Jag är mycket nöjd med de som arbetat hemma hos mig. Husets ventilation har blivit bra med tilluft och frånluft på alla våningsplan. Olika förslag togs fram utifrån husets behov. Åtgärdsförslag togs... Ver más
Jag beställde en luftrenare på deras webbplats den 19 februari. Jag fick fel modell pga att de inte ens har den som de annonserade på sin webbplats i lager. Jag bad om att få skicka tillbaka den, och... Ver más
SÄMST!!! Duktigt irriterad på detta företag. Tog 6000 kr för att bekräfta att det fanns tillluft och frånluft. Nu har de dessutom dubbelfakturerat mig varav en av fakturorna nu har gått hela vägen ti... Ver más
Bra pris och hyfsat snabb leverans. Däremot jobbig försändelse med 3 olika kollin varav 2 vid olika tillfällen hos paketombud samt 1 som hemlevererades trots att det var lika stort som ett av kollina... Ver más
La empresa ha respondido
- Constructora
- también en la categoría
- Servicio de restauración de edificios
- Tienda de rescate arquitectónico
Escrito por la empresa
Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor. Vi är ett bolag som är verksamt i hela Sverige, med kontor i Helsingborg Skåne och Göteborg. Vi har även en webbutik innehållande rätt produkter till att göra ert hem friskare. Våra tjänster: För att läsa mer detaljerat - besök vår hemsida Fukt och mögelkontroll Sanering - Mögel och Radon Radonmätning Förebyggande åtgärder Ventilation Serviceavtal Markservice Renovering
Prästgatan 2, 25224, Helsingborg, Suecia
- 079-333 67 10
- hej@friskahemsverige.se
- friskahemsverige.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Bra kontakt och professionella
Vi kan bara säga att de var väldigt professionella, de kom efter att vi avtalade en senare tid på em.. Städade efter sig(ovanligt att hantverkare städar efter sig)
Skulle rekommendera dem till er som har problem med fukt i källare/avgrunden

Trevligt företag
Trevligt företag, såväl säljare som montörer är väl kunniga, glada,trevliga och lyssnar på kunden. Rekommenderas varmt.
Bra att företaget även kan ordna avbetalning.

Respuesta de Friskahemsverige
Bra o effektiv installation med…
Bra o effektiv installation med serviceinriktad installatör.
Saknar dock återkoppling kring ökad energiförbrukning, koppling mellan temp o fukt i torpargrunden etc.

Respuesta de Friskahemsverige
Tack för ett proffsigt och trevligt…
Tack för ett proffsigt och trevligt bemötande.

Respuesta de Friskahemsverige
Vi är jätte nöjda med friskahems…
Vi är jätte nöjda med friskahems service och jobbet som dem utförde hos oss. Jag rekommenderar dem

Respuesta de Friskahemsverige
Vi var jättenöjda och ger dom gärna 5 stjärnor.
Vi var jättenöjda. I december år 2020 gjorde vi en teknisk analys av tak och krypgrund. Där upptäcktes att vi behövde installera och montera armerad marktäckning som krypgrundsisolering. Samtidigt gjorde vi en radonmätning på huset. Vi kunde snabbt få tag på personalen och dom kunde hjälpa oss, så att vi kunde utnyttja rotavdraget samma år. Personen som var här var extrem noggrann och dokumenterade allt med foton. Mycket trevlig också. Tack. Vi återkommer gärna vid behov och vi kan varmt rekommendera dom till andra.
Hälsningar Anita

Respuesta de Friskahemsverige
Snabba och mycket bra kvalitetstänk ur…
Snabba och mycket bra kvalitetstänk ur ett kundeperspektiv

Radonsanering.
Radonsanering.
Trevliga grabbar, jobbet kan jag inte bedöma, ( under huset),
Hälsningar
Familjen Nilsson
Amiralsgatan 15
276 60 Skillinge

Respuesta de Friskahemsverige
Bredda uppfart och bygge av liten miljöstation
Vi anlitade Friska hem för att bredda uppfarten till huset samt bygga en mindre miljöstation.
Från en idé i mitt huvud till färdigt projekt fick vi hjälp hela vägen av friska hem och deras underleverantör Maglaröds Gräv och bygg.
Det fanns även en räntefri delbetalning som uppskattades mycket då projekt kan bli kostsamma. Fin kontakt med Veera både innan, under och även efter projektet. Ett företag att lita på och räkna med helt enkelt.

Respuesta de Friskahemsverige
Det är sällan man får så god service…
Det är sällan man får så god service som på Friska hem.Jag är väldigt nöjd
med all hjälp jag har fått.

Respuesta de Friskahemsverige
Allt löstes på bästa sätt
Allt löstes på bästa sätt, trevlig personal etc. - rekommenderas!

Respuesta de Friskahemsverige
Gott bemötande från början till slut.
Gott bemötande från början till slut.
Trevliga montörer som kunde besvara frågor och visa.

Respuesta de Friskahemsverige
Det var smidigt att beställa och få hem…
Det var smidigt att beställa och få hem grejerna.
Men skulle gärna vilja ha att ni kompleterar instalationsmanual av DH4.
Skulle vara mer seriöst med all beskrivning för gördetsjälvare