Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi, klein LED lamp voor op tafel of een commode. Geeft licht in drie kleuren, zeer warm wit, warm wit (—> gloeilampkleur) en neutraal wit. Zou dimbaar zijn - maar nog niet uitgeprobeerd. Ineenzetten... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel hier niks In augustus 2 plaids besteld en betaald. Beloven verzending binnen een werkdag. Half september nog steeds niks. Na veel pijn en moeite contact gehad met de klantenservice (amper te b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Al 2 keer lampen besteld en na een hele periode toegekomen. Nu nog eens 2 lampen besteld voor mijn schoondochter en ze komen maar niet toe. Al verschillende keren gemaild en 1 keer antwoord gekregen... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Fleece dekens & badjassen. Voor ons zijn ze niet zomaar een product, maar een belofte. In een wereld waar de markt verzadigd is met een overvloed aan dekens van uiteenlopende kwaliteit, staan wij klaar om het verschil te maken.

3,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

3,5

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De twee kleuren vind ik mooi

De twee kleuren vind ik mooi. De maat is goed. Ze zijn iets dikker/ zwaarder dan dat ik had verwacht. De service was heel snel.

13 de noviembre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor uw mooie reactie! Wat fijn dat de kleuren en maat helemaal naar wens zijn. We onderscheiden ons juist door de dikkere en warmere kwaliteit, dus het is geweldig om te horen dat u dit waardeert. En fijn dat onze snelle service ook in de smaak viel. Geniet ervan! 😊

Blij mee

Snel geleverd en precies wat op de site staat!

14 de noviembre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn dat alles naar verwachting was en snel geleverd is. Veel plezier met uw aankoop! 😊

Perfect nice warm and cozy blanket

Perfect nice warm and cozy blanket

26 de octubre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor uw fijne review! Wat geweldig om te horen dat u de plaid lekker warm en knus vindt. We wensen u veel gezellige momenten ermee! 😊

Gorgeous warm blanket

Ordered a really nice fluffy blanket from this website, had never used it before but was seriously impressed with the high level of customer service. After asking them some questions about the sizes and colours, i decided to order the fluffy taupe beige coloured one... and omg!! Super happy with my choices, if i could have given it more stars i would have. Tip notch service.

17 de octubre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor deze mooie review Susanna!

Heerlijke dekens

Heerlijke dekens: goede kwaliteit en super zacht. Ik kom er niet meer onder weg tijdens deze koude dagen !!

9 de octubre de 2024

Super mooi om te horen Naomi! Veel plezier ermee

Zeer goede kwaliteit fleecedeken

Zeer goede kwaliteit fleecedeken. Een fijne en warme stof om onder te liggen op de bank. Aanrader!

23 de septiembre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor deze mooie review! Dit is waar we het voor doen. Lekker bankhangen! Mochten we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag.

Perfect cadeau, aanrader!

Perfect cadeau! Tijdje geleden besteld als cadeau voor mijn moeder, zeker een aanrader ✅

2 de septiembre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Wat ontzettend leuk om te horen dat je de plaid als cadeau voor je moeder hebt besteld! We hopen dat ze er veel plezier van heeft.

Fijn dat alles naar wens was en heel erg bedankt voor je aanbeveling. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, we helpen je graag weer verder!

Heerlijk kleedje!

De kleedjes zijn heerlijk zacht en fluffy, het houd je lekker warm in het koude weer.
Levering was ook op en top!

18 de junio de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat de kleedjes zo lekker zacht en fluffy zijn en je warm houden tijdens het koude weer. Fijn ook dat de levering naar wens was! We hopen dat je er nog veel van zult genieten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne producten en snelle service!

Fijne producten en snelle service!

16 de septiembre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Super om te horen dat je tevreden bent met onze producten én de snelle service. We hopen je snel weer terug te zien bij Gaeve!

Heerlijk zacht en warm

Heerlijk zacht en warm! Met deze plaid kan ik zo uren op de bank blijven liggen. Echt een aanrader!

23 de septiembre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt Dennis voor je leuke review! Fijn om te horen dat het plaid zo goed bevalt, daar doen we het voor.

Fleece kleedje

Heerlijk fleece kleedje voor het aankomende koude weer!!

21 de septiembre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met ons fleece kleedje. We hopen dat het je goed warm houdt tijdens de koude dagen!

Mocht je nog vragen of andere feedback hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heldere communicatie en snelle levering

19 de septiembre de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij dat je de communicatie als helder hebt ervaren en dat de levering snel was. We doen ons best om deze hoge standaard te blijven behouden.

Als je nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en dat het snel geleverd is. We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag weer terug bij Gaeve. 😊

Slecht bereikbaar

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst en tot op heden nog niks ontvangen. Afgelopen zaterdag een mail gestuurd met een status update en daar ook niks op gehoord. Ook telefonisch contact zoeken blijkt niet mogelijk.

18 de junio de 2024

Respuesta de GAEVE.nl

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat het vervelend is dat je bestelling vertraging opliep en dat ons contact niet naar verwachting verliep. Volgens mij is het probleem inmiddels opgelost, maar laat het ons vooral weten als dat niet zo is. We willen er zeker van zijn dat alles naar wens is en staan klaar om je verder te helpen mocht dat nodig zijn. Bedankt voor je geduld en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

8 consejos para escribir buenas reseñas.