Klimpark Fun Forest - Venlo Opiniones 533

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Verlengde Trappistenweg 35, 5932 NB Tegelen, Limburg, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi aangelegd klimbos, met veel verschillende uitdagingen. Zoon en manlief hebben zich prima vermaakt! Begeleiding is ook prima, uitleg is duidelijk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super ervaring voor de kids! Een groepje enthousiaste stuiterballen van ong 9 jaar oud, sommigen hadden al eens geklommen voor anderen was het nieuw. Het spel element met de bananen zoeken, de schatki... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Namens onze school wil ik Fun Forest bedanken voor de spannende en enerverende ervaring voor onze leerlingen. -Prima ontvangst -duidelijke uitleg -alles volgens afspraak -Goede afhandeling m.b.t... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Circuito de cuerdas en altura

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heel leuk (toffe routes) maar pech met anderen

Het was heel leuk (toffe routes, veel ziplines) maar wat wel super pech was, was dat er een groep voor ons was op een route die echt méga traag was. Daardoor konden we uiteindelijk een hele route minder doen dan we anders konden doen.

6 de agosto de 2022

Hoi!

Wat goed om te horen dat jullie het klimmen leuk vonden! Vervelend om te lezen dat jullie hinder hebben ondervonden van mede klimmers. Helaas is dat iets wat we niet in de hand hebben, en ons klimbos ook toegankelijk is voor mensen die het spannend vinden.

Desalniettemin hoop ik tot een volgende keer!

Fun Forest - Stephanie 🌳

Leuke activiteit

Leuke activiteit, aardige mensen, alles goed geregeld. De tokkelbanen zijn ook erg leuk. Parcours 2 was toch al best spannend voor 'easy' (het stuk met de touwtjes). In 3 uur tijd hebben we 3 parcours kunnen doen, dus we moeten nog een keer terug.
Tip: rode helmen mogen nog iets proactiever zijn, bijv. bij het eerste oefenrondje.

25 de julio de 2022

Hoi Angelique,

Bedankt voor je feedback! Wij vinden het altijd leuk om te lezen dat mensen het naar hun zin hebben gehad in ons klimbos. Je tovert met jouw review dan ook een glimlach op ons gezicht!

Groetjes,

Fun Forest - Silje 🌳

Mooi gemaakt klimpark

Mooi gemaakt klimpark .
Helaas waren er grote groepen en wat weinig instructie personeel aanwezig waardoor we langer moesten wachten alvorens te kunnen gaan klimmen .
Goede instructie en vriendelijk personeel.

12 de julio de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kinderfeestje gehouden

Kinderfeestje gehouden. De kinderen vonden het klimmen een geweldige ervaring. De begeleiding was zeer matig tot slecht. We hebben met de ouders alles zelf gedaan. Op een gegeven moment duurde het zo lang voordat t kind weer in zicht kwam dat ik zelf ben gaan kijken hier bungelde het kind aan een touw niemand in de buurt om te helpen.Er werd geen moment ingelast om een ijsje of taart te nemen. We hadden beter losse tickets kunnen boeken. Het klimbos zelf is fantastisch de organisatie eromheen is slecht.

8 de julio de 2022

Respuesta de Klimpark Fun Forest - Venlo

Wat goed om te lezen dat de kinderen het leuk hebben gehad! Vervelend dat jullie een bittere nasmaak hebben over de begeleiding. We zullen de feedback meenemen om op deze manier ons product en service te verbeteren.

Fun Forest - Stephanie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolute aanrader (ook voor volwassenen)

Absolute aanrader! Super leuke activiteit voor verschillende leeftijden. Wij gingen met vrienden van 27+. Sommige trajecten zijn heel spannend, dus het is absoluut niet alleen voor kinderen. Je kunt de auto daar gratis parkeren en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Wel een aantal tips:

* ik zou zeker handschoenen gebruiken tijdens het klimmen
* muggenspul meenemen!
* na afloop checken op teken, ik had helaas een teek die ik niet gezien had
* als je hoogtevrees hebt, zou ik deze activiteit niet aanraden haha

7 de julio de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.