Mooi aangelegd klimbos, met veel verschillende uitdagingen. Zoon en manlief hebben zich prima vermaakt! Begeleiding is ook prima, uitleg is duidelijk.
Super ervaring voor de kids! Een groepje enthousiaste stuiterballen van ong 9 jaar oud, sommigen hadden al eens geklommen voor anderen was het nieuw. Het spel element met de bananen zoeken, de schatki... Ver más
Namens onze school wil ik Fun Forest bedanken voor de spannende en enerverende ervaring voor onze leerlingen. -Prima ontvangst -duidelijke uitleg -alles volgens afspraak -Goede afhandeling m.b.t... Ver más
Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.
Verlengde Trappistenweg 35, 5932 NB, Tegelen, Limburg, Holanda
- 0883697000
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, duidelijke instructies.
Wij komen zeker nog eens terug!
Opa met kleinzoon samen op het klim…
Opa met kleinzoon samen op het klim park beide genoten om dit samen met elkaar te ondernemen beide dol enthousiast.
Zeer tevreden over de locatie en het aanwezige personeel.
Heerlijk dagje uit!
Ondanks het warme weer, heerlijk kunnen klimmen in Fun Forest Venlo. Onze jongste dochter (7) had graag nog een route gedaan. De kleine route is echt te simpel voor haar, maar de 2e gaf al meer uitdaging. Een 3e route voor de wat jongere kinderen, zou fantastisch zijn.
Wij komen zeker nog eens terug!
Erg leuk park,netjes en…
Erg leuk park,netjes en afwisselend.Extra begeleiding en steun bij spannende dingen zou wel fijn zijn.net even dat extra steuntje in de rug.bv.mijn zoon heeft een half uur boven bij de bungee gestaan omdat hij echt wilde maar niet durfde die sprong te nemen.als er iemand bij was geweest daarboven om hem aan te moedige of gerust te stellen was hij waarschijnlijk veel eerder gesprongen.
Tweede keer bij FunForest
Tweede keer bij FunForest. De klimparcours zijn geweldig en tevens ook veilig aangelegd. Instructies worden duidelijk uitgelegd door de instructeurs die de hele dag overal beschikbaar zijn. We hebben ons erg goed vermaakt.
Mooi klimbos in het groen
Mooi klimbos in het groen. Veel klimbanen. We zijn hier al vaker geweest. Wat wel opviel nu was dat er vaker eenzelfde soort hindernis in zat. (Lopen over een staaldraad, staplussen)
Leuke middag gehad in een mooie omgeving
Mooi klimpark op een mooie locatie. Voor elk niveau een geschikt parcours. Professionele begeleiding. Parkeergelegenheid aanwezig. Vanaf de bushalte ongeveer 25 minuten lopen.
Super klimdag gehad
Met 4 kinderen (3 jongens en 1meisje) wezen klimmen bij Klimpark Fun Forest in Venlo. Hele duidelijke uitleg, en wanneer het even niet lukte meteen hulp.
Mooi gebied en alles veilig.
We hebben een mooie dag gehad.
Goed en uitdagend!
Mijn zonen van 16 en 13 jaar vonden het een goed en uitdagend klimpark.

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo
Een zeer leuke ervaring met mijn zoon…
Een zeer leuke ervaring met mijn zoon met kundig personeel goede uitleg en verschillende trajecten die je kan afleggen van makkelijke tot zware zodat je zelf de uitdaging kan opzoeken.
Super leuke dag
Kinderen wilde heel graag hier heen en hebben genoten de hulp die jullie bieden was ook goed georganiseerd. Zeker aanrader om heen te gaan.

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo
Leuk klimmen in een mooie omgeving
Al een paar keer hier geweest in het Klimpark Fun Forest Venlo. Het blijft goed bevallen. De laatste keer is alweer even geleden. Inmiddels zijn er een aantal dingen in de parcours veranderd en dat vind ik het leuke eraan dat het op die manier uitdagend blijft. Verder blijft het leuk klimmen in een mooie bosomgeving. Een echte aanrader.
Van klein tot groot plezier gehad
Een geweldige dag gehad
Een geweldige dag gehad. Vriendelijke medewerkers, goed verzorgd park en vooral hele toffe parcours. Echt een aanrader.
Fantastische locatie voor iedereen wat…
Fantastische locatie voor iedereen wat wils

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo
Leuke middag gehad met de kids
Leuke middag gehad met de kids. Lekker relaxed klimmen in de vakantie.

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo
Más información sobre otros tipos de reseñas.