Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op koop hier niets mensen! Reageren gewoon niet, niet op een e-mail of op hun zogenaamde lekker makkelijk whatsup. Al 3 weken geen gehoor. Zelf heb ik een ozonator gekocht bij deze club voor €... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een lange periode koud afspoelen na een warme douche heb ik een tijdje een opblaasbaar badje gehad. Sinds vandaag een Pro set Frozentub gekocht. Het product is netjes afgewerkt, makkelijk in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als Wim Hof Instructeur gebruik ik al een hele tijd de Frozen Tub voor mijn Adem-en Ijsworkshops, maar ook persoonlijk. Het heeft voor mij alle voordelen: comfortabel en leuk om in te zitten, ver... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de deportes

Escrito por la empresa

Frozentubs® – Koudetherapie voor Iedereen Bij Frozentubs geloven we dat een gezonde leefstijl voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom ontwikkelen we hoogwaardige én betaalbare ijsbaden, zodat jij optimaal kunt profiteren van de kracht van koudetherapie. De voordelen gaan verder dan alleen spierherstel. Een ijsbad helpt je grenzen te verleggen, vermindert stress, boost je immuunsysteem en versterkt je mentale veerkracht. Ervaar de verfrissende impact op lichaam en geest en word de beste versie van jezelf met de ijsbaden van Frozentubs.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

TOP PRODUCT

Wat een top tub. Beste aankoop die ik in tijden heb gehad. Wat een verademing. MUST HAVE in ieder huishouden

5 de diciembre de 2023

Thanks Frozentubs

I have been working on solutions to my sleep problem for a long time. Via research I came across cold therapy. When I read all the health benefits and that it could improve your sleep, I thought, even if sleeping doesn't work, it is still super healthy.

I go in my Frozentub every morning at 6:45 am. Since this month I feel like a different person!

I have had a sleep disorder since I was 19 and I have been sleeping from 11:00 PM to 5:00 AM all week. I haven't experienced that since I was 19 and am now 37.

2 de diciembre de 2023

Top product

Top product! Bestellen duurt even maar hij werkt super. Heb em nu een paar maanden, nooit problemen mee💪

27 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit en service!

Sinds vandaag een Pro set Frozentub gekocht.
Het product is netjes afgewerkt, makkelijk in te stellen en Glenn helpt goed als je vragen hebt over installatie of gebruik.
Ik ben erg tevreden, zojuist er in gezeten. Comfortabel; ruim en kwaliteit.
Ik hoop hier nog veel & lang plezier aan te beleven.

Ook de levering was binnen enkele dagen geregeld. Snel en oplossing gericht. Bedankt team Frozentubs, ik waardeer jullie enorm.

2 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heeft alles wat ik zoek, en meer...

Het heeft voor mij alle voordelen: comfortabel en leuk om in te zitten, verplaatsbaar, betaalbaar, en het oogt nog eens mooi...
Dat laatste is voor de deelnemers ook belangrijk, zodat ze een mooie foto hebben als herinnering.
Communicatie en levering steeds zeer vlot vanuit Frozen Tub.
Doe zo verder jongens, ik ben fan en blijf 'm zeker gebruiken!

20 de octubre de 2023

Super Aankoop

Hartstikke blij met mijn aankoop bij frozentubs, hij staat hartstikke mooi onder onze overkapping! Sinds ik hem heb is het nemen van een ijsbad in mijn dagelijkse routine opgenomen en dit voelt heerlijk! Erg leuk contact gehad met Glenn, ook na de aankoop werd er snel gereageerd op vragen die ik nog had. Kortom blij met de aankoop bij Frozentubs

6 de octubre de 2023

Top service!!

Mijn frozentub bleek na een dag, een klein lek te hebben waardoor deze langzaam leeg liep. Deze werd zonder probleem omgeruild voor een nieuwe. Custom aanpassingen aan mijn frozentub, tips over de installatie en mijn koelunit waren geen enkel probleem! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds 2 maanden neem ik meerdere malen…

Sinds 2 maanden neem ik meerdere malen per week een ijsbad in de ochtend. Hierdoor voel ik me ongelooflijk fit en scherp de hele dag door en geen last meer van griep/verkoudheidjes. Ik ben erg tevreden over het product, heel makkelijk zelf in elkaar te zetten en aan te sluiten en bij vragen hebben ze me altijd meteen te woord gestaan en geholpen. Kosten technisch kan ik dit product daarom ook aan iedereen aanraden die wil beginnen met het nemen van ijsbaden.!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een startup die nog ver zal komen

Een startup die nog ver zal komen. We hebben het eerste model aangeschaft, het was niet perfect maar werkte goed, de mensen van Frozentubs hebben ons steeds op de hoogte gehouden van hun nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen en hebben ons de kans gegeven om ook up te graden. Je kan rekenen op een prima ondersteuning en duidelijke communicatie. Ze staan steeds klaar voor hun klanten ook na de verkoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds ik het ijsbad gebruik van…

Sinds ik het ijsbad gebruik van frozentubs voel ik me mentaal en fysiek stukke beter. Had niet verwacht dat een ijsbad het mentale stuk zo erg kan bevorderen. Maar het is dus echt zo! Daarbij, snelle levering en fijne mensen en erg klant gericht. Al bij al; top mensen, top product

6 de julio de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

We zijn blij met het bad

We zijn blij met het bad. Ziet er goed uit en het werkt ook goed. We hebben er alleen erg lang op moeten wachten maar uiteindelijk zijn we erg tevreden.

21 de septiembre de 2023
Logotipo de Frozentubs.com

Respuesta de Frozentubs.com

Dankjewel voor de review. We zijn overgestapt van bezorgdienst om sneller te kunnen leveren!

The Frozen Go ijsbad

Het Frozen Go ijsbad is ideaal om mee op reis te nemen. Het is makkelijk op te zetten en compact genoeg om mee te nemen. Een ijsbad is goed voor je mentale welzijn en je lichaam. Je merkt al snel de voordelen ervan.

6 de septiembre de 2023

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.