Mooi, klein LED lamp voor op tafel of een commode. Geeft licht in drie kleuren, zeer warm wit, warm wit (—> gloeilampkleur) en neutraal wit. Zou dimbaar zijn - maar nog niet uitgeprobeerd. Ineenzetten... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestel hier niks In augustus 2 plaids besteld en betaald. Beloven verzending binnen een werkdag. Half september nog steeds niks. Na veel pijn en moeite contact gehad met de klantenservice (amper te b... Ver más
Al 2 keer lampen besteld en na een hele periode toegekomen. Nu nog eens 2 lampen besteld voor mijn schoondochter en ze komen maar niet toe. Al verschillende keren gemaild en 1 keer antwoord gekregen... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Fleece dekens & badjassen. Voor ons zijn ze niet zomaar een product, maar een belofte. In een wereld waar de markt verzadigd is met een overvloed aan dekens van uiteenlopende kwaliteit, staan wij klaar om het verschil te maken.
Información de contacto
Wolkammersstraat 2A, 8601VB, Sneek, Holanda
- info@gaeve.nl
- gaeve.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
De twee kleuren vind ik mooi
De twee kleuren vind ik mooi. De maat is goed. Ze zijn iets dikker/ zwaarder dan dat ik had verwacht. De service was heel snel.

Respuesta de GAEVE.nl
Terug sturen en keurig geld teruggestort
Nette afhandeling terug sturen badjas

Professioneel
Professioneel, goede kwaliteit en behulpzame klantenservice
Gorgeous warm blanket
Ordered a really nice fluffy blanket from this website, had never used it before but was seriously impressed with the high level of customer service. After asking them some questions about the sizes and colours, i decided to order the fluffy taupe beige coloured one... and omg!! Super happy with my choices, if i could have given it more stars i would have. Tip notch service.

Heerlijke dekens
Heerlijke dekens: goede kwaliteit en super zacht. Ik kom er niet meer onder weg tijdens deze koude dagen !!

Super fleeceplaids
Super fleeceplaids, snel geleverd. Blij mee.
Heerlijk zachte fleecedeken
Blij met mijn heerlijk zachte fleecedeken, perfect voor de komende herfst- en winterdagen!
Zeer goede kwaliteit fleecedeken
Zeer goede kwaliteit fleecedeken. Een fijne en warme stof om onder te liggen op de bank. Aanrader!

Perfect cadeau, aanrader!
Perfect cadeau! Tijdje geleden besteld als cadeau voor mijn moeder, zeker een aanrader ✅

mooie badjas
Heerlijk kleedje!
De kleedjes zijn heerlijk zacht en fluffy, het houd je lekker warm in het koude weer.
Levering was ook op en top!

Respuesta de GAEVE.nl
Fijne producten en snelle service!
Fijne producten en snelle service!

Heerlijk zacht en warm
Heerlijk zacht en warm! Met deze plaid kan ik zo uren op de bank blijven liggen. Echt een aanrader!

Fleece kleedje
Heerlijk fleece kleedje voor het aankomende koude weer!!

Respuesta de GAEVE.nl
Heldere communicatie en snelle levering

Slecht bereikbaar
Ik heb vorige week een bestelling geplaatst en tot op heden nog niks ontvangen. Afgelopen zaterdag een mail gestuurd met een status update en daar ook niks op gehoord. Ook telefonisch contact zoeken blijkt niet mogelijk.