Lurendrejeri.
vilseledande!
Ingen täckning och långa avtal trotts att de lovar annat
Fabrikstorget 1, 41250, Göteborg, Suecia
No ha contestado las opiniones negativas
Lurendrejeri.
vilseledande!
Ingen täckning och långa avtal trotts att de lovar annat
Jag på Friside har haft kontakt med deras support och främst deras Victor Berglund som har hjälpt mig sjukt mycket och är en grym person som verkligen vill att man som kund skall kännas sig viktig och uppmärksammad. Inte att förminska övriga kontakter jag haft med supporten som också varit bra. Grymt bra gäng som är både lösningsorienterade och ger bra service. Tack för ett bra bemötande och stöd!!!
Alltid lätt att komma i kontakt med
👍
Vi använder Pingaway på vårt företag och använder både mobiler och växeltjänster. Enkelt att administrera, smarta funktioner och integrationen med vårt CRM och Helpdesktjänst, Odoo fungerar riktigt bra så man ser vem som ringer in. Vi är väldigt nöjda!
Blev superlurad av deras säljare att binda mig i ytterligare 60 mån. Har aldrig varit nöjd med dom och skulle säga upp dom men säljaren körde en fulsälj att jag skulle få bättre pris resterande period då jag inte var nöjd. Fick mail om vad jag än signerade så skulle jag kunna bryta avtalet. Det blev inte alls så och deras VD stöttade säljaren i fulsäljet utan motivering. Har 5 gånger frågat hur dom kan låta säljaren jobba på det sättet men ej fått svar. Det betyder att det är deras strategi. Jag litade på dom men blev totalblåst, nu väntar rättegång.
Jag har varit i kontakt med er löpande under några års tid och måste först och främst berömma er personal för ett alltid professionellt bemötande och snabb service. Jag blir väldigt inspirerad av era medarbetare och tar med mig väldigt mycket "hem" till våra agenter.
Skicka gärna en extra guldstjärna till Julia som jag pratade med tidigare idag som direkt gav mig känslan av att hon ägde både det problem jag kom med samt mina frågor. Hon har dessutom redan återkopplat på mitt mail och avslutat med en tydlighet vad som förväntas ske och när jag kan förvänta mig att det ska ske.
Var en ganska jobbig process att välja ny leverantör då det finns många på marknaden som jobbar på olika sätt.
Övergången till Pingaway funkade perfekt och vi har inte stött på några bekymmer än så länge.
Supporten är suverän!
Fick hjälpt oss, ett större företag med att byta ut hela vår nordiska telefonlösning på mindre än 24 timmar när Covid-19 bröt ut och vi var tvingade att ställa om till hemarbete från dag till dag.
Var även ytterst hjälpsamma med att sätta mobilt nätvärk på kontoret, när vår internet la ner under större delen av sommaren.
Priserna är ytterst rimliga och använderfunktionaliteten i appen är världsklass jämfört med som annars finns därute. Dom erbjuder dessutom en grundig upplärning och har kompetenta och lyhörda säljare. Kundtjänsten, driften och supporten har i alla ärenden vi har haft med dom under första 3 åren varit löst inom 24 timmar och i tillfällen där det har varit möjligt betydligt snabbare.
Kan starkt rekommendera dom
Deras telefoni fungerar inte utomlands. I vissa länder kommer inte samtal fram och i andra kopplar inte telefonen till lokal telefoni bolag.
Att vara i Afrika utan telefon och internet inte något man skulle rekommendera.
Vi ska gå tillbaka till Telia. Det har aldrig hänt innan när vi hade Telia. Lita inte på deras säljare, de vet inte vad de säljer.
Más información sobre otros tipos de reseñas.