Klimpark Fun Forest - Venlo Opiniones 533

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Verlengde Trappistenweg 35, 5932 NB Tegelen, Limburg, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi aangelegd klimbos, met veel verschillende uitdagingen. Zoon en manlief hebben zich prima vermaakt! Begeleiding is ook prima, uitleg is duidelijk.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Namens onze school wil ik Fun Forest bedanken voor de spannende en enerverende ervaring voor onze leerlingen. -Prima ontvangst -duidelijke uitleg -alles volgens afspraak -Goede afhandeling m.b.t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Circuito de cuerdas en altura

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We hadden het (ondanks de regen) heel…

We hadden het (ondanks de regen) heel fijn tijdens het klimmen. Totdat we de allerlaatste stap moesten zetten bij parcours 6, het glijden van de glijbaan.

Mijn dochtertje van 9 ging voorop en ik zag haar gruwelijk hard met een smak neerkomen met haar hoofd onder de glijbaan. Omdat ze zo hard huilde ben ik er gauw achteraan gegaan (er was geen andere mogelijkheid) en mij wachtte hetzelfde lot. Waarop mijn dochtertje haar moeder heel hard zag neerkomen. We hadden onszelf allebei flink bezeerd. Iemand van het park die toen achter ons aan het klimmen was zag het gebeuren en gaf al aan dat het niet in orde was. Door de regen was de glijbaan spekglad, en door de pas aangebrachte “stop” aan de kabel, glijdt je niet voorzichtig door, maar wordt je vaart accuut stopgezet waardoor je in je tuigje een enorme opdonder krijgt en vervolgens terug neerklapt op de grond, deels onder de glijbaan. We verlieten het park dus met flink wat pijn in onze rug/nek en schouders (waar we nog wel even last van hebben gehad) en waren enorm geschrokken. Dit is alles behalve veilig en zou niet mogen gebeuren. We deden niets raars en hebben juist heel voorzichtig geklommen tijdens dit moeder/dochter uitje.

23 de abril de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kinderfeestje voor een groepje…

Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en een drankje. Ondanks de drukte alle parcours rustig kunnen doorlopen. Uitdagend en leuk klimmen. De meiden waren superenthousiast! Komen zeker nog een keer terug!

22 de abril de 2023
Opinión espontánea

Leuk voor jong en oud

Leuk voor jong en oud!

6 de marzo de 2023

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo

Super, dank voor jullie review en hopelijk tot ziens. 🌳

Top klimbos!

Geweldige ervaring! Goeie service en prachtig bos

6 de noviembre de 2022

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo

Fijn om te lezen en hopelijk tot een volgende keer!🌳

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De jongens hebben veel plezier gehad

De jongens hebben veel plezier gehad! Alles was goed geregeld, leuke begeleiding en veilig materiaal.

6 de noviembre de 2022

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo

Super, fijn om te lezen dat de jongens zoveel plezier hebben gehad. Dan is onze missie geslaagd!🌳

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We hebben ontzettend genoten tijdens…

We hebben ontzettend genoten tijdens het kinderfeest van onze zoon. Iedereen had grote pret! Het zoeken naar de bananen en de bijbehorende activiteit was een grote verrassing voor iedereen, een leuke ervaring! Het was druk, maar daar hebben we geen last van gehad, omdat er voldoende klimroutes waren.

16 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super ervaring voor de kids

Super ervaring voor de kids! Een groepje enthousiaste stuiterballen van ong 9 jaar oud, sommigen hadden al eens geklommen voor anderen was het nieuw. Het spel element met de bananen zoeken, de schatkist vinden en de code kraken vonden ze geweldig. Helemaal toen er lekkere dingen en een echte medaille uit de kist kwam. Het feit dat ze een plensbui over zich heen kregen en even ge-evacueerd moesten worden ivm een aankomende stortbui maakte het misschien nog wel een mooiere beleving voor ze. Dank jullie wel Fun Forest voor de fijne begeleiding!

1 de octubre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Namens onze school wil ik Fun Forest…

-Prima ontvangst
-duidelijke uitleg
-alles volgens afspraak
-Goede afhandeling m.b.t. financiën.
Graag ,tot een volgende keer!
Groet Victor Nass

5 de septiembre de 2022

Top middag

Al 2e keer komen klimmen.
Jongens hebben zich weer prima vermaakt.
Vriendelijk personeel bij de balie en de horeca.

30 de agosto de 2022

Schoolverlatersdag bij het Kimpark

Ik ben met de schoolverlaters (groep 8 - basisschool) naar het Klimpark geweest. Dit vonden de kinderen fantastisch. Iedereen kan op eigen niveau het parcours afleggen. Ook de kinderen die het lastig vonden en/of bang zijn, konden een parcours volgen. Na de uitleg kunnen ze zelfstandig verder.

29 de agosto de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.