Gamebirds Opiniones 9

4,3

Información sobre la empresa

1. Juguetería

Escrito por la empresa

Gamebirds is dé webshop voor liefhebbers van Pokémon kaarten en simracing. Wat begon als een kleine Pokémon-webshop is uitgegroeid tot een veelzijdige winkel voor Trading Card Games en hoogwaardige simracing producten. Sinds maart 2026 hebben wij ons assortiment uitgebreid met simrace spullen en professionele coaching, gedreven door onze passie voor iRacing. Of je nu op zoek bent naar boosterboxen, Elite Trainer Boxes (ETB’s) en Pokémon boxen, of jouw simrace setup wilt verbeteren en snellere rondetijden wilt behalen, bij Gamebirds ben je aan het juiste adres. Kwaliteit, passie en persoonlijke service staan bij ons altijd centraal.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

10 uit 10

Het is een geweldig bedrijf. Ze zijn makkelijk te bereiken en bieden een goede service. Ik had het oprecht niet beter kunnen wensen.

25 de mayo de 2026

Respuesta de Gamebirds

Bedankt voor deze fantastische review!

Wat mooi om te horen dat onze bereikbaarheid en service zo goed zijn bevallen. Jouw woorden zijn een groot compliment voor ons team. We helpen je in de toekomst graag weer verder!

Team GameBirds

Asetek sim setup

k was op zoek naar een nieuwe sim setup, maar wist nog niet precies wat ik wilde. Toen kwam ik in contact met Justin, en hij heeft mij ontzettend goed geholpen bij het vinden van een setup die perfect binnen mijn budget past. Uiteindelijk ben ik gegaan voor het merk Asetek.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe setup? Neem dan zeker contact op met deze jongens. Ze weten waar ze over praten en staan altijd klaar om je te helpen!

26 de mayo de 2026

Respuesta de Gamebirds

Bedankt voor je geweldige review!

Wat leuk om te horen dat Justin je goed heeft kunnen helpen bij het samenstellen van een setup die binnen je budget past. Veel plezier met je nieuwe Asetek setup!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag weer verder.

Groeten,
Team GameBirds

Goede uitleg, zeer leerzaam

Ik heb een coaching sessie afgenomen en dit beviel mij erg goed.
Hij wist duidelijk waar hij het over had en zag meteen mijn lap times terug lopen.
Ik zou dit zeker aanraden.

10 de mayo de 2026

Respuesta de Gamebirds

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de coaching goed is bevallen en dat je direct verbetering zag in je rondetijden. Graag tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk en snel verzonden alles…

Vriendelijk en snel verzonden alles kwam netjes binnen

20 de abril de 2026

Bedankt voor je review!

Hartelijk dank voor je mooie woorden, dat waarderen we zeer. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen!

Hartelijke groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice en geweldig aanbod!

Ik ben super tevreden over mijn ervaring met Gamebirds! De service is echt top, snelle levering, netjes verpakt en altijd met zorg behandeld. Wat me vooral opviel is de enorme variatie aan Pokémon-producten. Of je nu op zoek bent naar losse packs, sealed producten of accessoires, ze hebben het allemaal. Alles is overzichtelijk en duidelijk geprijsd, en er zit altijd wel iets tussen wat je verrast.

Echte aanrader voor elke Pokémon-verzamelaar of
verkoper die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik bestel hier zeker vaker!

10 de mayo de 2025

Respuesta de Gamebirds

Heel erg bedankt voor je enthousiaste review!
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en het brede aanbod aan Pokémon-producten. We kijken ernaar uit om je snel weer te mogen verwelkomen in de shop!

Goeie service!

Altijd heel erg snel! Vriendelijk! En goede prijzen!

22 de mayo de 2025

Respuesta de Gamebirds

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je blij bent met onze snelle service, vriendelijkheid en prijzen. We zien je graag weer terug in de webshop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn contact en snelle levering

Heeft nette prijzen, reageert snel en zorgt voor snelle levering. Kortom: prettige ervaring!

12 de mayo de 2025

Respuesta de Gamebirds

Bedankt voor je 5-sterrenreview!

Geweldig om te horen dat je tevreden bent – dat waarderen we enorm. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk te bestellen en zeer snel…

Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd👍👍

9 de mayo de 2025

Respuesta de Gamebirds

Bedankt voor je mooie review, Noise!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We stellen je feedback erg op prijs en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Hartelijke groet,
GameBirds

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.