Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... Ver más
La empresa ha respondido
Funko’s komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl
1, Rontgenstraat, 8921 XA, Leeuwarden, Holanda
- info@funkoonwheels.nl
- funkoonwheels.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fijne webshop.keurig op tijd…
Fijne webshop.keurig op tijd geleverd.Een aanrader.
Funko's zijn in goeie staat en netje…
Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mijn funko's waren gekomen. Misschien als tip, stuur een mailtje dat het bijvoorbeeld wat langer duurde ivm met dit en dit🙈
Verder zeer tevreden!
Niet naar belofte verstuurd
Het enige waar ik ontevreden over ben is dat ondanks dat alle artikelen op voorraad waren, ze niet naar belofte verstuurd zijn. Er stond dat als je voor 16:00 bestelde, je bestelling die dag verzonden werd. Dus toen ik woensdagavond bestelde, verwachtte ik dat mijn bestelling donderdag verstuurd zou worden. Deze werd echter op vrijdag pas verstuurd en maandag bezorgd waardoor ik in de problemen kwam met mijn planning. Gelukkig heb ik het kunnen oplossen, maar dat was niet volgens belofte.
Uitstekend
Goede site, overzichtelijk. makkelijk bestellen en supersnel verzonden.
Ik heb niets ontvangen terwijl er wel…
Ik heb niets ontvangen terwijl er wel word gezegd door gls dat ik het pakket in ontvangst heb genomen terwijl ik niet eens thuis was...

Ik ben echt blij
Ik ben echt blij, met mijn funkos. Jullie hebben echt een grote variatie, zelf anderen die hier nooit in mijn stad zijn. Vind het heel leuk en vooral mooie aanbiedingen.

Altijd ruimte voor verbeterpunten
In principe blij met de verzendtijd en assortiment.
Wel een minpuntje is dat je de kortingscode niet kan gebruiken op sale artikelen terwijl je wel over de minimale bedrag zit.. daarvoor 4/5 sterren

Perfect
Easy order, shipped quickly and received two days later. The product ordered was very well protected to avoid damage in transit. I recommend Funko on Wheels 100%.

Uitstekende service
Ik ben ontzettend tevreden over de klantenservice van Funko On Wheels. Na een fout in mijn eigen bestelling hebben zij dit niet alleen snel, maar ook op een bijzonder vriendelijke en gulhartige manier opgelost. Je merkt echt dat klanttevredenheid hier centraal staat. De communicatie verliep en ik voelde me als klant echt gehoord en gewaardeerd.
Kortom: topservice van een bedrijf dat meedenkt en nét dat stapje extra zet. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare service en toffe Funko producten!

Goed assortiment
Slaan Funko’s in die moeilijk te verkrijgen waren. Heel snel, mooi en persoonlijk verpakt.

Top service!
Vriendelijk contact, snelle levering en heel goed verpakt. Zeer tevreden.

Goed contact!
Bestelling geplaatst maar helaas waren er 2 artikelen niet meer op voorraad, ze hebben snel en fijn contact opgenomen het goed opgelost! Altijd aardig en reageren snel!

Respuesta de Funko on Wheels
Snel verzonden en product was precies…
Snel verzonden en product was precies zoals omschrijving! Aanrader!

Respuesta de Funko on Wheels
Nette en snelle bezorging echt top ik…
Nette en snelle bezorging echt top ik bestel zeker snel weer meer funko pops

Prima verkooppunt
Het artikel was in goede orde en snel ontvangen. Prijs/kwaliteit ook goed.

Respuesta de Funko on Wheels
Más información sobre otros tipos de reseñas.