Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op koop hier niets mensen! Reageren gewoon niet, niet op een e-mail of op hun zogenaamde lekker makkelijk whatsup. Al 3 weken geen gehoor. Zelf heb ik een ozonator gekocht bij deze club voor €... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds 2 maanden neem ik meerdere malen per week een ijsbad in de ochtend. Hierdoor voel ik me ongelooflijk fit en scherp de hele dag door en geen last meer van griep/verkoudheidjes. Ik ben erg tevrede... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een lange periode koud afspoelen na een warme douche heb ik een tijdje een opblaasbaar badje gehad. Sinds vandaag een Pro set Frozentub gekocht. Het product is netjes afgewerkt, makkelijk in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als Wim Hof Instructeur gebruik ik al een hele tijd de Frozen Tub voor mijn Adem-en Ijsworkshops, maar ook persoonlijk. Het heeft voor mij alle voordelen: comfortabel en leuk om in te zitten, ver... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de deportes

Escrito por la empresa

Frozentubs® – Koudetherapie voor Iedereen Bij Frozentubs geloven we dat een gezonde leefstijl voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom ontwikkelen we hoogwaardige én betaalbare ijsbaden, zodat jij optimaal kunt profiteren van de kracht van koudetherapie. De voordelen gaan verder dan alleen spierherstel. Een ijsbad helpt je grenzen te verleggen, vermindert stress, boost je immuunsysteem en versterkt je mentale veerkracht. Ervaar de verfrissende impact op lichaam en geest en word de beste versie van jezelf met de ijsbaden van Frozentubs.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Onbereikbaar voor service helaas

Zelf heb ik een ozonator gekocht bij deze club voor € 230 die na een aantal weken enorm is gaan brommen. Bedrijf is helaas niet te bereiken als je een vraag hebt.
Nog niet eerder meegemaakt dit.

2 de junio de 2025

Goedemorgen Jan,

Vervelend dat je Ozone generator niet meer naar behoren werkt. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op info@frozentubs.com ? Ik zie dat je order van 2024 is, toen waren wij nog geen eigenaar. Dat zal de reden zijn dat je e-mail en Whatsapp berichten niet aankomen, we hebben namelijk een ander nummer, welke je via de shop kunt bereiken.
Ik zal je nu een bericht sturen, zodat we dit op kunnen lossen voor je.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really happy with my purchase

Really happy with my purchase! Great quality product, works just as advertised, and looks great next to the hot tub! Highly recommended.

30 de enero de 2025

Respuesta de Frozentubs.com

❄️ Thank you for your great review! We're thrilled to hear that you're happy with your purchase and that it complements your hot tub perfectly. Enjoy, and let us know if you ever need anything! ⛄💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nieuwe eigenaar, betere service!

Vanaf 18 september vorig jaar contact gehad wat voor geen meter verliep. Maar nu sinds dit jaar is het bedrijf overgenomen, en hebben binnen een week mijn probleem verholpen.

17 de enero de 2025

Hoi Martijn,

Bedankt voor je positieve review en de fijne woorden over onze service! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met hoe we je probleem hebben opgelost.

Sinds de overname in januari 2025 doen we ons uiterste best om de klanttevredenheid en service naar een hoger niveau te tillen. Jouw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, je weet ons te vinden 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

frozentub.com

Ik heb in juli 2023 een frozentub unit aangeschaft. Na diverse problemen met de filter ging de freezerunit al na 1 jaar stuk. Vanaf sept 2024 probeer ik aanspraak te maken op de wettelijk verplichte garantie maar het bedrijf reageert niet, niet op whatsapps en niet op mails. Ondertussen hebben ze de website naam wel veranderd in frozentubs.com. Blijf weg van dit bedrijf.

Per 1-1-2025 is Frozentubs overgenomen. Het nieuwe bedrijf heeft zeer snel en adequaat op mijn klacht mbt het oude bedrijf gereageerd en heeft haar toezegging om mijn probleem netjes op te lossen ingelost. Het nieuwe bedrijf heeft na bestudering van mijn klacht een nieuwe freezerunit besteld. Een goed bedrijf herken je niet aan het product dat verkocht wordt maar aan hun afhandeling van een klacht. Zoals het nieuwe bedrijf nu omgaat met mijn klacht mbt de vorige eigenaar is ondermeer erg netjes te noemen. Mijn advies om weg te blijven van het bedrijf is wat mij betreft niet meer langer van toepassing.
Ik heb net bericht gekregen van de nieuwe eigenaar dat er een nieuwe unit opgestuurd is. Op basis van de erg goede en adequate reactie door de nieuwe eigenaar klopt de door mij gegeven 1 ster beoordeling die van toepassing was op de vorige eigenaar, niet meer en heb ik deze gewijzigd naar 4 sterren.

8 de enero de 2025

Beste Paul,

Dank je wel voor je review en je feedback. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt gehad met je Frozentub en de filter, en dat je ervaren hebt dat de freezerunit niet naar behoren werkte.

Hoewel de garantieperiode inmiddels is verstreken, begrijpen we je frustratie. We willen je graag helpen om een oplossing te vinden, zelfs buiten de garantie. Kun je ons alstublieft je ordernummer en eventuele communicatie met de vorige eigenaar sturen, zodat we je verder kunnen ondersteunen?

Daarnaast willen we je graag informeren dat we het bedrijf in januari 2025 hebben overgenomen, en we streven ernaar om een betere klantenservice te bieden. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we gaan zorgen dat dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden.

We hopen dat we je alsnog kunnen helpen en je ervaring kunnen verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en kwaliteit onder de nieuwe eigenaar

Uitstekende service en kwaliteit onder de nieuwe eigenaar!

Mijn eerdere ervaring met Frozentubs was erg teleurstellend vanwege problemen met de apparatuur en een gebrek aan service. Echter, sinds de overname door de nieuwe eigenaar, Ronald, is er een wereld van verschil!

Ronald nam persoonlijk contact met mij op, bood direct een passende oplossing en heeft mij voorzien van de nieuwste freezer uit het assortiment, inclusief extra’s als tegemoetkoming. De communicatie was professioneel, vriendelijk en gericht op échte klanttevredenheid. Dit is precies de service die je mag verwachten!

Waar ik eerder dit bedrijf absoluut niet zou aanraden, ben ik nu zeer positief verrast door de enorme verbetering. Het is duidelijk dat Frozentubs onder de nieuwe eigenaar serieus werk maakt van kwaliteit en klantgerichtheid. Ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat ik wél tevreden ben en Frozentubs aanraad aan iedereen die een betrouwbaar ijsbad zoekt.

Dank aan Ronald en het team voor het herstellen van mijn vertrouwen!

Review voor de overname van Frozentubs:
Onprofessioneel en slechte kwaliteit

Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met Frozentubs.nl. Het begon met mijn eerste aankoop, waarbij de pomp na een uur gebruik al in de beveiligingsstand schoot. Ik heb toen een omruil aangevraagd, maar het duurde meer dan 5 weken voordat ik weer gebruik kon maken van mijn ijsbad. Ik dacht nog: "dikke pech, kan gebeuren", en ben doorgegaan.

Helaas bleek het probleem zich opnieuw voor te doen met de tweede pomp. Ook deze keer duurde het lang voordat er een oplossing kwam. En nu, bij de derde keer, werkt de freezer niet meer. Dit probleem speelt al sinds 30 juli 2024, en het is inmiddels eind november en nog steeds niet opgelost.

Ze hebben tussentijds beloofd een nieuwe freezer te leveren, van Nederlandse makelij, met betere kwaliteit. "Blijkbaar zijn ze er zelf achter gekomen dat hun huidige freezers niet voldoen aan de standaard." Hun huidige modellen worden ingekocht via AliExpress en vervolgens verkocht tegen een prijs die vijf keer hoger is. Ik begrijp dat er marges zijn en dat ze moeten voldoen aan Nederlandse richtlijnen, maar lever dan ook de service die daarbij hoort!

Ondanks dat ik altijd netjes en meedenkend ben gebleven in mijn communicatie met hen, lijkt het erop dat ze bij de derde keer simpelweg opgeven. Het contact is minimaal en lijkt nu helemaal gestopt. Ik ben normaal niet iemand die snel een negatieve recensie schrijft, maar dit bedrijf verdient het.

Mijn advies: blijf weg bij Frozentubs.nl als je op zoek bent naar kwaliteit en goede service.

27 de noviembre de 2024

Beste Lesley,

Dank je wel voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je zoveel problemen hebt ondervonden met je ijsbad en dat de service niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen je frustratie, vooral gezien het feit dat het probleem zich herhaaldelijk heeft voorgedaan en dat je al zo lang wacht op een oplossing.

We willen je laten weten dat we het bedrijf in januari 2025 hebben overgenomen en momenteel bezig zijn met het verbeteren van zowel de kwaliteit van de producten als de klantenservice. Het is niet de ervaring die we voor onze klanten willen creëren, en we willen graag je vertrouwen terugwinnen.

We zouden je graag willen helpen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Zou je alstublieft contact met ons kunnen opnemen via onze e-mail op info @ frozentubs.com? We willen ervoor zorgen dat je een oplossing krijgt die recht doet aan jouw situatie.

Onze excuses voor de ongemakken die je hebt ervaren en voor het gebrek aan communicatie. We zijn vastbesloten om je situatie op te lossen en een betere service te bieden.

Bedrijf is onbereikbaar

Bedrijf is onbereikbaar. Reageert niet op ingevuld contactformulier en whatsapp. Gelukkig nog geen bestelling geplaatst.

19 de noviembre de 2024

Beste CDR,

Dank je wel voor je review. Het spijt ons te horen dat je moeite hebt gehad om contact met ons op te nemen. We willen je laten weten dat we het bedrijf in januari 2025 hebben overgenomen, en we streven ernaar om de klantenservice te verbeteren en ervoor te zorgen dat we goed bereikbaar zijn voor al onze klanten.

We begrijpen dat je gefrustreerd bent door het gebrek aan reactie op je contactformulier en WhatsApp-bericht. Dit is zeker niet de ervaring die we voor ogen hebben en we werken hard aan het verbeteren van onze communicatiekanalen. We zouden graag de kans krijgen om je verder te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Mocht je alsnog interesse hebben in onze producten of als je verdere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via ons nieuwe WhatsApp-nummer (via de website). We staan voor je klaar!

Buy nothing from Frozentubs

I urge everybody not to buy one single item from this company. They sell but they do not give any waranty. I have bought a costly pro unit a year ago. This unit broke after already one year but the company does not want to fullfill there legal duty and does not want to solve the problem. The company does not react in time or not at all on whatsapp, emails.

25 de noviembre de 2024

Beste Paul,

Dank je wel voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt met je aankoop en dat je geen adequate reactie hebt ontvangen. We begrijpen je frustratie, vooral als het gaat om garanties en het niet tijdig kunnen bereiken van de klantenservice.

We willen je graag laten weten dat we het bedrijf in januari 2025 hebben overgenomen en ons uiterste best doen om zowel de klantenservice als de garantieprocessen te verbeteren. Als je nog niet in contact bent geweest met onze klantenservice, willen we je graag uitnodigen om contact op te nemen via ons nieuwe WhatsApp-nummer of per e-mail op . We willen dit graag voor je oplossen en je verder helpen.

We begrijpen dat het voor jou vervelend is, en we willen je de best mogelijke service bieden. We hopen dat we de kans krijgen om de situatie naar tevredenheid op te lossen.

Fijne frozen tub

Prima tub. Wij hebben de dikwandige barrel.
Werd bezorgd zonder deksel, maar dit werd snel opgelost.
Prima bedrijf !

18 de julio de 2024

Vriendelijke service

Bestelling en levering gingen goed.
Ik had een te groot model vriezer besteld en het model dat ik daarna wilde was uitverkocht.

De omruil duurde daarom iets langer maar vanuit frozentubs werd er een passende oplossing gevonden om de tijd te overbruggen. Dank hiervoor.

31 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de klanten service…

Zeer tevreden over de klanten service van frozen tubs. Ik heb nu de entery freezer werkt perfect. Ik had eerst een gewone tub wat in de winter goed te doen is met ijs maar vanaf Maart word het moeilijker om met ijs het water af te koelen dan bied frozen tubs een betaalbaar ijsbad met freezer
Ik ben tevreden

31 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede ervaring met zowel het product als de service

Hele goede ervaring met zowel het product als de service vanuit Frozentubs. Ik heb de Frozen Go en ben hier tevreden over. Heel handig om mee te nemen en voldoende groot om met het gehele lichaam in te zitten. Ook voor mannen (mijn man is 1.90m). Er miste een onderdeel. Dit werd allemaal heel netjes en snel afgehandeld.

20 de febrero de 2024

Great affordable cold therapy

I live in Curaçao and ordered the pro-freezer set, meaning the tub including the pro freezer. Installation was quite easy, everyone can do it.

The tub has a beautiful design and the cooling system works great.

A challenge that I have since I live in a tropical climate (30+ degrees celsius), is severe condensation. I had to place a drip tray (for washing machines) under the tub.

I contacted customer service for some questions, they respond very quickly and were very helpful.

27 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super tevreden over dit ijsbad

Ik ben super tevreden over dit ijsbad. De ton is een eye catcher in mijn tuin en werkt heel functioneel. Dankzij het opstapje kan je makkelijk in en uitstappen. Ik heb er een genomen met een koelsysteem zodat ik al het weer warmer wordt nog steeds gebruik kan maken van de ton zonder ijs te gebruiken.

Ik ben ook heel erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Als er iets is wordt het supersnel opgelost met directe communicatie.

Super tevreden dus 5 sterren!

8 de febrero de 2024

Echt super tub

Echt super tub, mooi glad van binnen. Dus echt heel erg fijn dat het makkelijk weer is schoon te maken! Ik heb de tub met koeler nu buiten onder de overkapping staan.
Het water blijf mooi circuleren. Zelf zit ik op een met water gevulde plastic tegel. Om me echt helemaal te kunnen ontspannen. Maar met mijn 176 waren 2 (stoeptegel formaat) genoeg. 3 graden is echt geen probleem voor de machine. (Maar nu is t winter) zo fijn dat je altijd ‘t resultaat hebt wat je wil. Heel erg blij mee.

15 de enero de 2024

Snel en koud

Het product was precies op tijd aangeleverd met duidelijke instructie, makkelijke te gebruiken.
De Frozentub gaat lekker snel op temperatuur, je voel het effect van actieve koud stroming ook duidelijk, lekker koud.

9 de diciembre de 2023

Super fijn product

Super fijn product, ben zelf niet de grootste maar het was makkelijk bruikbaar staat mooi in mijn tuin en is het geheel echt moeite waard geweest.

8 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.