Bestel hier niks In augustus 2 plaids besteld en betaald. Beloven verzending binnen een werkdag. Half september nog steeds niks. Na veel pijn en moeite contact gehad met de klantenservice (amper te b... Ver más
Ordered a really nice fluffy blanket from this website, had never used it before but was seriously impressed with the high level of customer service. After asking them some questions about the sizes a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Fleece dekens & badjassen. Voor ons zijn ze niet zomaar een product, maar een belofte. In een wereld waar de markt verzadigd is met een overvloed aan dekens van uiteenlopende kwaliteit, staan wij klaar om het verschil te maken.
Wolkammersstraat 2A, 8601VB, Sneek, Holanda
- info@gaeve.nl
- gaeve.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Niet kopen!!! Bedriegers
Mijn lampen niet gekregen en geen antwoord na verschillende mails gestuurd te hebben. Ook mijn geld kwijt.
Ik heb nog steeds geen bestelling…
Ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen na 7 dagen, ook geen reactie van klantenservice op mijn 2 mails
Product na 10 dagen nog steeds niet…
Product na 10 dagen nog steeds niet ontvangen
Zeer teleurgesteld
Al 2 keer lampen besteld en na een hele periode toegekomen. Nu nog eens 2 lampen besteld voor mijn schoondochter en ze komen maar niet toe. Al verschillende keren gemaild en 1 keer antwoord gekregen dat het verzonden was. Maar tot op heden niets toegekomen. Dat ze tenminste de mensen antwoorden en een oplossing zoeken. Zeer teleurgesteld in deze winkel . Al veel besteld op Nederlands sits maar dit nog nooit tegengekomen.
Ik heb ze de tijd gegeven om te reageren en was zeker niet mijn bedoeling om slechte reclame te maken maar dit is erover.
Bestel hier niks
Bestel hier niks
In augustus 2 plaids besteld en betaald. Beloven verzending binnen een werkdag. Half september nog steeds niks. Na veel pijn en moeite contact gehad met de klantenservice (amper te bereiken). 1 plaid was niet op voorraad: kreeg de keuze om het opgestuurd te krijgen en voor de andere plaid geld terug (DIRECT zeiden ze). Daarvoor gekozen. Nou inmiddels radiostilte van alle kanten en nog steeds niet mijn geld terug. Mijn geduld is op. Nog nooit zo weinig klantvriendelijkheid meegemaakt bij een bedrijf.
Ik moet zeggen dat het een hele goede…
Ik moet zeggen dat het een hele goede service was, ik had ze zo in huis en de lampjes zijn super leuk.
Bedankt voor de snelle bezorging.
Snel geleverd 👍👍
Geen contact
Jullie reageren niet op mijn mail over een defect product en een foute factuur. Ook niet na mijn herinnering. Bestelling 11388.
De lampjes bevallen goed.Geven goed licht. Leuk dat er verschillende licht kleuren en sterkte zijn.
De lampjes bevallen goed. Leuk dat het licht regelbaar is. Ze geven goed licht en zien er mooi uit.
Bestelling niet ontvangen
Bestelling was snel geleverd en…
Bestelling via Bol was snel geleverd en lampjes voldoen aan verwachting tot zover. Ze zien er uit zoals verwacht.
Zeer tevreden.
Geen loze beloften, maar netjes op tijd geleverd. Mooie lampjes.
Zeer tevreden.
Mooie LED lamp op accu
Mooi, klein LED lamp voor op tafel of een commode. Geeft licht in drie kleuren, zeer warm wit, warm wit (—> gloeilampkleur) en neutraal wit. Zou dimbaar zijn - maar nog niet uitgeprobeerd. Ineenzetten was kinderspel. Naar opladen zou lamp 15 - 50u branden - nog niet verifiërd. Hoogwaardig afgewerkt - een bijouke. Zeer tevreden met de aankoop. Levering binnen een dag.
Snelle verzending en een heerlijk…
Snelle verzending en een heerlijk zachte plaid.
Helemaal blij met dit warme deken
Helemaal blij met dit warme deken. Had net 1 gehad in het kerstpakket. Vond m zo mooi, dat gelijk zelf nog 1 heb gekocht
Heerlijke dikke plaid
Supersnelle verzending. En wat een prachtige plaid is dit! Zo dik zie je ze niet vaak. En hoewel hij niet groot is kan je er prima warm onder blijven.
Prima service en prachtige kwaliteit! Heb er al meerdere keren besteld.
Prima service en pracht