Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De beste winkel voor acryl en Japans

Al vaker acryl besteld en altijd erg tevreden over de kwaliteit, al helemaal gezien de lage prijzen. Recent ook wat Japanse boxen besteld en die kwamen super snel binnen en waren netjes verpakt. Zeker een aanrader!

2 de abril de 2026

Acrylic ETB Case

Acrylic ETB case gekocht bij Gameheart waar ik zeer tevreden over ben. Stevig, krasvrij en de deksel zit muurvast dankzij de sterke magneten. Zeer netjes verpakt verzonden en dit allemaal voor een schappelijke prijs.

25 de febrero de 2026

Echt perfect!

Echt perfect!
De prijs kwaliteit verhouding is super, en je merkte echt dat ze de levering met liefde en voorzichtigheid hebben ingepakt.
Ik ben al langere tijd op zoek naar goede acryl cases voor mijn collectie.
De cases zijn van mooie kwaliteit en stevig.
Dit geeft mijn collectie weer een veel mooier zicht :)

24 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top product voor een zachte prijs

Ze staan hier heel mooi op de kast.

Piet en Anna moeten niet zo zuur doen. Er staat van te voren duidelijk omschreven dat het even duurt.

Over de kwaliteit, stevige case(s) met sterke magneten, en mooi afgewerkt. Niks op aan te merken.

Als ze denken dat ze betere kwaliteit en goedkoper kunnen halen moeten ze dat vooral doen. Ik bestel hier weer de volgede keer.

24 de febrero de 2026

Hi Patrick,

Wat tof om te horen dat onze producten zo goed bevallen dat je graag nog eens bij ons wilt bestellen. Dat doet ons deugd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ordinaire dropshippers die je maanden…

ordinaire dropshippers die je maanden laten wachten op een acryl case uit china die je goedkoper daar kan vinden en veel sneller geleverd

22 de febrero de 2026

Respuesta de Gameheart Tcg

Beste Anna, het is jammer te horen dat je ons "ordinair" vind. Wij proberen onze klanten zo vriendelijk mogelijk te helpen. Graag horen we dan ook van jou waar dit fout is gegaan.

Verder is het spijtig te horen dat je de ervaring hebt opgedaan dat we jou "maanden hebben laten wachten". Wij proberen zo duidelijk mogelijk te communiceren dat de orders op onze website pre-orders zijn met een levertijd van +/- 2 maanden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwalitiet lange levering

Slechte kwalitiet. Maanden lange levering, is gewoon alixpress wat je binnen een week goedkoper kan hebben.

23 de febrero de 2026

Beste Pieter Jan,

Zo te horen heb jij een product ontvangen dat niet voldoet aan onze standaard eisen. Graag ontvangen wij van jouw het factuurnummer en foto's waaruit blijkt dat de kwaliteit slecht is. Deze kun je via onze gebruikelijke communicatie kanalen naar ons toe sturen. Dan lossen wij dit graag samen op.

Tot slot moet ik je informeren dat wij een eigen leverancier hebben.

Topkwaliteit en mooi design

Ik heb het gekocht op een evenement. De cases zijn van goede kwaliteit, zien er erg goed uit en voelen stevig aan. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

7 de febrero de 2026

Hey Tim,

Wat tof dat je ons op de beurs bent tegengekomen, en de moeite neemt om een TrustPilot review achter te laten! En wat fijn te horen dat de acryl cases goed bevallen. Mocht je ooit nog meer nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb onlangs de ETB acryl cases…

Ik heb onlangs de ETB acryl cases gekocht en ben er erg tevreden over. De kwaliteit is stevig, helder en goed beschermd zijn tegen stof en beschadigingen. Zeker een aanrader, goede prijs en ik zal hier zeker vaker kopen.

11 de febrero de 2026

Respuesta de Gameheart Tcg

Hé Rian, heel fijn te horen dat jij tevreden bent met onze producten. Leuk ook te zien hoe jij je verkoper skills in de strijd gooit hier om anderen te overtuigen. Dat verteld ons meer over hoe goed de cases jou bevallen. En daar worden wij alleen maar vrolijk van.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit en goede service

Clean en goede kwaliteit acryl producten. Ik had de pre-order gemist, maar had alsnog de mogelijkheid om 2 dagen voor het verzenden van de pre-orders bij te bestellen. Top gasten en top service! Prijs is ook erg goed, nergens voor minder te vinden. Om aan te raden!

3 de febrero de 2026

Hoi Finn,

Blij te horen dat onze snelle schakels jou nog hebben kunnen voorzien van acryl cases op kort termijn. En dat ze je met top service hebben behandelt. Dat is tot slot ook waar wij voor gaan met zijn allen.

Goede kwaliteit en levering

Goede kwaliteit en levering. Momenteel geen beter geprijsde acryls te vinden.

27 de enero de 2026

Respuesta de Gameheart Tcg

Hi Martijn, wat fijn te horen dat jij zo geniet van onze scherp geprijsde producten.

Top acryl

Mooie, stevige en goede kwaliteit acryl producten. Goeie service echt een aanrader. Prijs is ook erg goed.

27 de enero de 2026

Hallo Didymus,

Wat een lovende woorden. Kort maar krachtig. Dankjewel!!!

Precies wat ik zocht!

Ik ben deze site tegengekomen via Reddit, had toevallig acryl cases nodig voor mijn etb’s en de prijzen waren (dacht ik) te mooi om waar te zijn. Toch maar een pre order gedaan om te testen, tijdje op gewacht (wat ook duidelijk aangegeven stond tijdens het bestellen) en toen het binnen kwam meteen mijn etb’s in gedaan.

Kwaliteit is echt precies wat ik wou, stevig en helder. Magneten van de deksel werken ook top! Heb veel gezocht naar acryl cases en heb het zelf nog nergens goedkoper gevonden (op temu na, maar die zijn ook van veel slechtere kwaliteit)

Mijn volgende bestelling is al geplaatst voor de aankomende paar nieuwe sets waar ik etb’s en boosterboxen van ga halen!!

10/10 aanrader voor mensen die opzoek zijn naar acryl cases!

22 de noviembre de 2025

Hoi Brjorn,

Wat leuk om te lezen hoe onze klanten ons weten te vinden en het gehele proces daarna stap voor stap ervaren. Het doet ons goed om te horen dat jij erg blij bent met je bestelling. En wat tof dat je het anderen ook aanraad om te proberen. Dat waarderen wij enorm!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.