Den skønneste gavebutik
Den skønneste gavebutik, fyldt med inspiration og idéer. Super sød og altid venlig betjening, som kun kan anbefales. Alsidig butik, som altid er pænt pyntet 😊
Skøn lille gårdbutik med delikatesser, brugskunst og smykker. Åbningstider: Onsdag-Fredag 10.00-17.30 Lørdag 10.00-13.00.
Hurtig, venlig og imødekommende behandling. Kan varmt anbefales.
Faldt tilfældigt over fru-vestkaer.dk imod søgen efter et bestemt vattæppe, som jeg gerne ville have et mere af. Det blev bestilt i påsken og var klar til afhentning den 24.4.2019. Tæppet var pakket ind i silkepapir og med i pakken lå også en lille personlig hilsen i silkepapir og et stykke lækkert chokolade :-) Det giver en online følelse af at være kunde i en lille hyggelig gårdbutik, som det også er :-)
Jeg handler gerne hos fru-vestkaer.dk en anden gang.