Hurtig levering, fik dem dagen efter jeg havde bestilt dem (bestilte 2 timer efter deadline for levering dagen efter). God og sikker indpakning så alt var intakt ved modtagelse. Får dagligt kommenta... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Meget hurtig levering. Kunne “desværre” ikke se øreringene, da de er pakket meget smukt ind (købt til gave) 🤩 Halskæden, købt til mig selv er så fin - præcis som på billedet på hjemmesiden. Stor anb... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk oplevelse. Søde og hyggelige folk i kundeservice også. Havde et mindre problem, som de bare håndterede så flot. Her handler jeg gerne igen. Min ønskesky er også fyldt med smykker her... Ver más
Jeg købte et utroligt fint sæt til gave med øreringe og halssmykke! Jeg var dog lidt skuffet over størrelse, målene stod jo på siden, men jeg var ik nok opmærksom, fordi der stod stor, men begge vedhæ... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información de contacto
Elmegade 25, 2200, København N, Dinamarca
- shop@scherning.dk
- scherning.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flot..
Dejligt med info hele vejen igennem købet.
Flot indpakning
🤩🤩
Har aldrig fået skrevet en anmeldelse
Har aldrig fået skrevet en anmeldelse, hvilket er lidt flovt!
Var så heldig, at vinde et valgfrit smykke til min veninde og jeg, da jeg i december deltog i Schernings julekalender.
Vi valgte, at lægge lidt til hver især, og valgte hver en smuk armring
Jeg tænker hver dag over, hvor smukt det er. Det har ikke forandret sig overhovedet på trods af, at jeg bærer det hver dag
Tak igen for den flotte og smukke gave

Top klasse til alt!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de SCHERNING københavn
Alt spillede max og meget sød betjening…
Alt spillede max og meget sød betjening i butikken

Respuesta de SCHERNING københavn
Fine smykker og super hurtig levering

Respuesta de SCHERNING københavn
Hurtig levering, god kvalitet på smykkerne og rigtig gode tilbudspriser

Bedste anbefaling
Smukke smykker i god kvalitet og god service. Stor anbefaling herfra.

Respuesta de SCHERNING københavn
Smukke ørringe, men lukkeringen åbnes for nemt, så jeg har tabt en ørring undervejs

Hurtig levering.
Flot indpakning og fint smykke som svarede til min forventning.

Meget hurtig levering
Stor anbefaling herfra

Respuesta de SCHERNING københavn
Et par meget smukke øreringe blev…
Et par meget smukke øreringe blev bestilt og 2 dage efter, kunne de hentes i pakkeshoppen.
En helt igennem positiv oplevelse.

Altid flotte ting
Altid flotte ting, hurtig levering og pænt pakket ind.
Hele vejen en god oplevelse.
God oplevelse
Gode priser, super hurtig levering, flotte produkter i høj kvalitet
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling, og mindst lige så hurtig levering.
Det bestilte blev givet som gave, og blev taget i mod med stor glæde og taknemmelighed.
Handler gerne der igen.
La experiencia Trustpilot