Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dybt skuffet over at modtage 17 m stof i 2 stykker a 5 m og 12 m. Ligeledes er det utilfredsstillende at der går 5 dage før det sendes, aefter afgivelse af ordre. Man burde fra forretningens side ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da jeg efter meget få dage modtog pakken med mit stof, blev jeg først skuffet -det var ikke mit stof - af følgesedlen ku jeg se at det skulle have været til Sjælland istedet for til nordjylland. Sent... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 15 meter okkerfarvet velourdug. Farven svarede nogenlunde til fotoet på jeres hjemmeside. Dugen var egentlig fin og heldigvis ikke for tynd i stoffet, men desværre flossede den ekstremt meget, d... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint og imødekommende feedback på spørgsmål. Og prompte informativ besked, da den ønskede bestilling blev ramt af restordre. Der ud over, at det dejligt, at man kan bestille en klippe-prøve.

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas
  2. Fabricante de productos textiles
  3. Mayorista textil

Sobre Garn & Metervarer

Escrito por la empresa

Velkommen til Garn & Metervarer – Din destination for kvalitetsstoffer og kreativ Inspiration!

Garn & Metervarer er en passioneret virksomhed, dedikeret til at levere en exceptionel oplevelse for alle, der elsker tekstiler og håndværk. Grundlagt på en dyb passion for syning og stofkunst, er vi forpligtet til at bringe dig det bedste udvalg af materialer, uanset om du er professionel designer, håndværker eller DIY-entusiast.

Et bredt udvalg af stoffer

Vores omfattende udvalg af stoffer spænder fra klassisk bomuld, elegant silke og varmt uld til moderne syntetiske materialer syntetiske materialer og bæredygtige alternativer. Vi sætter en ære i at tilbyde stoffer, der passer til enhver smag og ethvert projekt, herunder modebeklædning, boligindretning, børnetøj og meget mere. Uanset om du er på udkig efter det perfekte stof, til en skræddersyet kjole eller materialer til dit næste quilteprojekt, har vi noget, der vil inspirere din kreativitet.

Kvalitet og stort udvalg produceret i nærområdet

Hos Garn & Metervarer forstår vi betydningen af kvalitet. Derfor håndplukker vi nøje vores stoffer fra pålidelige producenter og designere så tæt på Danmark som muligt. Vi bestræber os på at holde os opdateret med de nyeste trends inden for tekstiler, samtidig med at vi også værner om klassiske og tidløse materialer.

Mere end en Butik - Et community

Vi er mere end bare en butik – vi er en community. Gennem vores workshops, tutorials via blog og sociale medieplatforme som Instagram, Facebook opmuntrer vi til deling af ideer, tips og inspiration. Vores mål er at skabe et rum, hvor kreativiteten blomstrer, og hvor hver enkelt kunde føler sig støttet i deres håndværksmæssige rejse.

Fokus på kundeservice

Kundeservice er kernen i alt, hvad vi gør. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter, og besvare enhver spørgsmål, du måtte have. Vi forstår, at hver kunde er unik, og vi stræber efter at give en personlig og opmærksom service hver gang.

Din feedback på Trustpilot

Besøg os på Trustpilot for at se anmeldelser fra vores mange tilfredse kunder eller tilføj din egen. Din mening er uvurderlig for os og hjælper os med at forbedre og vokse.

Besøg Garn & Metervarer

Oplev Garn & Metervarer - hvor kvalitet, udvalg og service går hånd i hånd. Besøg os online eller i vores butik, og lad os hjælpe dig med at realisere dine kreative drømme!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kvalitet.

Hurtig levering og god kvalitet.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Hej Michael – tusind tak for de 5 stjerner! Skønt at høre, at du både fik hurtig levering og er tilfreds med kvaliteten. Du er meget velkommen igen en anden gang.

26 de noviembre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Hej Erling – tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at leveringen var hurtig. Du er altid velkommen igen!

Hurtig og præcis levering

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Hej Benny – tusind tak for de 5 stjerner! Fedt at høre, at leveringen var både hurtig og præcis. Du er altid velkommen igen.

30 de octubre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Hej – tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at du oplevede hurtig betjening. Du er altid velkommen igen. Venlig hilsen Jesper / Garn & Metervarer

Fik oplevelse

Fin oplevelse

24 de octubre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Hej Tina - tusind tak for de 5 stjerner! Skønt at høre, at du fik en god oplevelse. Du er meget velkommen igen.

24 de octubre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Hej Kirsten – tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at du oplevede hurtig betjening. Du er altid velkommen igen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dårligt uldstof

Har købt deres uld, hvilket er en ærgerlig oplevelse. Ulden fnugger allerede inden jeg er færdig med at sy i det. Det er dårlig vævning og der er nister af orange indvævet i stoffet.

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Hej Eva – tak for din anmeldelse og fordi du beskriver det så konkret. Det lyder ikke som den oplevelse, vi ønsker, og vi er kede af at høre, at ulden fnugger allerede under syning, samt at der er nister/fremmedfarve i vævningen. Vi er i gang med at opgradere vores uldkvaliteter og bruger netop feedback som din til at forbedre sortimentet.

Du er altid velkommen til at kontakte os angående en ordre.

Jesper
Garn & Metervarer

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Misleading description

The canvas I ordered was described as densely woven and suitable for waterproofing - which is why I ordered it. In reality the weave is very loose for a canvas and has see-through holes. Very misleading description.

14 de octubre de 2025

Hi Stepan,

Thank you for the honest feedback—and I’m sorry your canvas didn’t match your expectations.

The item you purchased is our light cotton canvas. Because of its lighter weave it can be made water-repellent (e.g., with treatment/impregnation), but it is not a purpose-built waterproof fabric. For projects that need real waterproof performance, our waterproof synthetic canvas range would have been a better fit.

We’ve flagged the product page to clarify this distinction more explicitly. If you’d like, we can exchange your order for a waterproof canvas. Please email us at info@g-m.dk with your order number, and we’ll sort it out right away. We’re also happy to send samples before you decide. This can be ordered directly on the shop.

Thanks again for helping us improve.

Sincerely
Saleh Zormati

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er desværre ikke ret mange…

Der er desværre ikke ret mange forretninger som "gider" at sende varer til Grønland. Så dejligt at finde Jer

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Tusind tak for de pæne ord, Johan. Vi er glade for at kunne sende til Grønland – og vi gør os umage for, at det både er nemt og trygt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var godt tilfreds varen var som…

Jeg var godt tilfreds varen var som forventet

6 de octubre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak fordi du deler din oplevelse, Anne Grethe. Dejligt at høre, at varen levede op til forventningerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldt ud tilfreds med mine varer.

Fuldt ud tilfreds med mine varer.
Hurtig ekspedition og levering 👍

2 de octubre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for din anmeldelse, Gitte. Vi sætter pris på, at både ekspedition og levering levede op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode varer

Hurtig levering og gode varer. Levede helt op til mine forventninger. Jeg handler helt sikkert her igen.

1 de octubre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Mange tak, Karin. Vi er glade for, at både varer og levering levede op til dine forventninger. Vi glæder os til at betjene dig igen. Med venlig hilsen Saleh Zormati.

Søde

Søde

Og hun ringede og fortalte at de ikke havde varen og vi fandt ud af en anden løsning, som hun så sendte

Bestemt et sted jeg fik tillid til, st handle en anden gang

1 de octubre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for tilliden, Dianne. Godt vi sammen fandt en løsning, da varen ikke var på lager – og at den kom hurtigt afsted.

Fantastisk service

Garn og Metervarer yder en super service.
Leveringstiden er kort. Er yderst behagelige og hjælpsomme at kommunikere med. Hurtig respons ved reklamation.
Vi vil anbefale G-M og absolut ligge vores fremtidige køb er.
Tak for jer.

13 de octubre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Tusind tak for den varme anmeldelse. Vi gør os umage med service, hurtig levering og hurtig håndtering af reklamationer – dejligt at det mærkes. Vi ser frem til at hjælpe jer igen.

Meget tilfreds

Meget tilfreds
God kundeservice og hurtig ekspedition, modtog mine varer i løbet af få dage.

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for din anmeldelse, Anne Mette. Rart at høre, at kundeservice og ekspedition var i orden, og at varerne kom hurtigt frem. Med venlig hilsen Saleh Zormati.

Det er så fine stoffer🥰

12 de septiembre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Tusind tak for din anmeldelse, Birgit. Det glæder os, at du synes, stofferne er fine. Vi glæder os til at handle med dig igen. Med venlig hilsen Saleh Zormati.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og hurtig ekspedition..

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for de pæne ord. Godt at høre, at ekspeditionen var fin og hurtig.

Alt var helt perfekt

Alt var helt perfekt

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Garn & Metervarer

Mange tak, Lene. Skønt at alt var helt perfekt hos dig.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.