Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

eg har investeret i projektet “5400 m² nyopførte kontorer i Roskilde” via Fundbricks. Min oplevelse har desværre været meget frustrerende. Efter ændringer i investeringsvilkårene har jeg haft svæ... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig information. Den eneste vinder er Fundbricks. Jeg har tabt mange penge uden nogen forklaring!"!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstrem risikofyldt investering. Vil ikke sige så meget om det projekt jeg har investeret i, kan dog tilføje at jeg investerede 20.000kr i marts 2022 og som det ser ud bliver sagen afsluttet her... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin support, havde en øv oplevelse, derfor ikke flere stjerner. Håber de får andre gode projekter med mere sikkerhed end min investering. Fik dog 75% tilbage da de gjorde alt for at hjælpe os inves... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicios financieros alternativos

Escrito por la empresa

Få mere ud af din formue. Fundbricks.com gør det muligt for investorer at udlåne deres formue til attraktive danske ejendomsprojekter til en høj rente og med kort løbetid. Fundbricks.com har formidlet mere end +180 mio. kr. siden 2020 og udbetalt +58 mio. kr. tilbage til danskerne. Udlån din formue til ejendomsprojekter og få 8-12% i FAST Årlig rente. Vis ses på Fundbricks.com

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hold jer væk.

Dags dato kommet med meget forsinket information om flere projekter der er gået konkurs så penge i investeringer mest sandsynligt er gået tabt. Det har de vidst længe uden at kommunikere det ud. Fup og svindel, hold jer væk.

19 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udsigt til endnu en kæmpe række af tab…

Udsigt til endnu en kæmpe række af tab på YellowTech, på trods af lovninger om sikkerhed i varelageret. Jeg er ved at være klar til at hyre en advokat og har oprettet en Gmail til det, der hedder “utilfreds.investor”. Skriv til mig hvis du potentielt er interesseret i at deltage.

18 de junio de 2024

Ikke super imponerende

Ikke super imponerende. Om Roskilde-projektet skriver de høj sikkerhed og troværdige parter. Nu har de udskudt tilbagebetalingen 1,5 år og ender med at give 0% i afkast. Men dejligt at kunne få sine egne penge tilbage efter 3 år…

15 de junio de 2024

Øv bøv

Øv bøv, jeg har tabt mine penge, i det mindste kan ledelsen spise crossainter på et kontor i Hellerup

14 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tag ansvar for jeres egne handlinger og giv ikke skylden videre

Den seneste tids "jagt" på FundBricks fra medierne og de investorer der har tabt penge synes jeg er uhørt og under lavmålet.

Jeg har selv tabt penge på investeringer, men sådan er gamet altså når man låner penge ud til projekter. Det fremgår tydeligt af materialet og inden selve underskriften at der er en risiko for at tabe en del eller hele investeringen. Deraf også den høje rente når der betales tilbage.

Jeg mener man som investor burde kigge indad og se om man sendte penge efter et projekt man reelt ikke havde mulighed for at tabe og medierne burde være bedre til at vise begge sider af sagen.

Der har været en kæmpe krise i markedet de seneste år og ja nogle projekter er ramt. Er det Fundbricks skyld ? Det mener jeg bestemt ikke. Projekterne har været drevet uheldigt af dem der har lånt vores penge.

Kunne Fundbricks blive bedre til at informere løbende. Bestemt, men det ændre ikke på at vi selv har valgt at tage risikoen. Der er jo en grund til at vi får mellem 9 og 13% i afkast. Ellers kunne vi sætte dem i banken er under 1%

Er jeg selv irriteret over at have tabt penge. Ja for f...., men jeg giver sku ikke skylden videre til dem der driver platformen.

Derudover kan jeg jo se at efter en virksomhed er gået konkurs eller tæt på stopper Fundbricks ikke med at arbejde på en løsning for at sikre deres investorer måske ikke hele beløbet, men så meget som muligt og det tager tid.

4 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Låst deponeringskonto? I think not!

Der kan skrives meget og der mener jeg meget negative ting om Fundbricks og deres processer, samtidig med at de sammenligner sig med andre europæiske crowdlending platformer, som også har haft ligeså dårlige processer. Come On! måske skulle i kigge mod nord og tage et kig på KAMEO, de er kommet fint gennem krisen.

MIN store KRITIK er at Fundbricks burde juridisk stilles til ansvar for at den såkaldte LÅSTE deponeringskonto, aldrig nogensinde har været låst. Flere af de selskaber der er gået konkurs fx det i Fredericia, har der stort set ikke være penge tilbage i selskabet, samtidig med at der ikke er blevet renoveret/bygget noget nævneværdigt. Dette er jo helt grotesk og det var den beskyttelse vi som investorer havde.

28 de abril de 2024

Respuesta de Fundbricks.com

Hej Andreas. Tak for din mail. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation, processer mv. I forhold til dit særlige kritikpunkt, så er det vigtigt at sige, at ikke alle projekter er ens. I eks. Fredericia sagen, så gik investorernes udlån til at købe en eksisterende ejendom og ikke til nybyggeri, hvilket også fremgår af projektmaterialet. Pengene til renovering kom udvikler selv med. I dette tilfælde fungerede deponeringskontoen som sikkerhed for at investorernes pant kom på plads inden udbetaling, hvilket naturligvis var tilfældet. Deponeringskontoen fungerer derimod ikke, hvilket heller aldrig har været meningen, som driftskonto for ejendommens løbende lejeindtægter og driftsudgifter. Dette kører via ejendommens normale driftskonto, hvilket er helt sædvanligt. Udfordringen i den pågældende ejendom består derfor ikke i at der er blevet udbetalt låneprovenu fra deponeringskontoen, men i at de løbende driftsindtægter ikke kunne, eller ikke blev anvendt til, at servicere ejendommens løbende drift, herunder betaling af renteudgifter på 1. prioritetslånet til et pantebrevsselskab. Dette er uden for vores kontrol og ikke noget, som vi står til ansvar for, men vi er naturligvis møghamrende ærgerlige over sagens udfald.

PAS PÅ - Konkurs ….

PAS PÅ - kæmpe-risiko i ejendomsprojekterne via Fundbricks ! - OGSÅ fremadrettet !
Er selv långiver til to større projekter (Thorsager og Selling), som begge er konkurs eller tæt på (informationer mangler også her).
Et håbløst informationsforløb - man har decideret forholdt investorerne oplysninger om projekternes reelle forløb - først når det er alt for sent, er der kommet sparsom information ud - med alt for optimistiske vurderinger og håb (!) for deres mulige fremtid. Rystende at opleve.
Den daglige ledelse af driftsmæssige opgaver har ikke reelt eksisteret - godt at herr Rohlin er blevet “forflyttet” til udviklingsopgaver / udland.
Hold jer væk fra Fundbricks fremover - ledelsen med den nye bestyrelse formår ikke at “rette skuden op” - dertil er kompetencerne for dårlige.

24 de abril de 2024

Respuesta de Fundbricks.com

Hej M. tak for din mail. Det er ikke korrekt at vi forholder oplysninger fra investorerne, men når vi modtager nye informationer vedrørende projekter, er vi nødt til selv lige at sætte os ind i tingene, før vi sender informationer videre til investorerne. Derudover bruger vi rigtigt meget tid på at prøve at løse eventuelle udfordringer, så vi ikke kun præsenterer investorerne for problemer, men også for løsninger - dette har vi ikke været dygtige nok til at kommunikere ud, og vi arbejder derfor hårdt på at forbedre vores kommunikation. Fsva. vores nye bestyrelse, så må din bemærkning herom stå for egen regning, særligt når du udtaler dig om personer, som vi ikke har offentliggjort navnene på endnu og du derfor ikke kender - bestyrelsen kommer til at bestå af nogle særdeles kompetente personer med stærke kompetencer, der supplerer hinanden og Fundbricks nuværende organisation rigtig godt. Vi ser frem til et stærkt samarbejde med bestyrelsen i fremtiden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man bliver efterhånden spammet på…

Man bliver efterhånden spammet på linkedin og Facebook af fundbricks, og deres nye projekter og vilde renter m.m.
Jeg har dog ikke hørt om ET eneste projekt der er gået godt endnu. Alt går konkurs mens de fortsætter jagten på nye investorer. Det er jo Vanvid at fortsætte den jagt på nye investorer der med overvejende sandsynlighed mister sine penge.
Men overbevis mig. Fortæl om bare 1 konkret projekt der har været en succes og læg det frem på jeres hjemmeside. Så kan vi alle blive klogere.👍👍

4 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fundbricks er drevet af døbt…

Fundbricks er drevet af dybt inkompetente og utroværdige medarbejdere, der ikke svare når man stiller kritiske spørgsmål på vegne af investorerne...

Jeg forstår godt at mange er begyndt at spekulere om mulig svindel, efter de mange konkurser der er kommet på stribe, hvor specielt et projekt er blevet solgt til en absurd lav pris... Ydermere har direktøren for Fundbricks lånt investorenes penge ud til et firma hvor han selv sidder i bestyrelsen, og som er på renden af en konkurs... Sker dette er jeg hvert fald også overbevist om at det hele er et stort fup nummer.

Hold jer langt væk fra Fundbricks!

3 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stort set alle projekter er under konkurs

Stort set alle projekter hos Fundbricks er nu enten konkursramte eller på anden måde nødlidende.

Senest er det deres solcelleprojekter, hvor låntager - Yellowtec - melder om alvorlige likviditetsproblemer. I øvrigt ret suspekt, at en af partnerne bag Fundbricks nu også er medejer af Yellowtec. Så Fundbricks formidler lån til virksomheder, som de selv har en interesse i…

Der er stort set ingen kommunikation fra Fundbricks. Flere af projekterne er under konkurs, uden at Fundbricks har orienteret investorerne herom. De kan dog godt finde ud af kommunikere, når de prøver at rejse flere penge. Og her fortæller de om, hvordan de bare er ramt af markedsudviklingen. Men projekternes LTV (som den er opgjort af Fundbricks) burde sagtens have kunnet holde til selv meget store markedsudsving. Så de har tydeligvis ikke været i stand til at vurdere projekterne.

Nok kun et spørgsmål om tid, før Fundbricks selv går ned. For selv hvis det engang lykkes dem at få en tilladelse fra Finanstilsynet, hvem vil så investere i projekter fra en virksomhed med så ringe track record? Og hvem vil overhovedet udbyde deres projekter via Fundbricks, for dermed kommer man som developer i selskab med alle de konkursryttere, som Fundbricks hidtil har haft som deres låntagere.

24 de marzo de 2024

Kære alle Fundbricks-investorer

Kære alle Fundbricks-investorer
Der er i mine øjne så mange spørgsmål og uklarheder omkring forløbet og hele Fundbricks forretningsmodel, at jeg meget gerne og snarligt vil have nogle fagkyndige advokater til at se på sagerne.
Hvis vi er tilstrækkeligt mange, kan vi nok klare en advokatregning eller to, uden at gå helt fallit.

22 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skal der advokat på sagen?

Jeg har også investeringer i Fundbricks, og det lader til, at der er flere ting, der er kommet frem, som måske/måske ikke har været informeret. Er der nogen, der har overvejet at gå sammen om at få en advokat til at kigge tingene igennem, for så vil jeg da gerne være med, så alt kan blive tjekket i håbet om at kunne få noget hjem igen på investeringer, der desværre ser ud til at være tabt??
Jeg tænker ikke Fundbricks starter med at tage deres fortjeneste og give tilbage til investorerne - det vil ellers klæde dem.

22 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

25% hitrate, ekstremt risikofyldt investering, med meget lille chance for afkast

4 projekter:
1 tilbagebetalt
2 konkurs, tvivlsomt om man får noget (32 boliger nord for Århus)
1 udskudt pga konkursrygter eller andet? (Solceller på svenske tage)

Der er bedre forretning i at smide sine penge på rød i kasino. Eller låne penge ud til tvivlsomme typer bag hovedbanegården.

De skriver der er beregnet 40% overskud på projekterne, men i praksis holder de ikke til 10% i inflationsstigninger uden at dreje nøglen om. Her lånes nok penge ud, hvor banken har vurderet risiko er for høj og sagt nej.

Af de grunde er jeg ude, og anbefaler ikke fundbricks til andre.

21 de marzo de 2024

LAD VÆRE!!

LAD VÆRE!!

Som de øvrige skriver, så holder deres vurderinger ikke. Jeg har 2 lån jeg ikke har kunne få penge retur fra. Lur mig om der ikke lige kommer endnu et standardsvar herunder - Det siger alt om butikken, og om Thomas Rolin!

20 de marzo de 2024

Respuesta de Fundbricks.com

Hej Ulrik. tak for din besked. Vi beklager naturligvis at der er enkelte projekter, som har været ramt af udfordringer, hvilket vi jo er rigtige kede af og ærgerlige over. Men - med fare for at du vil betragte det som et "standardsvar" - så er der jo risici forbundet med al investering, det gælder også vores projekter. Flere af dine lån vil der dog komme penge retur fra i de kommende måneder, men det er korrekt at de er forsinkede. Vi accepterer naturligvis berettiget kritik, men vil dog gerne frabede os personangreb. Mvh Team Fundbricks

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales. Det er en umulig forretning, hvor projekter udskydes eller går konkurs.

Edit: Et af tre projekter, jeg har investeret i, er gået konkurs.

15 de marzo de 2024

Respuesta de Fundbricks.com

Hej Louise. tak for din besked. Jeg kan se at de projekter er med i, enten er nogle, som ikke er forfaldne endnu eller hvor tilbagebetaling forventes i løbet af kort tid. Det er korrekt at der har været udfordringer med nogle projekter og at vi nok ikke har været dygtige nok til at kommunikere dette ud til jer investorer. Vi arbejder hårdt på at løse alle projekter bedst muligt og at forbedre vores kommunikation i fremtiden. Mvh Team Fundbricks.

HOLD DIG VÆK!

HOLD DIG VÆK!

Invester´ 100 kr. i Fundbrics og få 90 kr. tilbage. Det er realiteten i Fundbrics.

De har udbetalt ca. 14 millioner kroner i renter på forskellige projekter, men der er nu så mange og store konkurser at tabene er langt større end de renter der er udbetalt.

Det betyder altså at man i gennemsnit taber penge på at "investere"sine penge hos Fundbrics.

Jeg har flere gange spurgt Thomas Rolin om hvad de samlede tab ca. er, for mere præcist at kunne beregne det gns. tab, men han nægter at svare.

Fundbrics viser heller ikke tab eller konkurser på projekter på deres egen hjemmeside!

Uærlig forretning.

*Update

Til trods for alle deres lovninger om bedre kommunikation og transparens, så viser de stadig ikke konkurser og tab på projekter på deres egen hjemmeside. Thomas Rolin nægter stadig at oplyse om samlede tab.

De har stiftet et nyt selskab med navnet "Fundbricks.com Danmark A/S", måske det nuværende er på vej imod konkurs, eller også vil de ansøge om licens i det nye selskab, fordi det gamle er så fuld af konkurser og dårlig projektstyring.

13 de marzo de 2024

Respuesta de Fundbricks.com

Hej Thomas. Tak for din besked. Det er korrekt at der har været nogle udfordringer med nogle af projekterne og at vi ikke har været gode nok til at kommunikere dette ud til jer investorer. Vi arbejder hårdt på at løse de udfordringer, som der måtte være i projekterne og på at forbedre vores kommunikation. Vi er lige så ærgerlige som investorerne over at der er projekter, som ikke går som planlagt og prøver altid at løse udfordringerne bedst muligt indenfor de rammer, som nu engang er muligt. I forhold til den manglende kommunikation, så anerkender vi fuldt ud at vi ikke har været gode nok til dette og arbejder derfor hårdt på at blive bedre til dette. Dette gælder også statistik over de projekter, som ikke er gået efter planen. Update: når vi endnu ikke har statistik på hjemmesiden over tab, så er de projekter, som er ramt af udfordringer, ikke endeligt afsluttet endnu, hvorfor et evt. endeligt tab ikke kan opgøres endnu. Så det er ikke et spørgsmål om at vi ikke vil oplyse dette, men udelukkende at tallene ikke kan opgøres endeligt endnu.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ADVARSEL / WARNING: Fundbricks - Når Manglende Kommunikation og Uopnåelige Deadlines Bliver Normen

Ikke nok med, at man har med en virksomhed at gøre som ikke overholder sine deadlines, ingen kommunikation har til sine kunder, kun udbetalt 44% af kapital formidlet til kunderne - så er de også umulige at få fat i...

Det er til min store overraskelse, at jeg ikke engang ved netop hvorfor, de har ansat receptionister til at tage telefonen - Du kan ringe alle de gange du vil, men aldrig blive klogere.. Når du endelig er så heldig at nå igennem efter at have ringet 4-5 gange, så skal du regne med, at receptionisterne ingen svar har på dine spørgsmål - Og når de stiller dig videre, ja så bliver telefonen bare lagt på.
OG hvis de er så venlig at spørge om de må give beskeden videre, skal du nok regne med, at den bliver givet videre til skraldespanden.. - For jeg har intet svar fået endnu..

Så må man prøve at gå andre veje - Sende mails er måske en god ide? Ja, det skulle man tro, men ikke når man ingen svar får!.

Hold jer langt væk fra virksomheden og dens projektor. Kan godt være man bliver grebet af dens koncept og det lyder meget interessant, men evnen til at eksekvere har de INGEN af.

I er bedre stillet ved at investere i høj risiko aktier sammenlignet med Fundbricks - Der kan man trods alt finde mere information online om disse aktier, hvilket er mere, end man kan sige om Fundbricks..

Opslaget vil opdateres løbende...

12 de marzo de 2024

Respuesta de Fundbricks.com

Hej Kristian. Tak for din besked. Vores receptionister er ikke ansat til at besvare spørgsmål om investeringer, men til at tage imod kunder, telefonbeskeder etc. Det samme gør sig gældende i de fleste virksomheder og en receptionist på et advokatkontor kan jo heller ikke yde juridisk rådgivning.
Når det er sagt, så er korrekt at der har været nogle udfordringer med nogle af projekterne og at vi ikke har været gode nok til at kommunikere dette ud til jer investorer. Vi arbejder hårdt på at løse de udfordringer, som der måtte være i projekterne og på at forbedre vores kommunikation. Vi er lige så ærgerlige som investorerne over at der er projekter, som ikke går som planlagt og prøver altid at løse udfordringerne bedst muligt indenfor de rammer, som nu engang er muligt. I forhold til den manglende kommunikation, så anerkender vi fuldt ud at vi ikke har været gode nok til dette og arbejder derfor hårdt på at blive bedre til dette.

Fundbricks kan ikke anbefales

Fundbricks kan ikke anbefales
Rækkehuse Nord for Aarhus". Det er klart, at der er en vis form for risiko forbundet med al långivning. Det kan dog efterfølgende ses, at der ikke har været styr på opfølgninger på projektet og kommunikationen har været ekstrem dårlig ligesom der er afgivet fejlagtige om projektet. FB har ikke haft kompetencen til projektstyring selvom founder har forsøgt sig med med mange gode nyheder. Jeg tror FB kan blive erstatningspligtig i denne sag, men orker ikke at bruge mere tid herpå. Jeg tror også Finanstilsynet med fordel kunne granske denne sag.

8 de marzo de 2024

Respuesta de Fundbricks.com

Hej Johnny. Tak for din besked. Det er korrekt at der har været nogle udfordringer med nogle af projekterne og at vi ikke har været gode nok til at kommunikere dette ud til jer investorer. Vi arbejder hårdt på at løse de udfordringer, som der måtte være i projekterne og på at forbedre vores kommunikation. Vi er lige så ærgerlige som investorerne over at der er projekter, som ikke går som planlagt og prøver altid at løse udfordringerne bedst muligt indenfor de rammer, som nu engang er muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er os, som har ansvaret for at projektet gennemføres, men projektudvikleren, ligesom markedsudviklingen, og inflations-/rentekrisen, som hele ejendomsmarkedet blev påvirket af i særligt 2022 og 2023 også er uden for vores kontrol. I forhold til den manglende kommunikation, så anerkender vi fuldt ud at vi ikke har været gode nok til dette og arbejder derfor hårdt på at blive bedre til dette.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.