Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ejer meget service minded. Skrev og ringede da varen var forsinket og gav et afslag i prisen. Det hele endte lykkeligt da varen alligevel ankom til tiden og fødselaren blev glad. Fint indpakket. V... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, godt udvalg. Var glad ved at finde en høj-kvalitet bamse af en makakabe, og endnu gladere ved den søde håndskrevne besked der medfulgte pakken. Kan klart anbefales, og køber gerne der... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 2 dronter/dodoer på det her websted, og er rigtig glad for købet, det tog kun 1 dag, samtidig med at jeg fik en seddel med en underskrift der sagde tak, og lidt slik med da bamserne selvfølgeli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bedste anbefaling af FunAndChic. Unikke varer, hurtig levering, helt fantastisk service med ekstra hilsen og lille guf vedlagt. Man bliver glad af at pakke deres forsendelse ud.

Información sobre la empresa

1. Juguetería
  2. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Vi får dit barn til at smile. Fun and Chic er en dansk virksomhed, der sælger naturrelaterede søde og bløde bamser i højeste kvalitet til børn i alle aldre. Vi har et stort udvalg af forskellige slags tøjdyr, fra globale virksomheder som f.eks Wild Republic, Living Nature, Aurora, Uni-Toys.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de FunAndChic

Hello Rasmi, Thank you for your kind words! 😊 We're really glad to hear you were happy with both the delivery speed and the quality of our products. We truly appreciate your support and hope to serve you again soon! 🥰 Best regards, Klaudia fra Fun and Chic

Perfekt service

8 de marzo de 2026

Hej Lucie, Tusind tak for din anmeldelse! 🤩
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede perfekt service 🥰 Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart. Mvh, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dansk firma, super kundeservice, lækre varer.

Hurtig levering og god personlig kontakt. Fine og lidt anderledes ting end man ser alle andre steder.

5 de marzo de 2026

Respuesta de FunAndChic

Hej Camilla, Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤗 Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og den personlige kontakt. Vi lægger stor vægt på at tilbyde lidt anderledes ting, så det betyder meget, at du bemærker det. Vi håber at se dig igen! 😊 Mvh, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fin vare og hurtig levering

2 de febrero de 2026

Respuesta de FunAndChic

Hej Pernille! Tak for din anmeldelse! 🤗 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med varen og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen 😊 Hilsen, Klaudia

Hej Svend! Tusind tak for de søde ord! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med servicen. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen snart 👍 Mvh, Klaudia

Den bedste service

Den bedste service. 👍 og hurtig levering
Der var en fejl i min bamse og da jeg skrev, var der ingen mistro overhovedet og de sendt en ny uden beregning 👍👍
Så hvis jeg kunne give flere ⭐️⭐️ fik de det.
Kun positivt herfra og tak for god service 😊 ikke sidste gang jeg handler hos jer.

26 de octubre de 2025

Hej Helle! Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩⭐️
Vi er virkelig glade for at høre, at du oplevede både god service og hurtig levering – og selvfølgelig, at vi hurtigt kunne løse problemet med bamsen.

Din ros betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang 😊
Endnu en gang tak for tilliden! 🙏 mvh, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den Aller bedste oplevelse med online handel!!!

Det er første gang jeg skriver en anmeldelse på trustpilot - og det er der en helt særlig grund til: Funandchik er simpelthen en fantastisk virksomhed! Jeg var lidt betænkelig ved at købe der, da jeg slet ikke kendte hjemmesiden, og før er blevet vildledt af andre hjemmesider. Men alle mine betænkeligheder blev manet fuldstændig til jorden.

Min søn ønskede sig en Bisonokse bamse - og det er jo ikke lige til at finde i butikker. Jeg fand en hos Funandchik der var utrolig naturtro og så ud til at være i god kvalitet - oven i købet til en ret god pris.

Jeg bestilte den om aftenen - og samme aften modtog jeg en besked om at ordren var modtaget og behandlet, og at den ville komme om 1-3 hverdage.

Leveringen kom til tiden og bamsen levede fuldstændig op til mine forhåbninger. Den var naturtro og i rigtig god kvalitet. Der var oven i købet en karamel med til min søn, en rabatkode til brug ved fremtidige køb, og en personlig hilsen.

Jeg vil varmt anbefale alle at finde deres drømme bamse eller andre produkter hos Funandchik, de er fuldstændig til at stole på, har top klasse service, kvalitets produkter og man fornemmer en personligt investeret og passioneret person/ team bag virksomheden.

Så handel hos dem og støt deres virksomhed - det er win-win!

3 de enero de 2026

Hej Ragna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤩

Det betyder utrolig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – især når det er første gang, du skriver en anmeldelse.

Vi er så glade for, at din søn blev glad for bisonokse-bamsen, og at både kvalitet, levering og de små personlige detaljer faldt i god jord. 🥰
Netop den personlige service og passionen for det, vi laver, er kernen i Fun & Chic – så det betyder ekstra meget, at det kan mærkes helt ud til jer som kunder.

Tak for din varme anbefaling og for at støtte en mindre virksomhed. Du og din familie er altid hjerteligt velkomne hos os ☺️

Team Fun & Chic

Jeg kendte ikke hjemmesiden

Jeg kendte ikke hjemmesiden, så var lidt spændt, men blev meget glædeligt overrasket over den fine service med hurtig levering og fine bamser 🧸

30 de noviembre de 2025

Hej Annette, Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😍
Vi er rigtig glade for at høre, at du tog chancen på vores hjemmeside – og at du blev positivt overrasket. Så skønt at høre, at bamserne faldt i god jord ❤️ Tak fordi du valgte at handle hos os – det betyder meget! Du er altid velkommen hos os igen 😊 Mvh, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very quickly delivery and well packed

Very quickly delivery and well packed, so no worries that the ordered equipment would get damaged.

25 de noviembre de 2025

Hi, Thank you so much for your kind feedback! 😊
We’re really happy to hear that your order arrived quickly and well packed. It means a lot to us that you felt confident your items were safe during delivery. Best regards, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering ! Perfekt produkt.
Et personligt håndskrevet tekst til mig, som gør noget ekstra.

Kan kun anbefale det.
Glædelig jul og godt nytår.

1 de diciembre de 2025

Hej Simone! Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😍
Det glæder os rigtig meget at høre, at både levering, produktet og den personlige hilsen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse hos os 🩷

Tak for anbefalingen – og rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår til dig 🎄✨ Hilsen, Klaudia

Tak for handel

Tak for handel. Hurtig til sende

5 de noviembre de 2025

Hej Tanja! Mange tak for din anmeldelse! 🤩
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering 🤩 Vh, Klaudia

Good small business

It came quickly and the plushie is good
quality

30 de octubre de 2025

Respuesta de FunAndChic

Hi Silke! Thank you for your feedback! We're glad to hear that your plushie arrived quickly and that you’re happy with the quality ☺️ We hope it brings you lots of joy 😍 Best regards, Klaudia

Fantastisk service og produkter

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse 👍
Havde købt de mest nuttede bamser, der levede fuldt op til det, der var lovet (og mere til)
Fik en håndskrevet personlig hilsen og et lille stykke slik. Wow 👍👍👍
Opdagede den ene bamse ikke virkede, så jeg skrev til dem onsdag kl 19.30, allerede kl 20.00 svarede de. De byttede den uden bøvl og jeg modtog den fredag formiddag. 👌så hurtigere kan det ikke gøres.
Det er ikke den første gang jeg handler her.
Den bedste service jeg til dags dato har oplevet.
Man føler, at de stoler på en og man skal ikke forsvare sig fra start.
Så hvis der var 10 stjerner, så fik de dem.
⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 de octubre de 2025

Hej Helle, Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en så god oplevelse – både med bamserne og servicen.

Vi gør os umage for, at alle får en personlig oplevelse 😊
Hvor er det dejligt, at den nye bamse nåede hurtigt frem, og at alt nu virker som det skal.

De bedste hilsner, Klaudia ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Størrer service skal man lede længe…

Størrer service skal man lede længe efter, kun ros herfra

9 de octubre de 2025

Respuesta de FunAndChic

Hej Lissi, Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder meget for. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 😊 Vh, Klaudia

Meget tilfreds

Hurtig levering og venlige personer bag, der tjekker op på leveringen 😃👍🏻

4 de octubre de 2025

Hej Maja, Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😃
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og service – det betyder meget for os 💛
Du er altid velkommen hos os igen! 🌸

Alt som forventet

Varen som forventet og levering til tiden

2 de septiembre de 2025

Respuesta de FunAndChic

Hej Jesper, Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at varen levede op til forventningerne, og at leveringen kom til tiden.
Vi håber, du får stor glæde af dit køb! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handler gerne her igen ..

God købsoplevelse. Hurtig og nem handel og vare var som forventet.

27 de julio de 2025

Respuesta de FunAndChic

Hej Tina! Tusind tak for din fine feedback 🙏 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at varen levede op til dine forventninger. Du er altid velkommen igen! 😍

Hurtig levering. God service

Bamsen var fin og levede op til forventningerne.

21 de julio de 2025

Hej Helga,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at bamsen levede op til dine forventninger 🧸🥰

De bedste hilsner, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og en sød personlig…

Hurtig levering og en sød personlig hilsen, kan varmt anbefales.

5 de julio de 2025

Respuesta de FunAndChic

Hej Inge! Tak for din fine anmeldelse! ❤️ Vi er rigtig glade for, at du satte pris på den hurtige levering og den personlige hilsen. Tak fordi du vil anbefale os – det betyder meget! 🌟🥰 De bedste hilsner, Klaudia

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.