Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det eksisterer ikke bedre hverdagssko enn disse. Med fantastisk demping og komfort er de førstevalget mitt fra nå av. HOKA og andre merker er lavkvalitet i forhold. Jeg hadde ett par Gaitlines for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De beste skoene å gå med. Fikk testet de skikkelig på ferie i Italia. Med 16.tusen skritt om dagen var det viktig med gode sko, og Gaitline gjorde susen. Ingen vond rygg eller vonde føtter, noe jeg v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med Gaitline. Skoene holder høy kvalitet, er ekstremt komfortable og gir god støtte gjennom hele dagen. Merker tydelig forskjell på belastningen i føtter og kropp. Kundeservicen ha... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Many shoes are made for speed records. Not Gaitline! We are made for everyday life, city breaks, night shifts and festivals. Our patented SGL Technology™ is created for walking long days on asphalt and concrete. Engineered in Norway. Made to support your body through long days on hard surfaces.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vintersko fra Gaitline, ikke levert

Bestilte vintersko fra Gaitline 4. januar. Stod klart og tydelig at ordre etter 15.12.23 ville bli levert fra uke 2/24. vel, jeg har enda ikke mottatt noen vinterstøvler og kundeservice sier de skal sendes denne uken. I mellomtiden har støvlene kommet på salg.. forsinkelser kan forekomme, men nå har det tatt pinlig lang tid.. vurderer å kansellere ordren.

19 de enero de 2024

Jeg er frelst

Jeg er frelst. Etter at jeg startet å bruke Gaitline, er det vannskelig å bruke andre sko. Gaitline er bare så behagelige å gå i.

12 de septiembre de 2023

Super tilfreds!

Jeg har været kunde hos gaitline nu i over 6 år og har vel købt 6 par sko igennem dem. Jeg er meget tilfreds med skoene! Jeg er også meget tilfreds med kundeservicen. Ved sidste køb havde et par nye sko en underlig lyd når jeg gik. Jeg snakkede med kundeservice, blev bedt om at sende en video af fejlen, hvor lyden kunne høres og de sendte hurtigt et nyt par efterfølgende.

Jeg er en meget tilfreds kunde og vil købe hos dem igen :)

11 de septiembre de 2023

Kortvarig glede

Gode skod å gå med, Kjøpte 1 par. Var fornøyd så kjøpte 2 par til så jeg kunne rulere på skoene. Etter noen få måneder begynte limet i sålen å gå i oppløsning på alle tre parene. Har mange andre sko jeg også bruker. Et par sko burker jeg maks en gang iløpet av en uke, det at disse skoene da tar kvelden etter noen få mnd. med lite bruk er skuffende.

1 de septiembre de 2023

Under al kritik

Under al kritik med ordrer der bliver aflyst i sidste øjeblik uden forklaring. Desuden en dybt uprofessionel kommunikation fra customer eervice, hvor man ikke prøver at udbedre sine gentagne fejl.Hold jer langt væk

5 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dont need to spend alot of money…

Dont need to spend alot of money expensive shoes with no comfort got problem in my heel
Had a Cheapest shoes before not experience any pain.
Contacted customer service they dont guarantee anything they dont care.

1 de junio de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Float 2.0 er tunge og med lite demping.

Mine Float 2.0 levde diverre ikkje opp til forventningane, dei oppleves tunge og med lite demping. Eg har ein jobb med mykje gåing/ståing og trudde dette ville vere den perfekte sko, men der tok eg feil. Eg opplevde smerter i beina etter berre ein liten time.

1 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hadde ett par GaitLine sko fra før som…

Hadde ett par GaitLine sko fra før som er veldig gode. Kjøpte 2 par nye til meg og min mann. Min mann fikk gnagsår etter noen 100 meter, aldri skjedd før med joggesko så han ble skuffet. Dagen etter var det varmere så jeg brukte tynnere sokker, og fikk gnagsår etter kort tid…Sa fra på Enklere Liv at dette var alt for dårlig kvalitet i hælen da den gnager på innsiden. Fikk bare med et par hæl kapper til å ha under hælen, ble da bare nytt sår litt lenger ned.Prøvd å gå de inn med gnagsårplaster, men har ikke lykkes enda. Disse koster nesten kr 2000 så ille at vi nå sitter med 2 par vi ikke kan bruke. Dårlig service, blir ikke mer GaitLine på oss

28 de mayo de 2023

Dårlige såler

Jeg har været meget glad for skoene og passet godt på dem. Men forleden dag, da jeg skulle buge dem fandt jeg ud af, at der var meget store revner i sålen. Så jeg køber ikke flere af de dyre par.

3 de mayo de 2023

Mycket dålig i storleken

Mycket dålig i storleken. Köpte advance PRO . Normala i storleken står det beställde
Storlek. 43 då min storlek är 42,5 alt 43.
Vid ankomsten provade jag dessa 43 or
på tok för små fick returnera dessa omgående. Beställa nya storleken större 44
Provade dem när dem kom . Det visar sig nu att även dessa är för små och det på vänsterskon . Nej dessa skor har undermålig kvalite och är allt annat än bra
Som så mycket annat kina tillverkad med norsk design och utveckling . Köp inte dessa skor till hutlöst pris . Känner mig blåst …..

20 de abril de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har haft 2

Jeg har haft 2. Par, de er gode at gå i, men de går op i sømmene og langs sålen efter et halvt til helt år, det er meget dyre sko, så det er for dårligt og jeg vil prøve noget andet nu

12 de febrero de 2023

Dårlig kvalitet og kundeservice

Skoene er fantastiske i starten, men har dårlig kvalitet. Etter ca 100 dager var de «oppbrukt» og ubrukelige. Kundeservice helt avvisende til problematikken, det var skuffende fra et firma som selger sko i dette prissegmentet

3 de noviembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.