Mooi aangelegd klimbos, met veel verschillende uitdagingen. Zoon en manlief hebben zich prima vermaakt! Begeleiding is ook prima, uitleg is duidelijk.
Consulta las opiniones de los clientes
Super ervaring voor de kids! Een groepje enthousiaste stuiterballen van ong 9 jaar oud, sommigen hadden al eens geklommen voor anderen was het nieuw. Het spel element met de bananen zoeken, de schatki... Ver más
Namens onze school wil ik Fun Forest bedanken voor de spannende en enerverende ervaring voor onze leerlingen. -Prima ontvangst -duidelijke uitleg -alles volgens afspraak -Goede afhandeling m.b.t... Ver más
Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.
Información de contacto
Verlengde Trappistenweg 35, 5932 NB, Tegelen, Limburg, Holanda
- 0883697000
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Leuke dag gehad met z'n drieën
Leuke dag gehad met z'n drieën. Duidelijke uitleg en leuke parcoursen.
Wat was het weer vreselijk leuk om te…
Wat was het weer vreselijk leuk om te klimmen!! De jongens hebben genoten en wij ze op de grond gevolgd.
Het was een uitdagend klimparcour
Het was een leuk klimparcour. Vele uitdagende routes voor jong en oud. Op het eerste gezicht leek het allemaal wat oud. De veiligheid was uiteraard gewaarborgd met 1 kabel waar je niet vanaf kunt. Behalve aan het eind en voor de langste en moeilijkste route een uitweg tussendoor, een mooie aanvulling. De horeca is goed verzorgd. Leuke en actieve medewerkers. Nadeel vind ik de kleine platforms in de bomen, hadden best iets groter gekund.

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo
Top locatie voor een top evenement
Top locatie voor een top evenement. Ik ben hier geweest met kinderen van 7 en 10 jaar. Maar eigenlijk is de lengte belangrijker (126cm en 136cm). De kleinste kon op 2 parcours en heeft zich heel goed geamuseerd. Er was één overgang dat gij niet lukte door de korte beentjes. Maar dat gingen ze oplossen zeiden ze. De grootste mocht de parcours top en met 6 doen (5 en 6 onder begeleiding).
Kortom top locaties en 2 keer een leuke dag gehad. Want ja we zijn er twee keer tijdens ons vakantie geweest.
Wij hebben een zeer leuke middag gehad…
Wij hebben een zeer leuke middag gehad en onze kleinkinderen nog meer
Fijne ervaring
Fijne ervaring! Avontuurlijk en uitdagend parcour! vriendelijk personeel en erg behulpzaam.
Heel leuk om te doen
Heel leuk om te doen! Ik(30) ben samen met mijn vriend (34) gaan klimmen. Ikzelf heb 0.0 conditie maar heb toch 2 routes gedaan. Het was erg/te warm (30graden) anders had ik er zeker nog 1 kunnen doen! Mijn vriend heeft na 4 routes ook moeten stoppen vanwege de warmte, maar het was erg leuk en uitdagend om te doen! Ze zijn ook heel flexibel en staan vriendelijk paraat als je ze nodig hebt.
Superleuke middag gehad met oud en…
Superleuke middag gehad met oud en jong! Ook leuk voor de niet klimmers om vanaf de grond te kijken en genieten van kop koffie/thee
Ontzettend mooi opgezet park
Ontzettend mooi opgezet park met geduldige vriendelijke instructeurs! Door de bomen ligt het klim park mooi in de schaduw.
Wij vonden het super leuk
Wij vonden het super leuk! Voor de jongere, avontuurlijk aangelegde klimmer was het ook een groot succes! We hebben een geweldige ervaring gehad en mooie herinneringen gemaakt.
Super aardig personeel.
Super aardig personeel.
Goede uitleg.
Mijn dochtertje was super enthousiast van de uitdagingen en niet te stoppen

Prima geregeld
Prima geregeld. Veiligheid staat voorop. Deskundig en vriendelijk personeel.
Was super leuk
Top park voor klein en groot
Veel plezier maar ook stress
Altijd weer een genot om onze kleindochters van 14 en 12 met veel bravoure en kunde de hoogte te zien ingaan. Aangezien ze dit op verschillende plekken in Europa en Nederland hebben gedaan, vinden ze dat sommige routes wat minder zijn en dat ze balen dat ze niet op de moeilijkere mogen gezien hun leeftijd. Wat opviel dat er sommige kleine kinderen onder de 1.50m wel op banen mogen die in feite niet voor hen bestemd zijn en waardoor de helpers van Fun Forest een zware taak hadden om die kinderen (en ook wat ouderen) uit benarde situaties te helpen. De wc's mogen ook wat meer opgeschoond worden gezien het grote aantal gebruikers ervan. Als het drukker wordt en er zijn nogal wat onkundige gebruikers dan wordt het wachten voor de opvolgers wel lang. Daar wordt te weinig op gecheckt, helaas. Verder is de sfeer goed en het personeel heel behulpzaam en vriendelijk al kan het soms zijn dat er een enkeling het wel gehad heeft met de onkunde en traagheid van sommige gebruikers.

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo
Een super leuke dag gehad
Een super leuke dag gehad. Goede begeleiding/ uitleg. Goed verzegeld. Leuke pittige obstakels, maar allemaal goed te doen. Voor herhaling vatbaar.
De kinderen vonden het geweldig
De kinderen vonden het geweldig. Goede en lange routes. Met veel afwisseling. Als we weer een keer in de buurt zijn komen we zeker weer.
The place was o.k
The place was o.k, the service was also o.k.
But it repeat I'm self all the time from 2-4

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo
Más información sobre otros tipos de reseñas.