Consulta las opiniones de los clientes
Vi har købt innovation senge hos Futonhouse til både vores hus og sommerhus. Den første seng købte vi for 16 år siden og den sover man stadig fantastisk i. Vi har så igennem årene købt 6 sovesofa... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig god service
Rigtig god service, og jeg fik en rigtig god sovesofa til en rigtig god pris. Kan helt klart anbefales😁🤘
God service og varer, varm anbefaling herfra
Dejlig Madras og super flink chauffør til at levere hvad du har bestilt :)
Fremragende service og fleksibilitet hos FutonHouse
Vi bestilte en futon 250-Coco, som desværre blev forsinket næsten to måneder på grund af lagerproblemer. Lars tilbød dog straks, at vi kunne låne en futon i mellemtiden, så vi ikke stod uden seng – helt uden besvær eller ekstra omkostninger.
Da den endelige futon kom på lager, blev den leveret af en meget venlig chauffør, som samtidig tog lånefutonen med retur. Efter et par ugers brug måtte vi dog erkende, at futon 250-Coco ikke var helt så behagelig for os som den, vi havde lånt. (Futon-980)
Efter en god og konstruktiv dialog med Lars fik vi uden problemer byttet til en Futon 980, som vi glæder os til at modtage.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse – både serviceniveauet, hjælpsomheden og fleksibiliteten fortjener stor ros. Kan varmt anbefales!
Ordrenummer 85884 (Unfurl sovesofa…
Ordrenummer 85884 (Unfurl sovesofa 140x200):
Først og fremmest endnu en stor tak til Lars fra Futon House, fordi han var villig til at køre langt for at levere sofaen, da chaufføren var syg, og leveringen var i forvejen forsinket.
Derudover er jeg meget tilfreds med produktet, som kvalitetsmæssigt lever fuldstændigt op til forventninger og afspejler godt de billeder vist på deres hjemmeside.
Jeg fravalgte i forvejen en konkurrent alene på baggrund af, at FH tilbyder gratis- og aftenlevering samt opbæring, men Lars' villighed til at gå den ekstra mil er klart den vigtigste grund til, hvorfor jeg gerne vil anbefale firmaet til andre.
Hvis du ikke har et sexliv
Hvis du ikke har et sexliv, tror jeg deres senge fungerer super.
Har du, efterlader de spor i gulvet og går i stykker. Men de tilbagesender til gengæld de enkelte stykker træ, som går i stykker; så skal du bare skille den ad og samle den sammen igen selv. Det tager kun et par timer i sig selv; diskussionen med ejeren tager dog flere dage. Det mellemled har jeg i midlertid fravalgt mig anden gang min seng til 16.000 er gået i stykker, og jeg har derfor valgt at gå i silvan selv for at fikse den. Refundering kan du godt smide en fuckfinger efter. Jeg tvivler meget på, at man kan true mere med dårlige reviews end jeg har gjort.
Futonen er til gengæld god 👍🏼 men den uhøflige service og det faldefærdige sengestel taget i betragtning, giver jeg jer en ufortjent 1/5 stjerner da muligheden for 0 ikke var tilgængelig.
Outstanding! Intet mindre.
Outstanding! Intet mindre.
Personlig relevant vejledning og præcis levering. Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale Futonhouse.dk 👍
Bedre søvn og ikke længere smerter
Jeg købte en seng fra kanso og deres 980 futon da jeg har haft virkelig mange rygsmerter grundet min box madres så skiftede det hele ud med noget nyt. Jeg kom i tanke om hvor godt jeg sov i Japan og det jeg vidste om hvorfor japanerne brugte futons. Så jeg undersøgte mine muligheder i DK og kom frem til at Futon house var det rigtige valg efter en drøftelse med Lars besluttede jeg mig for at det skulle være en 980. Den første uge til 10 dage var ikke de bedste fordi min krop skulle tilpasse sig det. Heldigvis vidste jeg dette. Er nu begyndt at stå op med fornyet energi fra10-12 timers søvn (som ikke rigtig kunne betegnes som søvn) til max 7 og det er fantastisk!! Mange tak I sælger ikke bare senge men vitterligt bedre søvn og krop! Tak for det!

Super vejledning og pris
Super vejledning, super pris, super leveringstid og måde. De absolut bedste anbefalinger herfra.
Lars & personale kan bare det der…..

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, faktisk samme dag som jeg bestilte. Bomuldsfuton og tatami måtter perfekte. Meget glad for produkterne og god service.

Fantastic service
Fantastic service, Markus went above and beyond to deliver the products on time. Big recommendation :)

Respuesta de Futonhouse
Jeg fik super god og behagelig…
Jeg fik super god og behagelig vejledning over telefonen hos Futon House og endte med at købe en Futon 980, som jeg nu sover helt fantastisk i 👍🏻😃

Respuesta de Futonhouse
Super venlig og professional betjening !!
Super venlig og professional betjening !!
Købte en lækker sofa fra Innovation i butikken, og fik en super kompetent og venlig betjening, noget jeg virkelig savner i detailbranchen efterhånden...
Klar anbefaling herfra !!!!

Respuesta de Futonhouse
I wasted my money for buying innovation…
I wasted my money for buying innovation bed from this company!
Rigtig god og venlig service
Rigtig god og venlig service. Jeg bestilte en futon madras og fik den leveret et par dage efter. Den viste sig dog at være lidt for hård til mig så de kom og byttede den til en blødere futon, som jeg nu sover fantastisk i 🙂
Det hele gik hurtigt, og de var nemme at kommunikere med, så det er en klar anbefaling herfra
Dårligste køb i mit liv
Dårligste køb i mit liv
Jeg fortryder virkelig, at jeg har brugt over 9.000 på at købe sengeudstyr fra Futon House. Følgende er en oversigt over mit køb:
Japan sengeramme fyrtræ 140 x 200 cm
Futon 980 - 140 x 200 cm
Tatami Måtter
- 2 stk 70 x 200 cm (1.898,00 DKK)
Rullemadras 140
I alt 9.873,00 DKK
For det første lugtede tatamimåtterne så sødligt/kraftigt af hamsterbur, at jeg dårligt kunne holde ud at være på mit værelse. Mine roomies var også generet af lugten. Da jeg fik at vide, at lugten ville aftage med tiden, gav jeg dem en chance, men efter flere måneder forvandt den ikke. Tatamimåtterne står nu opmargasineret i kælderen (og lugter stadig), og er således et komplet spild af penge.
For det andet er futonen så tung, at det er megabesværligt at løfte den rundt, når den skal vendes/luftes.
For det tredje krøb rullemadrassen så meget i vask, at den ikke længere passer til madrassen.
For det fjerde ankom lamelbunden til sengerammen for det første med en knækket snor, så den ikke kunne skrues fast, som den ellers skulle. Fik dog tilsendt en ny lamelbund, men den knirker helt vildt, hvilken den første ikke gjorde.
For det femte er der sådan et smalt mellemrum mellem gulv og sengerammen, at det er besværligt at støvsuge, hvilket er ekstra nødvendigt, fordi madrassen afgiver mere støv, end jeg har oplevet med andre senge. Også kanterne rundt om madrassen samler støv.
Alt i alt en elendig oplevelse.
Og en stor skuffelse over at have brugt så mange penge på et produkt, som jeg havde håbet ville give mig en forbedret søvn, men egentlig bare gør mig frustreret og ked af det.
Perfekt service!
Absolut perfekt service! Ringede (mandag) inden jeg bestilte ang. leveringstid - alt blev lovet på lager torsdag og levering sidst på ugen. Opringning torsdag vdr. levering, varen (seng+madras) leveret og båret op på 3.sal om fredagen - så gnidningsløst og enormt god informering. Personen der leverede hjalp mig endda med at få futonmadrassen op på min hems - hvilket jeg på ingen måde forventede af ham, men blev kun mødt med stor hjælpsomhed og et smil på læben. En helt perfekt og professionel process og så endda lidt udover sædvanlig service! Kæmpe anbefaling herfra!
Lydhør og professionel service
Lydhør og professionel service! Jeg skrev en besked i formularen på hjemmesiden lørdag formiddag og et par timer efter ringede Lars mig op. Jeg gjorde Lars klart at jeg var interesseret i en god madras med hurtig levering, så Lars fortalte mig derfor kun om madrasser han havde på lager.
4 dage senere blev madrassen FUT 980 leverer - og den er lige som jeg ønskede mig.
Jeg har netop købt en sovesofa… Godt køb!
Jeg har netop købt en sovesofa (Fraction 140), og jeg vil gerne udtrykke min meget store tilfredshed hele vejen rundt.
1. For at tage det sidste først: Sovesofaen er alletiders, og netop som jeg forventede efter en samtale med Lars. Og den var nem at samle, selv om jeg kun var én om det.
2. Processen var helt igennem gnidningsløs. God og hurtig service og god tilgængelighed.
3. Levering hurtig og en virkelig god oplevelse (tak til Bluemoon).
Alt i alt er jeg 100% tilfreds med købet, servicen og hele processen. Og jeg sover smadder godt :)
Tak!
Hurtig levering og meget venlig…
Hurtig levering og meget venlig service. Hjemmesiden er god og nem at handle på. Her handler jeg gerne igen.
La experiencia Trustpilot