Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben voor een lange periode door Kim geholpen bij de praktijk in Den Bosch. In deze tijd heb ik geleerd hoe ik meer ontspannen kan bewegen en hoe mijn lichaam werkt. Kim luisterde naar de klachten,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

GA HIER NOOIT NAARTOE!! Deze oplichters sturen facturen naar je mail die vervolgens in je spambox terechtkomen. Vervolgens krijg je een incassobureau op je dak. Als je hier dan over gaat bellen wo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I highly recommend Fysius, especially Chloë, who helped me with a hernia and lower back problem. The client service is also very good, from the moment I contacted them. Chloë discussed with me a tre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben al bij veel verschillende Fysio geweest maar naar mijn inziens ben ik nu al ruim 3 en half jaar bij Fyius rug experts en moet zeggen dat het er altijd netjes uitziet. En er word goed naar je verha... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salud y medicina

Escrito por la empresa

Fysius is de fysiotherapiepraktijk bij rugpijn. Fysius biedt namelijk gespecialiseerde fysiotherapie aan voor mensen met klachten die gerelateerd zijn aan de wervelkolom. Mensen die bij Fysius komen zijn vaak verbaasd over de resultaten die er nog te behalen zijn. Leg u niet neer bij uw rugpijn, maar laten we samen werken aan een leven zonder rugpijn.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,0

Todas las opiniones

45 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Helaas

Zat al meer dan 10 jaar bij fysius maar blijf dezelfde hernia’s houden, ben er niks mee opgeschoten! Nu dan ook weg daar!

17 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor het eerst hier geweest vanwege…

Voor het eerst hier geweest vanwege nek- en schouderklachten. Ik heb 45 minuten moeten wachten voordat ik geholpen werd. Geen intake gehad, meteen behandeld en na 15 minuten stond ik weer buiten. Het voelde alsof je maar een nummertje bent. Ik voelde mij hier bij deze Fysio niet serieus genomen. Vervolgens krijg ik na een aantal dagen een factuur met € 77,- wat ik moest betalen, voor 15 minuten. Ik vond het al gek dat ik een factuur kreeg. Normaliter gaat dat rechtstreeks naar de verzekering. Ik heb mijn declaratie ingediend bij mijn verzekering. De verzekering gaf aan dat er iets niet klopte en dat zij zelf de declaratie moeten indienen. Ik vervolgens weer gebeld met Fysius. Ik kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn die met mij meedacht en het probleem heeft opgelost. Daarvoor mijn dank maar gebruik maken van de dienstverlening bij Fysius, daar heb ik geen vertrouwen meer in.

4 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na jaren met rugpijn te hebben gelopen…

Na jaren met rugpijn te hebben gelopen uiteindelijk bij Fysius uitgekomen. Na enkele behandelingen voelde ik al verbetering. Inmiddels ben ik bijna rugpijnvrij. Ik beweeg meer en heb meer vertrouwen in mijn rug. Speciale dank naar mijn Rugexpert die luistert naar mijn klachten en met gerichte behandeling deze resultaten heeft geboekt

14 de marzo de 2024

Prima bedrijf!

Ben al geruime tijd klant van Fysius, zowel in Almere als Amsterdam. Prima ervaringen. Goede behandelingsvoorstellen, prima bereikbaar, verzetten van afspraken gaat heel vlot. Begrijp niet waar die negatieve recensies vandaan komen.

19 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

vanacht ziek geworden en netjes via de…

vanacht ziek geworden en netjes via de app 6uur vanochtend een berichtje gestuurd ook om 8uur gebeld voor de zekerheid dat alles goed door was gekomen Ze stellen geld voorop i.p.v. hun patiënten. Wanneer je een afspraak wilt annuleren, zijn ze niet te bereiken en brengen ze de behandeling alsnog in rekening en sturen ze een rekening. Persoonlijk contact met je therapeut is onmogelijk. Ze denken niet mee met jou als individuele patiënt, maar zetten geld voorop. Je merkt dat het een groot bedrijf die alleen maar rekeningen wil schrijven had ik dit maar eerder gelezen precies wat mij ook is overkomen ik zoek wel een andere fysio dit nog nooit meegemaakt

1 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gaat alleen maar om geld en niet de patiënt

Fysius verzet de afspraak omdat de fysio een cursus was vergeten. Week later heb ik covid en netjes op tijd afgezegd. Krijg gewoon factuur en ondanks reactie van ons nu een incassobureau op m’n dak. Het gaat hier alleen om geld, en niet om de patiënt. Per sms , per mail en per brief aanmaningen.

2 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geldwolven zonder oog voor individuele patiënt

Ze stellen geld voorop i.p.v. hun patiënten. Wanneer je een afspraak wilt annuleren, zijn ze niet te bereiken en brengen ze de behandeling alsnog in rekening. Persoonlijk contact met je therapeut is onmogelijk. Ze denken niet mee met jou als individuele patiënt, maar zetten geld voorop. Je merkt dat het een groot bedrijf is, want toen ik aangaf behoefte te hebben aan een dubbele behandeling (voorbeeld pijn vermindering en oefeningen) is dat onmogelijk volgens hun protocol. Maximaal 20minuten per week, dus met de pijn blijf je zitten.
Ik ben van kinds af aan al bij vele fysiotherapeuten geweest door mijn scoliose, nog nooit als een nummertje behandeld. Bizar. Ik raad deze praktijk absoluut af!

7 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor de intake veel vragenlijsten om in…

Voor de intake veel vragenlijsten om in te vullen dit is tot daaraan toe.
Ik heb alleen niet de indruk dat deze vragenlijsten aandachtig gelezen worden.
Bij de intake moet ik vragen die al beantwoord zijn weer beantwoorden.
Prima maar laat mij dan niet vooraf vragenlijsten invullen.
Na paar behandelingen opnieuw 4 vragenlijsten.
Het lijkt wel of ik mee doe aan een medische studie.
Terwijl er ook een behandelaar bij zit die niet goed naar mijn verhaal luistert. Als ik aangeef vaak pijn te hebben door scheefstand bekken verwacht ik op zijn minst dat dit bekeken wordt.
Het verbaast mij dat hier niet naar gekeken wordt door betreffende behandelaar
Maar dat hij gewoon zijn programma doet.
Ik zou deze praktijk en hun werkwijze niemand aanraden.
aanvulling,
Na beëindiging behandeling 3 x moeten bellen voordat de afspraken uit het systeem waren.
De kans lijkt mij hier groot dat er per ongeluk afspraken in rekening worden gebracht.

15 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze zijn voornamelijk uit op geld

Ze zijn voornamelijk uit op geld. Brengen dubbele afspraken in rekening terwijl wordt gesproken over een gratis kennismaking. Afspraak eenmalig moeten annuleren en direct kosten in rekening gebracht. Ze zouden de patiënt voorop moeten stellen ipv het geld

5 de junio de 2023

Zeer slecht bedrijf!

Nooit meer voor mij. Ze blijven maar onterechte rekeningen sturen alsof ik niet ben komen opdagen terwijl ik me gewoon netjes ziek gemeld had omdat ik griep had. En als ik ze hierover contacteer wordt er nergens op gereageerd. Maar ze sturen wel herinneringen

6 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stelletje crimminelen die je geld willen hebben

Ik wilde de afspraak afzeggen in het weekend op de website staat alleen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag,ik zag in de email dat je ook naar een whatssappnummer een bericht kon sturen dat heb ik dan ook gedaan op zondag begin van de avond geen reactie op het bericht dus heb ik sochtends meteen telefonisch contact gezocht en gezegt dat ik een whatsapp bericht heb verstuurd en dar wist die vrouw niks vanaf.Nu ontkennen ze dat ik via whatssapp een bericht had verstuurd en moet ik on terecht 45 euro betalen omdat ze iemand anders mt mijn tijdsblok blij hadden kunnen maken.
Alsof ze mensen in het weekend gaan benaderen voor een afspraak op maandag om 1 uur smiddags
Ze hebben zelf dat whatsapp bericht niet gelezen waardoor ze maandag ochtend meteen de tijd hadden om iemand anders in dat tijdsvak te plaatsen.
Net als hieronder staat vermeld ze willen alleen maar je geld hebben ik loop al jaren bij fysius en heb zelden een afspraak gemist.Nu hebben ze die 45 euro betaald gekregen maar zijn wel een client kwijt die wekelijks langs kwam

6 de abril de 2023

Nooit,Nooit,Nooit Meer !!!

Ze zouden gespecialiseerd zijn in rug en nek nou vergeet het maar. Ging er heen met klachten maar totaal verkeerde diagnose gemaakt en dus verkeerd behandeld nu zijn de klachten vele malen erger geworden. Het verschil tussen een nek hernia en tos zien ze niet eens.

Nee voor je gezondheid ga hier niet heen. Reageren ook niet op klachten willen alleen maar geld binnen halen.

20 de marzo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Met compleet vastzittende rug terecht…

Met compleet vastzittende rug terecht gekomen bij Fysius. Ik kon me haast niet meer bewegen en had voortdurend pijn bij alles wat ik deed. Na een uitgebreide check behandelplan opgesteld; meteen met de behandeling gestart en na een paar keer op de "stoel" ging het al beter. 100% van mijn klachten afgekomen na doorlopen van het behandelplan van 2 maand. Nu, 1,5 jaar later hetzelfde probleem, maar ik was er tijdig bij. Na 2 x behandeling gaat het al beter en ik heb er alle vertrouwen in dat ik over een paar weken 100% van mijn klachten af ben. Mijn fysio in Arnhem, Joëlle Kapelle, is erg geschikt, vriendelijk, weet precies waar de schoen wringt en het is absoluut geen straf om naar hem toe te gaan (afgezien van de klachten dan).

9 de marzo de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vakkundigheid en service

Erg tevreden met mijn behandeling tot dusver. Wat korte hamstrings waardoor de boel scheef getrokken wordt. Hier begonnen en langzaam begonnen aan het versterken van de onderrug en buikspieren. Toppers!

8 de junio de 2019
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fout diognose en behandeling.

Na de intake is een uitgebreide behandelplan gemaakt. Later las ik dat een scan met een handscan van de rug erbij hoorde, maar niet gehad. (?).
Na 3 weken behandeling en alleen maar achteruitgang een second opinion gehad, hieruit bleek een verkeerde diognose te zijn gesteld door Fysius (later vastgesteld met MRI scan). Helaas voor mij geen goede ervaring dus. Mogelijk heeft de behandelplan een verergende werking gehad, maar is niet aan te tonen, dat blijft dus in het midden.

7 de febrero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn rugpijn is blijvend weg!

Zeer tevreden! Fijne organisatie met zeer deskundige medewerkers. Bieden een goed luisterend oor en weten waarover ze praten. Begrijp nu pas waarom ik die vervelende rugpijn ooit heb gekregen.

4 de enero de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.