Mooi aangelegd klimbos, met veel verschillende uitdagingen. Zoon en manlief hebben zich prima vermaakt! Begeleiding is ook prima, uitleg is duidelijk.
Namens onze school wil ik Fun Forest bedanken voor de spannende en enerverende ervaring voor onze leerlingen. -Prima ontvangst -duidelijke uitleg -alles volgens afspraak -Goede afhandeling m.b.t... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.
Verlengde Trappistenweg 35, 5932 NB, Tegelen, Limburg, Holanda
- 0883697000
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Hartstikke leuk geklommen met de hele…
Hartstikke leuk geklommen met de hele familie. Spannend en mooie omgeving.
Drie uur lang hebben ze in de parcours…
Drie uur lang hebben ze in de parcours doorgebracht. Het was super.
Echt een leuk en avontuurlijk uitje met…
Echt een leuk en avontuurlijk uitje met goede uitleg en begeleiding op verzoek. Wij komen zeker nog een keer terug!
Super gaaf kinderfeest gehad
Super gaaf kinderfeest gehad! Hele behulpzame begeleiding en prachtig parcour.
We hadden het (ondanks de regen) heel…
We hadden het (ondanks de regen) heel fijn tijdens het klimmen. Totdat we de allerlaatste stap moesten zetten bij parcours 6, het glijden van de glijbaan.
Mijn dochtertje van 9 ging voorop en ik zag haar gruwelijk hard met een smak neerkomen met haar hoofd onder de glijbaan. Omdat ze zo hard huilde ben ik er gauw achteraan gegaan (er was geen andere mogelijkheid) en mij wachtte hetzelfde lot. Waarop mijn dochtertje haar moeder heel hard zag neerkomen. We hadden onszelf allebei flink bezeerd. Iemand van het park die toen achter ons aan het klimmen was zag het gebeuren en gaf al aan dat het niet in orde was. Door de regen was de glijbaan spekglad, en door de pas aangebrachte “stop” aan de kabel, glijdt je niet voorzichtig door, maar wordt je vaart accuut stopgezet waardoor je in je tuigje een enorme opdonder krijgt en vervolgens terug neerklapt op de grond, deels onder de glijbaan. We verlieten het park dus met flink wat pijn in onze rug/nek en schouders (waar we nog wel even last van hebben gehad) en waren enorm geschrokken. Dit is alles behalve veilig en zou niet mogen gebeuren. We deden niets raars en hebben juist heel voorzichtig geklommen tijdens dit moeder/dochter uitje.
Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam
Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam, super geregeld allemaal.
Kinderfeestje voor een groepje…
Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en een drankje. Ondanks de drukte alle parcours rustig kunnen doorlopen. Uitdagend en leuk klimmen. De meiden waren superenthousiast! Komen zeker nog een keer terug!

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo
De jongens hebben veel plezier gehad
De jongens hebben veel plezier gehad! Alles was goed geregeld, leuke begeleiding en veilig materiaal.

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo
We hebben ontzettend genoten tijdens…
We hebben ontzettend genoten tijdens het kinderfeest van onze zoon. Iedereen had grote pret! Het zoeken naar de bananen en de bijbehorende activiteit was een grote verrassing voor iedereen, een leuke ervaring! Het was druk, maar daar hebben we geen last van gehad, omdat er voldoende klimroutes waren.
Super ervaring voor de kids
Super ervaring voor de kids! Een groepje enthousiaste stuiterballen van ong 9 jaar oud, sommigen hadden al eens geklommen voor anderen was het nieuw. Het spel element met de bananen zoeken, de schatkist vinden en de code kraken vonden ze geweldig. Helemaal toen er lekkere dingen en een echte medaille uit de kist kwam. Het feit dat ze een plensbui over zich heen kregen en even ge-evacueerd moesten worden ivm een aankomende stortbui maakte het misschien nog wel een mooiere beleving voor ze. Dank jullie wel Fun Forest voor de fijne begeleiding!
Leuke middag met uitdagende routes voor…
Leuke middag met uitdagende routes voor jong en oud. Wel jammer dat we wat lang moesten wachten voordat we uitleg kregen en echt mochten klimmen.
Namens onze school wil ik Fun Forest…
-Prima ontvangst
-duidelijke uitleg
-alles volgens afspraak
-Goede afhandeling m.b.t. financiën.
Graag ,tot een volgende keer!
Groet Victor Nass
Fijne ervaring!
In de ochtend was het lekker rustig. De uitleg was helder. Je was geheel vrij en zelfstandig daarna maar indien nodig kwam er snel hulp.
Leuke parcours
Leuke parcours, vriendelijk personeel. Jammer genoeg was er 1 parcours ni buiten gebruik.
Top middag
Al 2e keer komen klimmen.
Jongens hebben zich weer prima vermaakt.
Vriendelijk personeel bij de balie en de horeca.
Schoolverlatersdag bij het Kimpark
Ik ben met de schoolverlaters (groep 8 - basisschool) naar het Klimpark geweest. Dit vonden de kinderen fantastisch. Iedereen kan op eigen niveau het parcours afleggen. Ook de kinderen die het lastig vonden en/of bang zijn, konden een parcours volgen. Na de uitleg kunnen ze zelfstandig verder.
Más información sobre otros tipos de reseñas.