Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb enorm genoten en veel geleerd. Ruben was een erg goede instructeur en gaf hele goede tips tijdens het rijden dmv walkietalkies. Hierdoor ging elke ronde beter. Al met al een top ervaring!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

We kwamen met werkuitje offroad rijden en boogschieten. Het was allebei slaapverwekkend. Boogschieten met een pijl met een enorme rubber dop, moet je ook nog een onhandig veiligheidsmasker op. Offroad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een geweldige middag gehad. Ontzettend veel gelachen en allemaal enorm fanatiek om te winnen. Super gezellige begeleiding, met een verrukkelijke bbq als afsluiter. Een aanrader!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte leiding workshops, geen grorpen gewend, moet zelf tot 5x toe serveerster spelen, ook tijdens eten met koude dingen die warm hadden moeten zijn, csppuchino is vreselijk vies, spullen te weinig... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento

Escrito por la empresa

Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!

3,7

Super leuk paintballen!

Super leuk paintballen!

30 de junio de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor de positieve review, we zien jullie graag nog eens op 1 van onze locaties!

Top uitje

Het was een super leuk uitje. We waren in het klimpark bij Fundustry met het kinderfeestje van onze dochhter. Alle kinderen vonden het spannend, maar hebben hun grenzen verlegd en een super leuk dag gehad.

30 de junio de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Fijn te horen dat jullie een leuk feestje hebben gehad en heel dapper dat zij allemaal geklommen hebben!:)

Super leuke dag gehad.

Super leuke dag gehad in Nuenen met onze personeelsvereniging. Bubbelbal gespeeld en de slechtste chauffeur. Goede uitleg en iedereen van de begeleiding was professioneel, vrolijk en gezellig. De BBQ als afsluiting was ook heel erg goed verzorgd.
We komen zeker nog een keer terug voor andere activiteiten.

22 de junio de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Super! Wij hopelijk jullie snel weer te kunnen verwelkomen:)

Teleurstellend klimbos uitje

We vonden het erg tegenvallen. Eerst al 40 minuten wachten terwijl je een kwartier van tevoren wordt verwacht. En er was bijna niemand.
Het klimbos was heel erg klein. Met een kwartiertje heb je het rondje gedaan en de andere activiteiten waren ook best saai, het abseilen en klimmuur.
Aparte kabelbaan zou leuk zijn. Degene die er is, is erg kort en midden in het parcours. Deze kun je dus niet los doen.
Horeca was erg duur voor zover we kunnen beoordelen. Mini doosje Pringles van 40 gram kostte 3,50.
Al.met al was het uitje teleurstellend. Zonde van de tijd en het geld niet waard.

23 de junio de 2024

Saai

Wij hebben 4x4 gedaan. Alleen jammer dat we iemand voor ons liep en dat het stapvoets ging. Het was gewoon saai. We hebben het 2e uur niet gedaan. Wij zijn mensen die vaker 4x4en en dan is in een treintje rijden met 2kmpu is dan wel jammer. Klein terrijn ook.
De auto ging stuk na 10 minuten.

Was beter als er of iemand met een quad voor had gereden of je gewoon na een instructie rondje de rest los laten als ze dat willen.

Ook was er toen we eten wouden bestellen niemand aanwezig. Dus we zijn ergens anders gaan eten. Heel jammer dit voor een heel duur uitje

23 de junio de 2024

Offroad rijden

We werden ontvangen met koffie/thee en muffin.
Leuke ontspannen sfeer, goede uitleg en prima instructeurs met het 4 x 4 offroad rijden in Nuenen.
Wij hebben een leuke dag gehad en dit is zeker voor herhaling vatbaar!

15 de junio de 2024

Vrijgezellenfeest

Een erg leuke lijstje om een vrijgezellenfeest te vieren. Leuk personeel.

15 de junio de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Goed om te zien dat jullie een leuk uitje hebben gehad, we zien jullie graag weer eens terug!

Kinderfeestje met 11 jarige

Kinderfeestje met 11 jarige, super leuk gehad!

9 de junio de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Dat horen we natuurlijk altijd graag. We zien jullie graag weer keer op 1 van onze locaties. Bedankt.

Excellent Time Paintballing in Gouda

We went paintballing in Gouda as a group of 15, and we had a blast! Shoutout to our instructor 'Manny the man' for his excellent guidance, for his patience, and his sense of humour. Made the experience a hundred times better!

Respuesta de Fundustry Adventures

Nice to see your review! Thanks and until the next time

Zeer geslaagde slipcursus

Mooie omgeving voor de slipcursus. Ongedwongen relaxte sfeer waar je je meteen thuis voelt.
Instructeur Bobby legde heel duidelijk uit en wist goed praktijkvoorbeelden te gebruiken. Ik vond dat er weinig tijd was om vragen te stellen, maar Bobby maakte ook duidelijk dat we in de praktijk veel meer zouden leren. Bovendien nam hij nà de training toch nog uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden! Eea. werd duidelijk gestructureerd, en toevallig kwam ik bij een heel leuk jong stel terecht in een auto. Zo konden we elkaar supporten en was het gezellig, terwijl we toch een bepaalde spanning voelden. Gelukkig was daar dan Bobby, die met humor feedback gaf via een in de auto geplaatste walkie talkie. Na afloop konden we in de grote tent wat te drinken bestellen met iets daarbij en dat heerlijk in de zon buiten aan grote tafels nuttigen. Het personeel was heel vriendelijk en ook het opladen van de laptop van mijn partner tijdens de cursus was geen enkel probleem. Conclusie: een leuke en zeer geslaagde besteding van de tweede pinksterdagochtend, en weer veel geleerd!

20 de mayo de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi André. Wat een mooie review, dankjewel! Ik ga je complimenten doorgeven aan Bobby. :) ^Monique

Leuke activiteit

Hele fijne ontvangst. Vriendelijk personeel en goede en enerverende ervaring

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor de complimenten!

Bedankt

Top, was erg leuk! De jongeman die telkens mee hobbelde met het 4x4 rijden van afgelopen zondag (2/6, 11.30) in Moordrecht. Hartstikke bedankt!

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor deze positieve review. Ik zal mijn collega ook even in het zonnetje zetten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met de hele afdeling de bomen in

We hebben met onze ICT afdeling een supergezellige middag gehad! Na een gedegen uitleg onder prima begeleiding van Jordy en Eby met z’n allen de bomen in. Hoog en laag parcours, lekker abseilen en een free-fall van 9 meter. Top! Een uitgelezen kans om je luie collega’s (en leidinggevenden) daadwerkelijk een keer te zien bewegen! 😉
En na al die inspanning een lekkere BBQ. Alles top verzorgd door Fundustry Nijmegen. Zéker een aanrader!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We hadden vrijdag een afspraak om 19:00…

We hadden vrijdag een afspraak om 19:00 uur. 30 min heen 30 min terug, om vervolgens te horen dat de activiteit niet doorgaat, omdat er geen instructeur is. Telefoonnummer en email zijn bekend, we zijn tot de dag van vandaag nog steeds niet gebeld.
Graag zou ik een vergoeding willen voor mijn reiskosten en mijn geld terug willen van de activiteit.

31 de mayo de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor het bericht. Dit is vervelend genoeg inderdaad niet goed gegaan, ik begreep dat er inmiddels telefonisch contact is geweest. Op korte termijn doen we jullie een voorstel om e.e.a. op te lossen. Excuus.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg goede en leuke off-road ervaring

Erg leuke, 2 uur durende off-road cursus gedaan. De instructeur (ik weet helaas zijn naam niet meer) deed het erg goed met veel humor.
Top avond!

Respuesta de Fundustry Adventures

Heel fijn! Goed om te vernemen dat jullie een leuke beleving hebben gehad. Tot de volgende!

Erg leuke slipcursus gehad

Erg leuke slipcursus gehad, ook de theorie was leerzaam. Naast mijzelf waren er nog 2 andere kandidaten dus de instructeur heeft ons veel rij tijd gegeven. Wat hebben we gelachen met z'n drieën in dat barreltje..kortom een geweldige ervaring.

31 de mayo de 2024

Gezellige team dag gehad bij Fundustry Gouda

Gezellige team dag gehad bij Fundustry Gouda,
Wij hadden een arrangement met Quad rijden en 4x4 offroad rijden. Goede begeleiding door spontane gezellige medewerkers. Wij hadden hier een top dag!

Respuesta de Fundustry Adventures

Super te horen, wij gaan de complimenten doorgeven! Tot een volgende keer!

Had an amazing drifcourse

Had an amazing drifcourse, great fun and I learned s lot. Especially Delano and kyro are very good at their job! Definitely recommend!

Hi. Thanks for your review! :) ^Monique

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt een geweldige dag gehad

Echt een geweldige dag gehad, super organisatie, de autos zijn wel echt hokken, maar dan kan je ze ook echt afstampen

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi. Dankjewel voor je review, fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! ^Monique

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.