sanering - Mögel och Radon Radonmätning Förebyggande åtgärder Ventilation Serviceavtal Markservice Renovering

Malo

TrustScore: 2.5 sobre 5

218 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Trevligt bemötande

29 de diciembre de 2021

Respuesta de Friskahemsverige

Hej Rolf, vad trevligt att ni uppskattar vårt bemötande!

Vi på Friska Hem Sverige strävar alltid efter att bemöta alla kunder på ett professionellt och behagligt sätt.

Skulle ni behöva vår hjälp i framtiden så är ni alltid välkommna!

Bra kontakt och professionella

Vi kan bara säga att de var väldigt professionella, de kom efter att vi avtalade en senare tid på em.. Städade efter sig(ovanligt att hantverkare städar efter sig)

Skulle rekommendera dem till er som har problem med fukt i källare/avgrunden

28 de diciembre de 2021

Hej Roberto!

Tack för att ni uppskattar våra tekniker och deras ordentlighet.

Vi är otroligt tacksamma över att vi fick göra erat hem friskare!

Finns där något ni vill ha hjälp med i framtiden så är ni alltid välkomna åter!

Trevligt företag

Trevligt företag, såväl säljare som montörer är väl kunniga, glada,trevliga och lyssnar på kunden. Rekommenderas varmt.
Bra att företaget även kan ordna avbetalning.

21 de diciembre de 2021

Hej Gisela!

Stort tack för att du valde just oss på Friska Hem Sverige för detta arbetet.

Vi är alltid ute efter att hjälpa våra kunder på bästa sätt!

Kul att du uppskattar våra tekniker samt säljare. Vi strävar alltid efter ett kvalitativt bemötande precis som i ditt fall.

Du är alltid välkommen åter!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra o effektiv installation med…

Bra o effektiv installation med serviceinriktad installatör.
Saknar dock återkoppling kring ökad energiförbrukning, koppling mellan temp o fukt i torpargrunden etc.

21 de diciembre de 2021

Hej Lennart!

Tack för responsen, kul att du är nöjd med våran service.

Ifall du fortfarande behöver hjälp med dina frågor eller något annat så kan du alltid ringa in till oss så hjälper vi dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack för ett proffsigt och trevligt…

Tack för ett proffsigt och trevligt bemötande.

20 de diciembre de 2021

Hej Magnus!

Tack för att vi fick hjälpa dig med din bostad.

Våra tekniker är oerhört duktiga på att bemöta kunder på bästa sätt samt att de är experter inom deras arbete.

Finns det något som vi kan hjälpa dig med i framtiden så är du alltid välkommen åter.

Med vänliga hälsningar!

Kanon

Det gick kanonbra

10 de diciembre de 2021

Hej Henrik,

Vad glada vi blir av att du är nöjd med oss!

Hör av er om vi kan hjälpa er med något annat!

Ha en fortsatt bra dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är jätte nöjda med friskahems…

Vi är jätte nöjda med friskahems service och jobbet som dem utförde hos oss. Jag rekommenderar dem

9 de diciembre de 2021

Hej Andreas!

Tack för den positiva responsen, vi uppskattar att ni valde oss för att göra erat hem friskare.

Ni är alltid välkommna åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var jättenöjda och ger dom gärna 5 stjärnor.

Vi var jättenöjda. I december år 2020 gjorde vi en teknisk analys av tak och krypgrund. Där upptäcktes att vi behövde installera och montera armerad marktäckning som krypgrundsisolering. Samtidigt gjorde vi en radonmätning på huset. Vi kunde snabbt få tag på personalen och dom kunde hjälpa oss, så att vi kunde utnyttja rotavdraget samma år. Personen som var här var extrem noggrann och dokumenterade allt med foton. Mycket trevlig också. Tack. Vi återkommer gärna vid behov och vi kan varmt rekommendera dom till andra.

Hälsningar Anita

Hej Anita!

Tusen tack för ditt fina omdöme, vi är jätteglada över att ha kunnat vara till hjälp! Är det något annat vi kan hjälpa till med så är du alltid välkommen att kontakta oss igen!

Ha en fortsatt trevlig dag!
/Johan

Bra kunnig hjälp

Bra kunnig hjälp, snabbt och sakligt.

Hej Mats

Tack för ditt fina omdöme och va kul att vi kunnat vara till hjälp! Om det är något annat vi kan hjälpa till med så är ni alltid välkomna att kontakta oss igen!

Ha en fortsatt fin dag!
/johan

Mycke nöjd.

Mycke nöjd.Trevliga o kunniga tekniker
Bra kundservice

Respuesta de Friskahemsverige

Tack för de fina orden Sven!

Teknikerna och vårat team uppskattar den positiva responsen.
Att göra våra kunder nöjda är en prioritering för oss.

Du är alltid välkommen åter ifall du skulle behöva vår hjälp.

ha en fortsatt trevlig dag!

med vänliga hälsningar

Radonsanering.

Radonsanering.
Trevliga grabbar, jobbet kan jag inte bedöma, ( under huset),
Hälsningar
Familjen Nilsson
Amiralsgatan 15
276 60 Skillinge

4 de diciembre de 2021

Hej Kerstin & Bengt,

Vad kul att ni är nöjda med oss hittills. Jag ser också internt att teknikerna kommer komma ut och göra en mer utförlig analys och mätning i er grund.

Ha en fortsatt bra dag och ta hand om er!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bredda uppfart och bygge av liten miljöstation

Vi anlitade Friska hem för att bredda uppfarten till huset samt bygga en mindre miljöstation.
Från en idé i mitt huvud till färdigt projekt fick vi hjälp hela vägen av friska hem och deras underleverantör Maglaröds Gräv och bygg.
Det fanns även en räntefri delbetalning som uppskattades mycket då projekt kan bli kostsamma. Fin kontakt med Veera både innan, under och även efter projektet. Ett företag att lita på och räkna med helt enkelt.

2 de diciembre de 2021

Respuesta de Friskahemsverige

Vi på Friska Hem Sverige tackar er eftersom att ni valde oss för att utföra detta arbete.
Vi har bred kompetens inom marknaden och lägger stor vikt på konsultering under projektets gång!

Ni är alltid välkomna hos oss när ni behöver vår hjälp!

Johan

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är sällan man får så god service…

Det är sällan man får så god service som på Friska hem.Jag är väldigt nöjd
med all hjälp jag har fått.

2 de diciembre de 2021

Respuesta de Friskahemsverige

Tack för de fina orden Jan!

Bra service är något av det viktigaste för oss på Friska hem.
Vi uppskattar att du tycker om oss och vårat bemötande.

Du är alltid välkommen åter ifall du söker vår hjälp!

30 de noviembre de 2021

Hej Henrik,

Kul att vi uppfyllde dina förväntningar som leverantör.

Om vi kan hjälpa dig på något annat sätt så är det bara att höra av dig.

Ha en fortsatt bra dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den här tjänsten fungerade bra.

28 de noviembre de 2021

Hej Bengt!

Vi uppskattar att du känner dig nöjd med våra tjänster och att vi fick hjälpa dig göra ditt hem friskare.

Finns där något du behöver hjälp med i framtiden så är du alltid välkommen åter!

Luka ilic, Friska Hem Sverige AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt löstes på bästa sätt

Allt löstes på bästa sätt, trevlig personal etc. - rekommenderas!

26 de noviembre de 2021

Hej Anders!

Kul att du är nöjd med arbetet vi utförde hos dig samt att du rekommenderar oss till andra.

Du vet vart du kan nå oss ifall du behöver hjälp med något!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gott bemötande från början till slut.

Gott bemötande från början till slut.
Trevliga montörer som kunde besvara frågor och visa.

26 de noviembre de 2021

Kära Jimmy!

Kul att du är nöjd med hela processen som vi gått genom tillsammans.

Våra tekniker och vårat team är experter och därav har vi kunnat vägleda dig genom detta projekt.

Finns där något du undrar över eller behöver hjälp med så vet du vart du kan nå oss!

Filter avfuktare X3

Snabbt levererat. Bra kvalitet.

25 de noviembre de 2021

Respuesta de Friskahemsverige

Kul att du känner dig nöjd med våra tjänster Tord!

Behöver du hjälp med något så vet du vart du kan nå oss.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var smidigt att beställa och få hem…

Det var smidigt att beställa och få hem grejerna.
Men skulle gärna vilja ha att ni kompleterar instalationsmanual av DH4.
Skulle vara mer seriöst med all beskrivning för gördetsjälvare

22 de noviembre de 2021

Hej Nihad!

Tack så jätte mycket för din feedback! Vi är alltid tacksamma för våra kunders recensioner och tankar.
Vi tar det här med oss till vår leverantör,
DH4 är tekniskt sett inget som en privatperson installerar själv utan det görs i vanliga fall utav en certifierad tekniker. Där finns en 6-sidig produktmanual att ladda ner på vår hemsida.
Vi erbjuder alltid installationshjälp till våra kunder, och har man några frågor är man alltid välkommen till att höra av sig till vårat kontor för personlig rådgivning, man kan även skicka in bilder och planritning till oss för att få den bästa möjliga rådgivning.

Trevlig dag
Bästa Hälsningar
Elin

8 consejos para escribir buenas reseñas.