Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele processen har bare fungeret super godt. Levering og opsætning fuldt ud som aftalt. Rigtig god kvalitets telt - og rent! Tilkøb i sidste øjeblik også håndteret rigtig fint. Kæmpe anbefaling h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kom til tiden, med det flotteste telt, som så helt nyt og meget rent ud. Pæne stole og borde. De var hurtige til at sætte teltet op, virkede meget professionelle. Har allerede anbefalet dem til fl... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var nemt at lave aftale med Gaardens Teltudlejning. Det var udemærkede stole og borde og et gulv, der var nemt at lægge. Aftaler om levering og afhentning blev overholdt. God service!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god kundeservice hele vejen igennem. Både før og efter. Teltet var flot - stole og borde af fin kvalitet og så er rammen altså i orden. Kan varmt anbefales.

Información sobre la empresa

1. Servicio de alquiler de tiendas
  2. Servicio de alquiler de carpas y toldos
  3. Servicio de alquiler de equipos para fiestas

Escrito por la empresa

Uanset hvilken begivenhed der skal fejres, har vi hos Gaardens Teltudlejning kvalitets telte til alle formål. Vi er fuld bevidste om, at en høj kvalitet er altafgørende for et vellykket arrangement, så hos os, er du i trygge hænder lige fra start til slut, hvor vi gerne råder, anbefaler og vejleder dig, så vi får afdækket alle dine specifikke behov. Vi har mere end 10 års erfaring i teltudlejnings branchen, og har gjort det til en ære, at levere Danmarks pæneste partytelte. Vores teltmontører er serviceminded, erfarne, selvtænkende og nyder at udføre et godt og grundigt dansk håndværk, så du kan være ganske rolig, vi kører ikke fra dig, før alt er 100% i orden. Igennem de mange år, har vi erfaret at to arrangementer ikke er ens, vi har derfor sammensat det vi kalder festpakker. En festpakke kan bruges til inspiration, og tilpasses derefter dine ønsker, når du spørger på en samlet pris via. vores kontaktformular, alt udstyr kan til- og fravælges, samt antal kan reguleres efter eget ønske, du beskriver det blot under bemærkninger. Se gerne de mange illustrationer af mulige bordplaner vi har lagt op under menuen “Festpakker”, bemærk venligst at alle illustrationer, er lavet efter et ønske om flest muligt personer i partyteltet, da rigtig mange kunder har mange gæster, men relativt små haver. Så skal du have plads til bar, stor buffet, gaver, dans mv. skal du få tilføjet ekstra sektioner på teltet, og sikre dig din have er stor nok inden bestilling. Så send din forespørgsel på leje af telt mv. allerede i dag, og lad os sammen skabe de perfekte og uforglemmelige rammer om din festlige begivenhed. Når du har sendt din forespørgsel på leje af telt og udstyr via. vores kontaktformular, vil du i løbet af 1-3 dage modtage din pris, som også er inkluderet levering tur/retur, som beregnes efter din bopæl. Sammen med din pris vil du få oplyst alle tilbageværende datoer og tider for op- og nedtagning, hvorfor det er vigtigt, at du angiver den præcise dato for arrangement. Vi ser frem til at høre fra dig.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Meget god oplevelse

Meget god oplevelse . Alt fungerede som aftalt. Pæne udlejnings stole og borde. Kan fremhæve at pavillon hold fuldstændig tæt for regn . Det var 22 juli hvor regnen stod ned non stop hele dagen.
Vil bruge jer igen og anbefaler jer til andre.

22 de julio de 2025

De kom til tiden

De kom til tiden, med det flotteste telt, som så helt nyt og meget rent ud.
Pæne stole og borde. De var hurtige til at sætte teltet op, virkede meget professionelle. Har allerede anbefalet dem til flere. Og nedtagningen foregik ligeledes helt som aftalt.

2 de agosto de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.