Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ejer meget service minded. Skrev og ringede da varen var forsinket og gav et afslag i prisen. Det hele endte lykkeligt da varen alligevel ankom til tiden og fødselaren blev glad. Fint indpakket. V... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, godt udvalg. Var glad ved at finde en høj-kvalitet bamse af en makakabe, og endnu gladere ved den søde håndskrevne besked der medfulgte pakken. Kan klart anbefales, og køber gerne der... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 2 dronter/dodoer på det her websted, og er rigtig glad for købet, det tog kun 1 dag, samtidig med at jeg fik en seddel med en underskrift der sagde tak, og lidt slik med da bamserne selvfølgeli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bedste anbefaling af FunAndChic. Unikke varer, hurtig levering, helt fantastisk service med ekstra hilsen og lille guf vedlagt. Man bliver glad af at pakke deres forsendelse ud.

Información sobre la empresa

1. Juguetería
  2. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Vi får dit barn til at smile. Fun and Chic er en dansk virksomhed, der sælger naturrelaterede søde og bløde bamser i højeste kvalitet til børn i alle aldre. Vi har et stort udvalg af forskellige slags tøjdyr, fra globale virksomheder som f.eks Wild Republic, Living Nature, Aurora, Uni-Toys.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt i alt en meget god købsoplevelse på…

Alt i alt en meget god købsoplevelse på trods af en lidt mærkelig “vibe” på jeres hjemmeside. God information undervejs og hurtig levering

4 de junio de 2025

Respuesta de FunAndChic

Hej Janni, Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du havde en god købsoplevelse, og at informationen samt leveringen levede op til dine forventninger.  Mvh, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Everything went quickly and smoothly.

Everything went quickly and smoothly.
My grandson is very happy, with his dragon teddy bear :-)

27 de abril de 2025

Respuesta de FunAndChic

Hi Stine, Thank you so much for your nice feedback! 🥰 We're thrilled to hear that everything went smoothly and that your grandson is happy with his dragon teddy bear — that makes our day! 😊

Alt uden problemer

Sød bamse, hurtig levering :) Absolut fint at handle der :)

4 de marzo de 2025

Respuesta de FunAndChic

Hej Emma Katrine! Tak for din søde feedback! 😊 Vi er glade for, at bamsen faldt i god jord, og at leveringen gik hurtigt. Du er altid velkommen igen! 🐻 Mvh, Klaudia

Virkelig godt

Meget god oplevelse, bestilte en bamse til fødselsdagsgave, og den var hurtig om at levere, problemfrit, og indeholdte en personlig hilsen fra ejeren. Kan godt anbefales.

1 de abril de 2025

Hej Daniel!! Tak for den søde feedback! 👍
Vi er superglade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at bamsen nåede frem hurtigt og uden problemer. Det betyder meget, at du sætter pris på den personlige hilsen – vi gør os umage for at gøre hver gave lidt mere særlig. Tak fordi du vil anbefale os! 😊

Fint indpakket.
Vil meget gerne handle der igen. 👍

7 de enero de 2025

Kære Trine,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ☺️ Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at varen nåede frem til tiden og gjorde fødselaren glad. Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores kundeservice og er glade for, at vi kunne hjælpe.

Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden! 😊

De bedste hilsner, Klaudia

godt vareudvalg

godt vareudvalg - særligt glad for Wild Republic

5 de noviembre de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Anja, Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med Wild Republic produkter 🧸 Mvh, Klaudia

31 de octubre de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Elisabeth, Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering 😊 Mvh, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søde og flotte bamser i god kvalitet

Købte en due bamse til en veninde, som er vild med duer. Hun blev rigtig glad for den og bamsen i sig selv er af god kvalitet med flotte detaljer. Vil klart overveje denne webshop igen, hvis jeg skal give en bamse som gave. :)

1 de noviembre de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Monika! Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din veninde blev glad for duen, og at du er tilfreds med kvaliteten og detaljerne. Det betyder meget for os at kunne tilbyde produkter, der skaber glæde. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos os, næste gang du skal finde den perfekte gave. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very personal and friendly…

Very personal and friendly customer service! Very fast delivery!

13 de septiembre de 2024

Respuesta de FunAndChic

Dear Samir! Thank you very much for your nice comment 😊 We are glad to hear that you are satisfied with our service and fast shipping. Best regards, Klaudia

God og venlig kundeservice

God og venlig kundeservice, hurtige svar, min pakke ankom under 48 timer efter jeg havde bestilt den.

8 de agosto de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Rebekka, tusind tak for din skønne anmeldelse 😊 Din mening er meget vigtig for os. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service og leveringstid. Mvh, Klaudia

Mega god levering

Mega god levering

17 de agosto de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Nadia! Tusind tak for din anmeldelse 😍 Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service 😊 Mvh, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very fast shipment and great service.

Very fast shipment and great service.

1 de agosto de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Oddvør, Tusind tak for din anmeldelse 😊Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Mvh, Klaudia

Super oplevelse

Hurtig levering, godt udvalg. Var glad ved at finde en høj-kvalitet bamse af en makakabe, og endnu gladere ved den søde håndskrevne besked der medfulgte pakken. Kan klart anbefales, og køber gerne derfra igen.

29 de junio de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Noah, Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊 Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af ​​vores produkter og service. Mvh, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet, nemt, hurtigt.

God kvalitet, nemt, hurtig levering.

27 de junio de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Line, Tusind tak for din skønne anmeldelse 😍 Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfredse med vores produkter og service. Mvh, Klaudia

10/10 can recommend

Very quick delivery! Very nice packaging. 10/10 can recommend

30 de mayo de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hi Dagmar, Thank you very much for your great comment 😊 We appreciate it very much. We are pleased that you are satisfied with our services. Best regards, Klaudia

Så hyggeligt

Fik min pakke rigtig hurtigt. Bamsen, som jeg havde bestilt, var pakket så fint ind.
Det bedste var nok den fine lille håndskrevet besked, som var skrevet på følgessedlen. Det var bare så hyggeligt og noget der helt sikkert, vil få mig til at bestille derfra igen 😊

25 de marzo de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Stine, Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊 Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med den lille hund bamse og vores service 🙏 Mvh, Klaudia

Fantastisk butik

20 de febrero de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Jeanine! Mange tak for din anmeldelse 😊 Det sætter vi stor pris på. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service. Mvh, Klaudia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datters yndlingsbutik at købe…

Min datters yndlingsbutik at købe bamser i, fordi man her kan få nogle specielle.

12 de enero de 2024

Respuesta de FunAndChic

Hej Maria, Tusind tak for din skønne anmeldelse 😍 Det sætter vi stor pris på. Stort "TAK" for din tillid til vores virksomhed. Vi er meget glade for, at din datter kan lide vores produkter 🐻 Mvh, Klaudia

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.