Klimpark Fun Forest - Venlo Opiniones 533

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Verlengde Trappistenweg 35, 5932 NB Tegelen, Limburg, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi aangelegd klimbos, met veel verschillende uitdagingen. Zoon en manlief hebben zich prima vermaakt! Begeleiding is ook prima, uitleg is duidelijk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super ervaring voor de kids! Een groepje enthousiaste stuiterballen van ong 9 jaar oud, sommigen hadden al eens geklommen voor anderen was het nieuw. Het spel element met de bananen zoeken, de schatki... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Namens onze school wil ik Fun Forest bedanken voor de spannende en enerverende ervaring voor onze leerlingen. -Prima ontvangst -duidelijke uitleg -alles volgens afspraak -Goede afhandeling m.b.t... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Circuito de cuerdas en altura

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.

• Verlengde Trappistenweg 35, 5932 NB, Tegelen, Limburg, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Leuk klimbos

Leuk klimbos. Goede instructie voor de kinderen. Het enige nadeel was dat de kinderen soms wat lang op de "rode helm" moesten wachten als ze vastzaten.

4 de julio de 2022

Super leuke dag gehad!

Ik heb samen met mijn vriend een hele fijne dag gehad. De medewerkers van fun forest venlo-tegelen, waren enorm enthousiast en gaven goed uitleg. Daarbij was het een enorm warme dag, dus de verkoeling door middel van waterpistolen was af en toe wel lekker! Dankjewel voor de fijne dag!

1 de julio de 2022

Zeer tevreden ervaring.

De banen waren erg vermakend, goed verzorgd en zeer uitdagend. De uitleg was helder en duidelijk, instructeur liet je daarbij zelf ook uitproberen. Er was veel begeleiding aanwezig en zij waren zeer oplettend wat erg fijn oogde. In de middag werd het wat drukker maar door de timeslots nauwelijks hinder gehad. Helaas het zwaarste parkour niet kunnen doen vanwege tijdtekort maar dit bewaren we voor de volgende keer.

Allebei zeer tevreden ervaring gehad!

27 de junio de 2022

Top ervaring

Heel veel pmezier gehad, goede instructies en zo nodig hulp
Uitdagend parcour voor verschillende leeftijden

20 de junio de 2022

Een leuk uitje

Een leuk uitje! Waren er voor een kinderfeestje. Het regende best hard maar daar heb je tijdens het klimmen geen last van. Wel jammer dat je nergens droog kunt zitten.

14 de junio de 2022

Een echte aanbeveling

We hadden jammer genoeg geen mooi weer. Desondanks hadden wij een super leuke tijd in de Klimpark. Bedankt voor de mooie tijd en de interessante en goede invoering op Duits (door Janina)
Groetjes uit Duitsland.

14 de junio de 2022

Zo leuk

Zo leuk! Fijn om een dag zo actief te zijn in de buitenlucht. We vonden de route die door de auto gaat echt gaaf. Altijd een aanrader!

23 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Telkens weer tevreden, het blijft leuk!

Vriendelijk en professioneel personeel. Veiligheid en plezier staan voorop. Het was druk, dus we moesten met de volgende groep aansluiten. We hebben niet al te lang moeten wachten gelukkig.
We hadden de keuze uit een uitgebreid aantal parcoursen: parcours 3 t/m 9 en het korte parcours 10 (een vrije val).
Fijn dat er 2 toiletten met een wastafel, een eet- en drinkgelegenheid en kluisjes aanwezig waren.
De goed grote parkeerplaats was geen overbodige luxe op een drukke dag als deze. We zijn op zondag 1 mei 2022 met z’n tweetjes geweest.
De prijs-kwaliteitverhouding is het meer dan waard!

20 de mayo de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.