Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Ver más
La empresa ha respondido
Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Ver más
La empresa ha respondido
Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Niet bestellen!
Belachelijk!! 3 keer hetzelfde standaard mail antwoord nadat ik al bijna 2 weken (!) wacht op het pakketje. Inmiddels lees ik dat zelfs de producten nergens op slaan, dus niet kopen hier!!

Dropshipping
Product komt uit China en kost op Ali Express een kwart van de prijs op deze webshop.
(Knopjes en gebruiksaanwijzing zijn in het chinees)
Als je niet tevreden bent mag je het product op eigen kosten terugsturen naar China, wat het 5-voudige kost van de waarde van het product.

Don't buy there
Products come from Temu or similar and 2 times more expensive

Terugzending
Ik heb een zijdraagzak gekocht. Bevalt niet, men dochter is zo beweeglijk, niet te doen.
Moet ik zelf terug sturen... NAAR CHINA... kost me 17.50 meer dan de helft van die draagzak.
Vind het oplichterij. Wil best eigen verzendkosten betalen maar binnen nederland.

Echt heel slecht
Echt heel slecht, spullen komen rechtstreeks vanaf Temu of iets soortgelijks.
De positieve reviews zijn zo overdreven dat het wel duidelijk is dat deze geschreven zijn door “eigen mensen” om te zorgen dat het gemiddelde niet op 1 ster blijft hangen. Diep triest.

Waardeloze service
Ik had zomer schoenen gekocht voor mijn zoontje maar de verkeerde maat werd geleverd. Waardeloze klantenservice, reageren laat op mails en werken helemaal niet mee. Het werd onmogelijk gemaakt om de schoenen te retourneren, kon ze wel omruilen voor een andere maat maar daar had ik niets aan in de winter.

Eerste klas oplichters
Eerste klas oplichters. Mooie website, en heel vriendelijk in de communicatie per mail. Echter komen de artikelen rechtstreeks van AliExpress(incl. Foto’s).
Indien je iets wil retourneren kan dit naar hun “magazijn in azie” . Goedkoopste optie is een envelop, kost €52,-.

Dropshipping/ oplichters
Twee slippers besteld voor mijn kinderen. Hele slechte kwaliteit. Retourverzoek ingediend. Allereerst maken ze dit zo lang en lastig mogelijk tot zij je eindelijk de retourgegevens sturen. De artikelen moesten terug naar CHINA. Mijn aankoop kost 50 euro en retourneren kost 55+. Dit zeggen ze ook gewoon even zonder schaamte. Dit zijn dropshippers. Zodra je wil retourneren moet dat aan hun leverancier in China. Op de website staat wij pakken uw spullen met liefde in. Wat een grap. Website is zeeeer misleidend. Ze willen ook geen andere redelijke oplossing bieden. Het enige waarmee ze kwamen is 15% van het aankoopbedrag terugstorten. 7,50 is dat. Geen schaamte. Oplichters.

Respuesta de Frummeltje
Slechte communicatie onbereikbaar en…
Slechte communicatie onbereikbaar en extreem lange levertijd

Dropshipping
Rechtstreeks uit China, via andere websites veel goedkoper aan te schaffen. Worden foto’s van andere websites gebruikt, niks authentieks aan het is pure doorverkoop. Bij aanvraag retour komen kosten voor koper, je kan zelf een inschatting maken wat het kost om een pakketje naar China terug te sturen.

Dropshipper
Dropshipper, niks bestellen! Je kan alles met dezelfde voorwaarden veel goedkoper bestellen op AliExpress of Temu.

Hier ga ik geen 2de keer bestellen
Na 2 weken wachten uiteindelijk wel mijn pakketje ontvangen. Klantenservice een aantal keer gemaild maar ik kreeg elke keer een standaard antwoord terug waar ik niks aan had. Alles komt uit China, kwaliteit was oké maar ik zal er nooit meer bestellen.

Respuesta de Frummeltje
Helaas hebben we een slechte ervaring…
Helaas hebben we een slechte ervaring met frummeltje.com
De website ziet er keurig uit, helaas was het product totaal niet zolang verwacht.
Duidelijk voor ons was dit product rechtstreeks vanuit China geleverd, inclusief grijz plastic verpakking.
Denk goed na of je hier bestelt.

SafePlay kussen besteld
SafePlay kussen besteld. 5 x zo duur als elders je denkt dat het uit Nederland komt. Dit is niet waar, ik heb er een maand op moeten wachten. Heb het uiteindelijk ontvangen. Geen telefoon op website om je frustratie te kunnen delen. Koop er niet het ziet er mooi uit!

Ordinaire dropshipping
Ordinaire dropshipping, contact lijkt oké, maar puntje bii paaltje kan je er helemaal niks mee.
Beroerd hoge kosten voor goedkope troep uit China .

Respuesta de Frummeltje
Dropship constructie met artikelen uit China
Geen informatie omtrent levertijd, een zeer lange levertijd. Als ik de reviews hier had gelezen, had ik niks bij Frummeltje besteld. Het is inderdaad een dropship constructie met artikelen uit China. Ik ben ontevreden.

Dropshipping
Deze site doet aan dropshipping. Je denkt dat je in Nederland of België besteld, maar product komt rechtstreeks uit China. Kreeg geen melding dat het geleverd was, kwam er bij toeval achter dat er iets achter een bloempot lag.
Pluspunt is dat het wel geleverd wordt.

Dropshipper
verzending duurde lang en kwam duidelijk uit China. Is gewoon een dropshipper. De producten vond ik al wat prijzig maar ze makken dus waarschijnlijk goede winst

Misleiding en Dropshipping
Dropshipping, rechtstreeks uit China, slechte bereikbaarheid klantenservice, moeilijk te retourneren en voor eigen kosten. Als je uit China wil bestellen doe dat dan rechtstreeks scheelt je 300% aan kosten. Echt misleiding deze partij!!!