Gadgethuset.dk Opiniones 255

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en printer, der blev noget forsinket pga. alt det her corona-crap. Det er hvad der sker, men Christopher informerede løbende om status, og tilbød hver gang at jeg kunne annullere ordren hvis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service i "før-køb" forløbet af en DJI drone. Med Christophers egne erfaringer og viden omkring droner blev det forholdsvis meget nemt at tage en beslutning om, hvilken model jeg skulle køb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service og leveret som aftalt. Har købt en Anycubic Photon X hos Gadgethuset.dk. Startede med at bestille nogle forkerte reservedele sammen med printeren. Som jeg ringede ind og fik... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica
  2. Tienda de regalos
  3. Taller de maquetas

Escrito por la empresa

Gadgethuset har siden vores start i 2013 fokuseret på af finde nye gadgets, smarte produkter samt go' lir til hus og have - leveret nemt og hurtigt til de rigtige priser. Vi lever af glade kunder og gør os hver dag umage for at give vores kunder en fantastisk købsoplevelse og kundeservice.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

han tænker mere på penge end at hjælpe…

han tænker mere på penge end at hjælpe sine kunder.
syns at det godt nok ikke er okay føj siger jeg bare.
jeg er færdig med at købe her fra hvis det er sådan han er i mod sine kunder føj

19 de abril de 2024

Respuesta de Gadgethuset.dk

Jeg forstår udemærket din frustration over en printer der ikke virker, vi tager os bestemt godt af vores kunder og afhjælper naturligvis. Jeg kan se at du nu har oprettet den reklamation som vi har bedt dig om. Vi får naturligvis din printer op at køre igen - som jeg har skrevet til dig flere gange. VH Christopher

Fik super service og hurtig levering

Fik super service og hurtig levering

Købte 3D printer og ringende ind for at sikre at printer og filament passede sammen. Lynhurtigt blev jeg styret hen til det der virkede bedst og det hele blev afsendt sammen dag

15 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gamle varer fra Gadgethuset førte til ekstra omkostning

Jeg skulle bestille nogle batterier til min ene søns legetøj, der bruger to typer af batterier. Det er nogle ret billige batterier til hhv. 15 kr. for den ene pakke og 36 kr. for den anden pakke. Fragten udgør derfor en stor del af udgiften. Da ordren ankommer viser det sig, at den ene pakke med batterier er helt gennemtærede, og der ryger hvidt pulver fra batterierne ud over det hele, da de åbnes. Det er ikke en særlig god kvalitetssikring og det er tilsyneladende nogle meget gamle produkter med en tilsyneladende langt overskredet salgsdato Gadgethuset forhandler. Herefter retter jeg henvendelse om manglen, og svarer at de ikke kan levere nogen nye batterier, da de ikke længere har dem, og de tilbyder kun at refundere 15 kr. Jeg beder om, at de refunderer fragten også, men de vil så betale halvdelen af fragten. Resultatet er således, at jeg skal købe batterierne et andet sted og så have betalt ekstra fragt fordi Gadgdethuset ikke har styr på deres gamle varer. Det er ikke en gods service, synes jeg. Det er heller ikke i overensstemmelse med købeloven, men for 21 kr. er der nok ikke mange, der vil bruge energi på Gadgethuset.

25 de mayo de 2023

Hej Asmus.

Som tidligere skrevet til dig adskillige gange, samt som svar på din identiske anmeldelse på Google, beklager vi at det ene sæt batterier var udløbet og vi ikke længere kan skaffe dem.
Vi krediterede naturligvis med det samme og har efterfølgende ligeledes krediteret halvdelen af fragten hvilket jeg syntes bestemt er fair og god service.

Vi har naturligvis ikke foretaget os noget der ikke er i overensstemmelse med købeloven.

Vi har tydeligvis forskellige opfattelser af hvad der er fair og god service, men at kalde os inkompetente i din kommunikation med os er helt uhørt.

Tænker iøvrigt at vi med en kundescore på 9.7 ud af 10 hos e-mærket tydeligt fortæller at mange med god grund er yderst tilfredse med vores service.

Lagervare udgået….

Bestilte en oplader, som stod til at være på lager og med 1-2 dages levering.
Da jeg spørger til ordren efter 4 dage, får jeg at vide, at varen er udgået og ikke kan leveres.
Jeg bliver tilbudt en anden oplader, men det var ikke en model, jeg kunne bruge.
Så alt i alt en sløj oplevelse.

12 de abril de 2023

Jeg Lars.
Som tidligere nævnt var der desværre været en fejl i vores system og den bestilte oplader var udgået. Vi havde sendt dig email omkring problemet, som jeg kan forstå du ikke har modtaget. Jeg har som tidligere nævnt også gennemgået vores log og kan ikke se at der skulle være fejl i afsendelsen. Jeg beklager endnu engang og håber du har fundet en oplader du kan bruge.

Fortsat god dag
Christopher

God webshop

God webshop, hurtig ekspedition og meget entusiastisk sælger som altid kan svare på spørgsmål om produkterne.
Har købt flere ting fra Gadgethuset, sidst en FLSUN 400 3D printer, og er særdeles tilfreds med shoppen.
FLSUN 400 er en virkelig fed printer.

5 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en 3D printer samt lidt…

Jeg købte en 3D printer samt lidt filament.

Men fik også lige med i hatten en stor bunke råd og vejledning samt svar på alle mine mange spørgsmål.

Jeg kan klart anbefale Gadgethuset.dk som et fornuftigt og professionelt sted at handle 3D printere og tilbehør

19 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forstår egentlig ikke rigtigt alle de…

Forstår egentlig ikke rigtigt alle de dårlige anmeldelser.
Jeg købe D. 17 en 3D printer hos gadgethuset.dk. D. 18 kunne jeg se at den var markeret som ikke på lager. Blev lidt nervøs og skrev til supporten. 10 min efter havde jeg svar. Jeg var så heldig at have bestilt den sidste. Den lå foran min dør D. 19.

Top service og super hurtigt og god levering. Helt bestemt et valg en anden gang.

Ps. 3D printeren printer bare derudaf 🤘

18 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke bytte eller få penge retur

8 de enero de 2023

Hej Dorthe.

Som jeg allerede har skrevet til dig tilbyder vi en fortrydelsesret på 30 dage, altså dobbelt så lang tid som er kravet ved handel på webshops.

Eftersom du har købt din vare i september måned sidste år, er vi langt ud over de 30 dage og tilbyder derfor ikke at du kan få dine penge retur.

VH Christopher Glerup

Personlig, professionel betjening!

Jeg bestilte lidt grejer, og kunne afhente det efter en time. Under afhentningen fik jeg simplethen den fedeste snak med Christopher, om hvordan og hvorledes - særdeles fedt for en ny gut i 3D-print-verdenen. Jeg er SÅ glad for at have hentet grejet, og fået den sparring, som kan være svær at videreformidle online. Varm anbefaling herfra!

28 de junio de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Købte en Ender 3 pro i december 21

Købte en Ender 3 pro i december 21. Desværre fik jeg en ældre model med støjende stepper drivers. Det er hvad det er - man kunne måske have noteret det i beskrivelsen at det var et restparti fra tidligere.

Da jeg havde en mulig reklamation på printeren oplevede jeg desværre ikke meget velvillighed til at hjælpe med at løse udfordringen, men i stedet et forsøg på bare at lukke sagen og blot fralægge sig noget ansvar overhovedet. Derfor kun 3 stjerner herfra.

Besvarelse;
Min Ender 3 pro larmer væsentligt mere end andres nye. Så må det være tilfælder jo 😊

Ikke enig. Printeren virker jo ikke helt som den skal. Det er ikke muligt at installere BLTouch på den - der er prøvet med 2 helt nye originale creality probes - en “plug and play” løsning, som begge fejler på samme måde.

1 de marzo de 2022

Respuesta de Gadgethuset.dk

Printeren er ikke fra et restparti og hverken Ender-3 eller Ender-3 Pro er kendte for at være specielt støjsvage hvilket vi ikke angiver specifikt i produktbeskrivelserne. Til gengæld angives det på de printere som er mere støjsvage.

Jeg mener ikke vi fralægger os det ansvar - printeren fungerer som den skal.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt en cykelhjelm som…

Jeg har bestilt en cykelhjelm som desværre var for stor. Da jeg vil sende den retur går jeg på hjemmesiden for at finde en returlabel. Dette var helt umuligt og deres guide giver ikke meget mening. Cykelhjelmen ligger derfor stadig i sin kasse herhjemme. Det skal være nemt at returnere før jeg gider købe fra hjemmesiden igen.

2 de enero de 2022

Respuesta de Gadgethuset.dk

Tak fordi du har brugt tid på din anmeldelse.

Jeg er ked af du har problemer med finde ud af hvordan du fortryder og returnerer din vare.

Både i vores handelsbetingelser og i vores menu finder du direkte link til fortrydelsesformularen.

Du kan også benytte følgende link: www.gadgethuset.dk/fortryd hvor du blot udfylder formularen og efterfølgende sender cykelhjelmen inklusiv en kopi af den mail du modtager, når du har udfyldt formularen.

Godt nytår

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service og leveret som…

Fremragende service og leveret som aftalt.

Har købt en Anycubic Photon X hos Gadgethuset.dk. Startede med at bestille nogle forkerte reservedele sammen med printeren. Som jeg ringede ind og fik rettet.

Da jeg skulle bruge printeren i weekenden skrev og ringede jeg for at få status på levering, jeg har helt sikkert været en "irriterende kunde" men blev mødt venligt og oplysende. Og jeg havde printeren på den lovede dag.

Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.

5 de diciembre de 2021

Support = Ikke bedømt,
RMA/klager = Ikke bedømt

12 de octubre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gadgethuset sendte en bombe.

Gadgethuset sendte en bombe.
Jeg bestilte en 3d printer (ender 3 max) alting gik godt til at starte med. Jeg bestilte søndag aften og den ankom onsdag. Bygge processen gik fint men da jeg tændte printeren sagde den et knald og så begyndte den at ryge og hele min lejlighed begyndte at lugte af popcorn. Efter eksplosionen ringede jeg til dem og fortalte hvad var hent. Jeg fandt ud af at jeg havde gjort noget forkert med powersupply'en fordi jeg ikke havde skiftet fra 115v til 230v. Men powersupply'en (som var det som brændte af) var ikke CE godkendt. Det er ret skidt fordi i følge EU lov er det ulovligt at sælge elektroniske vare uden CE mærkning. Efter to dages frem og tilbage med emails lukkede ham jeg snakkede med sagen selvom det produkt jeg har fået er ulovligt. Ham jeg skrev med sagde at powersupply'en var CE godkendt, men hvis den var det var den ikke sprunget i luften. Jeg har stadig ikke fået en erstatning.

24 de septiembre de 2021

Respuesta de Gadgethuset.dk

Jeg kan godt forstå hvis man bliver forskrækket over en strømforsyninger der puffer af, men en bombe er måske en overdrivelse. Garantien dækker desværre ikke forkert indstilling af printerens spænding og printeren er narturligvis CE godkendt.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.