eg har investeret i projektet “5400 m² nyopførte kontorer i Roskilde” via Fundbricks. Min oplevelse har desværre været meget frustrerende. Efter ændringer i investeringsvilkårene har jeg haft svæ... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dårlig information. Den eneste vinder er Fundbricks. Jeg har tabt mange penge uden nogen forklaring!"!
Ekstrem risikofyldt investering. Vil ikke sige så meget om det projekt jeg har investeret i, kan dog tilføje at jeg investerede 20.000kr i marts 2022 og som det ser ud bliver sagen afsluttet her... Ver más
Fin support, havde en øv oplevelse, derfor ikke flere stjerner. Håber de får andre gode projekter med mere sikkerhed end min investering. Fik dog 75% tilbage da de gjorde alt for at hjælpe os inves... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Få mere ud af din formue. Fundbricks.com gør det muligt for investorer at udlåne deres formue til attraktive danske ejendomsprojekter til en høj rente og med kort løbetid. Fundbricks.com har formidlet mere end +180 mio. kr. siden 2020 og udbetalt +58 mio. kr. tilbage til danskerne. Udlån din formue til ejendomsprojekter og få 8-12% i FAST Årlig rente. Vis ses på Fundbricks.com
Información de contacto
Strandvejen 100, 2900, Hellerup, Dinamarca
- (+45) 70 23 01 01
- hello@fundbricks.com
- fundbricks.com
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fundbricks kan ikke anbefales
Ligesom flere andre modtog jeg i tirsdag besked om at alle pengene er tabt for långiverne til "7 Rækkehuse Nord for Aarhus". Det er klart, at der er en vis form for risiko forbundet med al långivning. Men denne sag er speget. Lånet er givet til Selling Huse ApS (cpr nr 40881611), og ejendomsudvikler var ifølge Fundbricks oplysninger en Hr Jan Mulvad. Nu er problemet blot, at Selling Huse Aps siden d. 21/10 2019 havde været 100% ejet af Natalia Golumbievskaia, derfor må man sige, at Fundbricks ikke har givet korrekt informeret til de potentielle långivere.
Et andet problem er, at Selling Huse ApS ved udgangen af 2020 havde en ejenkapital på kr. 1.189.413,-, men ifølge CVR oplysninger var selskabets ejenkapital ved udgangen 2021 faldet kr. 44.925,- Det er uklart om potentielle långivere kunne have skaffet sig adgang til denne information, men Fundbricks må have kendt til det store fald i ejenkapitalen, idet årsregnskabet for 2021 blev behandlet på en generalforsamling d. 4/1 2022, men hvornår det årsregnskab blev indberettet til erhvervs- og selskabsstyrelsen og dermed blev gjort offentlig tilgængeligt ved vi ikke. Spørgsmålet er derfor om Fundbricks ikke burde have overvejet om det var ansvarligt at etablere et så stort lån til en virksomhed med så ringe et kapitalgrundlag.
Nu får Fundbricks én stjerne fra mig af. Det er ikke fordi jeg har tabt penge, men fordi jeg bedømmer at virksomheden ikke besidder de kompetencer, der er nødvendige for at succesfuldt at drive en crowd funding virksomhed. Den ene stjerne er således et udtryk for, at jeg ikke kan anbefale andre at tegne låneandele hos Fundbricks, eller at blive medejere af virksomheden.

Respuesta de Fundbricks.com
Fundbricks - appetit på risiko?
Jeg har siden 2020 investeret i flere af fundbricks projekter, og det, der begyndte godt med sunde projekter, hvor frister blev overholdt og der løbende blev kommunikeret til investorerne, er efterhånden ved at køre helt af sporet. Læs på Ejendomswatch om samarbejde med konkursryttere med de katastrofale konsekvenser, det har haft for nyere projekter i DK - og naturligvis for investorerne - inden du overvejer at smide dine sparepenge efter højrisikoprojekter hos fundbricks. Og i takt med, at problemerne tårner sig op, skrues der ned for kommunikation til investorerne.
7 rækkehuse nord for Århus - konkurs - investering tabt
5.400 nyopførte kontorer i Roskilde - konkurs
32 boliger nord for århus - konkurs
Erhvervsejendom i Fredericia - konkurs
Dette kommunikeres, hvis overhovedet, meget sent ud til investorer. Og det mest provokerende er, at projekter, der er kuldsejlet med tab af investering fortsat fremgår med rentegevinst i appen. Det har man det ekstremt stramt med.
Overvej meget nøje, om ikke din risikoappetit passer bedre til investering i aktier, obligationer eller ETF-er.

Endnu et falleret projekt
Jeg er en del af gruppen som blev tryllebundet af lav risiko og acceptable afkast. Det havde betalt sig bedre at købe deres "færdiggjorte boliger 15 min fra Aarhus" for 700.000 stykket, som er den nette sum de solgte 7 huse for. Det beløb er så lavt at ingen investorer for så meget som en procentdel tilbage.
Hos FundBricks får du, hvis du er heldig, 8-12% retur på et år. Ja eller så ryger 100% i svinget. Det er omvendt crypto, men for den lille investor. Wup wup.

Respuesta de Fundbricks.com
100% tab på et projekt med såkaldt pant…
100% tab på et projekt med såkaldt pant hos udvikler.
Ejendommen er solgt, dog med tab, med ikke så meget som en kroner retur.
Det er ikke god nok due diligence for Fundbricks - det bør simpelthen ikke kunne lade sig gøre. Nogle kommer jo til at tjene styrtende på det her - men åbenbart ikke os der har gjort byggeriet muligt!
Opdatering 8/3 efter svar fra Fundbricks: Anmeldelsen vedrører projektet "7 Rækkehuse Nord for Aarhus & 7 rækkehuse nord for Århus - sidste etape", hvor tabet er 100%. Dette drøftede vi også per telefon, så jeres svar undrer mig. Med rette kunne man sige at tabet af større pga. avancetab jeg kunne have generet på andre investeringer.
Den anden sag "Afslutning på 7 rækkehuse nord for Aarhus" (også konkurs) afventer jeg svar på hvor mange penge jeg har tabt, så har derfor ikke anmeldt den.
Men en kort kommentar på den nu hvor I bringer det op: 2 ud af 3 projekter jeg har investeret i hos jer er gået konkurs. Henset til relativt beskedent afkast er risikoen ved investeringer hos Fundbricks helt abnormt!

Fundbricks ‘7 Rækkehuse nord for Århus’
Projektet ‘7 Rækkehuse nord for Århus’ er gået konkurs og den samlede investering er tabt.
I juni 2023 kommunikerede Fundbricks, at husene var ‘færdige’ og salget kunne starte. Få måneder efter kom konkursen. Det er ‘lykkedes’ kurator at sælge husene til 5mDKK, prisen for 7 færdige rækkehuse på 100kvm 15min fra Århus er derfor ca. 700tDKK stykket.
I prospektet fremhæves en lang række projekter som udvikleren har leveret med succes. I kunne objektivt ha’ listet den lange række af konkurser de involverede, jf. ejendomswatch, også har bag sig.
I gør meget ud af at kommunikere, hvor mange penge I rejser, måske I også burde skrive, hvor mange penge der er tabt på jeres platform som information til kommende långivere. Det lader til, at være alt eller intet på jeres platform og i det lys er de annoncerede rente meget beskedne.
Jeg har også investeret i et andet projekt på platformen, hvor tilbagebetaling er udskudt grundet vejrlig, hvilket også kan undre når man projektere bygge projekter henover vinteren.
Læs artiklerne på ejendomswatch og dem her på trudtpilot og overvej om investering i aktier eller obligationer ikke er bedre idet hele investeringen sjældent tabes.

100 % tab pga
100 % tab pga. dårlig eller ingen undersøgelse af folkene bag projektet. Alle investeringer har risici, men risikoen hos Fundbricks svarer på ingen måde overens med det potentielle afkast.
Dette var beskeden fra Fundbricks:
"udviklers selskaber, herunder projektselskabet som ejer projektet, er taget under en tvangsopløsning af Erhvervsstyrelsen pga. at selskabet ikke har kunne dokumentere, at direktøren, udgjorde den faktiske ledelse af selskabet, hvorfor han er taget af som direktør. "
Der er skrevet en artikel i Finanswatch om netop denne sag- Artikelnavn: Fundbricks låner til konkursrytter via stråmand: "Vi så ikke en udfordring"
Samtidig med denne sag kørte(som endte med 100 % tab for alle investorer involveret) var der minimum én anden sag som også endte med konkurs - kommunikationen i denne var, at det var første og eneste gang det var sket for dem. Hvordan det kan være sandt, når det præcis var i gang med denne sag, aner jeg ikke hvordan, at Fundbricks kan rationalisere sig frem til.
Jeg vil anbefale alle at investere i alt andet end dette, da man er dybt afhængig af Fundbricks due diligence, hvilket har vist sig at være særdeles mangelfuld.

I hæfter
Grøn energi i Sverige
Tilbage betaling 01/12-2023.
Endnu en dødssejler.
Vi skal derfor på vegne af ejendomsudvikler formelt udskyde indfrielsesdagen med 90 dage til den 1. marts 2024 iht. §2.6 hvilken paragraf vil i nu bruge. Forventes stadig at få alle mine penge 370 retur + 10%
Katastrofal dårlig kommunikation
Katastrofal dårlig kommunikation
Hele deres site og setup virker meget professionelt, men når først man har investeret er der ingen information, ingen opdateringer, ingen tryghed.
Alt det handler om for Fundbricks er åbenbart at skaffe nye projekter og dem skriver de meget gerne mange nyhedsbreve om.
Projektet jeg er långiver på har haft 2-opdateringer i de 10 mdr. projektet har kørt (hvor der er forventet tilbagebetaling om 1 måned)
Der har været 2 opdateringer, (senest for 3 mdr. siden) hvor de blandt andet beskrev: "Samarbejdet mellem kunden og udvikler, går rigtig godt, og der er aftalt en hyppigere statusfrekvens, hvorfor vi fra udvikler modtager status hver tredje uge, hvorefter i (långiverne) for en opdatering."
Det har de så heller ikke levet op til, men til gengæld har de skrevet ud 10 gange om nye projekter med selv samme kunde. Ergo, de er jo i tæt dialog, men långivere får ingen info, når først lånet er givet.
Når man så retter henvendelse får man en overordnet smøre med at "det går godt" og da jeg igen svarer på det at de lovede at skrive hver 3. uge fremover, så får jeg blot at vide, at han jo lige har skrevet til mig.
Meget uprofessionelt, og jeg vil bestemt hverken selv eller anbefale andre at låne penge via. Fundbricks (heller ikke selvom de evt. skulle få en licens af Finanstilsynet).
Dette er på trods af at jeg sandsynligvis til stadighed nok skal få min investering og afkast retur.
-100% afkast
Jeg har desværre samme oplevelse med denne investeringsplatform som mange andre har. Gennem Fundbricks har jeg investeret i to ejendomsprojekter, og begge har vist sig at være katastrofale.
I det første projekt (32 boliger nord for Aarhus) står jeg nu over for at miste hele min investering. Ikke nok med at miste hele sin “meget sikre investering”, er jeg dybt skuffet over Fundbricks manglende evne til at kommunikere ud omkring dette. Denne har været utrolig mangelfuld.
Hvis det ikke var nok, er tilbagebetalingen for det andet projekt (2 byggegrunde ved Aarhus) blevet skubbet yderligere et år. Dette er ikke bare en forsinkelse, det er en direkte mistillid fra investorer som mig, der stoler på, at vores penge bliver forvaltet på en ansvarlig og professionel måde. Også med dette projekt har kommunikationen haltet.
Jeg forventede meget mere fra denne platform, og jeg er skuffet over, hvordan mine investeringer er blevet håndteret.
Jeg er godt klar over, at der ikke er nogen investeringer der er sikre, men med det sagt, skal der gå meget galt før ens aktieportefølje falder med -100%.
Invester i noget andet <3
Jeg holder juleferie, så der kommer sgu ikke lige det helt store skriv om biksen her.
- Jeg har investeret i 32 boliger nord for Aarhus
- Jeg aner ikke om jeg kommer til at se mine penge igen (men jeg formoder der kommer et stort tab)
- Man bliver skamspammet af ligegyldig opdateringer om hvor "godt" det går alt imens man ikke bliver præsenteret for nogen særlige indicier for hvilke investeringer, der er gode, og hvilke der er risikofyldte.
I hvertfald for en menig "hobby-investor" som mig.
Jeg er klar over, at Fundbricks frasorterer en lang række af de projekter, de bliver præsenteret for, men forretningsmodellen fordrer, at de holder brugernes hænder på kogepladen og kan trække store gevinster de gange projekterne lykkes.
Jeg fortryder, jeg har anbefalet det til andre, og jeg kommer nok ikke til at bruge det igen.
Fundbricks, I er velkomne til at indsætte et dybtfølt skriv om at "der er risiko ved alle investeringer herunder" - men min solo-stjerne bliver hængende lidt endnu
Glædelig jul
Super investeringsplatform og app
Super investeringsplatform og app, som vi er glade for at bruge både som investor og investeringspartner.
Great partner
We at Solar Choice have had such a pleasant and professional experience with Fundbricks. Their team has consistently demonstrated a high level of expertise and commitment from the moment we engaged with them.
Professional and committed team!
We used funbricks to raise our funds for a project in Sweden. The guys at fundbricks has shown commitment to our goals and been extremely helpful in raising capital and using their network and expertise to help us in other areas and make sure we succeed. A pleasure to work with them.
Dårlig dialog
Kære Fundbricks
Jeg har før givet gode anmeldelser her, men nu er det slut.
I er gode i medvind, men når vinden vender, er det anderledes.
Jeg har en del penge i klemme i de kriseramte projekter.
Jeres krisehåndtering overfor dem, som bærer jeres forretning, er under forventning, og står i kontrast til de massive PR kampagner I har kørt og kører pt.
Jeres krise-kommunikation er en-vejs, bortset fra at I vælger nogle få spørgsmål ud fra et webinar chat og de emails, som I tager tid til at besvare.
Ofte med lange svartider og efter rykkere.
Jeg ved ikke om I har gjort nok for at redde de truede projekter, fordi vi ikke har nogen brugbar dialog med jer. Jeg har mistet overblikket og det piner mig enormt.
Vi er flere som har efterlyst et online møde, hvor vi kan stille live-spørgsmål, men det afvises med standardforklaringer om prisstigninger på materialer og om risiko generelt ved investering og at I ikke har tid.
Det er paradoksalt, fordi denne form for dialog med os må være langt mere tidskrævende end et online møde, hvor vi kunne få talt det igennem, og få renset luften på en gang.
Vi er klar over, at 2 sager er i kurators hænder, men I ved trods alt mere end vi gør.
På mig virker det provokerende, at I bruger så meget energi på nye projekter, når I ikke vil tage et online møde, hvor I kan stå på mål for vore spørgsmål.
Jeg synes det harmonerer dårligt med den åbenhed man skulle forvente af en moderne investeringsplatform i DK.
Det er en fallit-erklæring at skulle kommunikere gennem dette medie, og jeg synes I skulle mande jer op og tage det krisemøde med os, som har betroet jer store dele af vore opsparinger. (Det er ikke rart, men måske kan I vinde lidt respekt tilbage fra os.)
(Som ethvert andet finansielt firma i DK ville gøre i den situation.)
Jeg synes stadig jeres koncept er godt generelt, men pt. tør jeg ikke investere mere, dvs. jeg har mistet en stor del af den tillid, jeg før havde.
I håb om en bedre dialog
mvh
Niels Otto
32 boliger nord for Århus
Det er interessant, at der bruges så meget energi på reklamer for de nye projekter, når der er en stor gruppe af investorer, der mangler ordentlige svar og forklaringer på efterhånden mange spørgsmål og henvendelser til Fundbricks.
Jeg kan kun advare nye investorer. Alt ser så fint ud på overfladen. Når der opstår problemer fx tvangsauktioner, får man som investor, efter min mening, slet ikke tilstrækkelig information. Jeg håber inderligt,at Fundbricks ved mere om sagens gang på de projekter, der er problemer med, end de giver udtryk for. Ellers forstår jeg ikke.
De er eksperter i fint formulerede standard svar og ønsker sjovt nok altid arbejdsro og beder samtidig om færre "forstyrrelser" fra deres investorer.
Hvad er chancen for, at vi får lidt af investeringen igen ? Hvornår præcist ved vi mere ?
Det virker nærmest frækt at få beskeder i feed om nye projekter,når man har mange penge ude at svømme. Ligeledes at se forside annoncer ugentligt i Villabyerne.
Suk.
Jeg har ikke brug for flere robot agtige svar om, at der altid er en risiko ved investering. Det er ikke en nyhed.
Jeg ønsker en bedre og langt mere åben håndtering af problem projekterne.

Respuesta de Fundbricks.com
Det var virkelig en god oplevelse
Det var virkelig en god oplevelse, at have været i kontakt Fundbricks, jeg fik svar på mine spørgsmål
Samt oplysninger om ny projekter, som lyder virkelig interessante.
Tænker det bliver, et rigtigt stort firma, man kan stole på, med deres mange fantastiske projekter
Top glade!!!
Vi er meget tilfreds og glade for det samarbjde har vi med Fundbricks.
Vi ser frem til flere projekter sammen med jer
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept, med fede projekter både i ind og udland!
Nemt, god rente og top service med stor tilgængelighed.
Fungerer ekstremt nemt og ligetil - gode renter der er svære at få andre steder og topservice hvis der er spørgsmål mv. med både direkte telefonnummer og mail. For mig er det pålideligt at det er en Dansk virksomhed og at jeg kan få kontakt til dem.
5 store stjerner herfra - jeg glæder mig til at være med i mange flere projekter fremadrettet.
Jeg har deltaget i en lille håndfuld…
Jeg har deltaget i en lille håndfuld projekter, og de er alle forløbet som forventet. Det skal understreges, at der ALTID eksisterer en vis risiko forbundet med at investere ens midler. Ikke desto mindre er det en risiko, som en nogenlunde informeret investor, bør være indforstået med. Projekterne forekommer omhyggeligt gennemarbejdede med en høj grad af sikkerhed og generel tilgængelighed af alle nødvendige informationer. Uden tvivl er dette blandt de mest seriøse crowd funding projekter.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.