dude... slot streamers must have different physics engines or something because how are they hitting those wild lines every five minutes
Consulta las opiniones de los clientes
that feeling when you accidentally open a 3-reel classic slot instead of the modern ones... feels like playing on a microwave.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Winning is only part of the…
Winning is only part of the challenge—actually getting paid is another issue entirely.
The platform creates high expectations…
The platform creates high expectations but fails to deliver when it matters most.
I never received the level of service I…
I never received the level of service I expected after making multiple deposits.
Withdrawals shouldn't require constant…
Withdrawals shouldn't require constant follow-ups with customer support.
Several features promoted on the…
Several features promoted on the website simply didn't match my actual experience.
I never felt confident that my…
I never felt confident that my withdrawal would actually be processed on time.
I found better rewards and much quicker…
I found better rewards and much quicker payouts at other online casinos.
The platform would be much better if…
The platform would be much better if support actually solved problems instead of delaying them.
Large wins seem incredibly uncommon
Large wins seem incredibly uncommon, no matter how long I play.
The quality of the service declined…
The quality of the service declined noticeably after I became a regular player.
Even after completing every requested…
Even after completing every requested verification step, my withdrawal remained delayed.
The promotions seem designed to attract…
The promotions seem designed to attract players, but using them successfully is another story.
Kasyno nie dla spontanicznych
Chciałam zagrać chwilę przed snem, ale zanim przeszłam rejestrację, potwierdzenia mailowe, ustawienie limitów i weryfikację telefonu, to zrobiła się prawie północ. Cały spontan prysnął, została tylko irytacja.
Za dużo „gamifikacji”
Punkty, odznaki, poziomy, jakieś skrzynki do otwierania… człowiek przychodzi zagrać, a nie zbierać pikselowe medale. To wszystko tylko zachęca, żeby siedzieć dłużej i robić kolejne zakłady. Mnie to bardziej męczy niż bawi.
Niewarte nawet małych stawek
Grałam za drobne, żeby tylko spróbować. Nawet przy takich kwotach czułam irytację i brak szacunku do czasu gracza. Pomyślałam sobie, że skoro tak wygląda „zabawa za parę złotych”, to wolę iść na spacer.
Łatwo wpłacić, ciężko wyjść
Wpłata jednym kliknięciem przez BLIK, super wygodnie. Za to jak próbujesz zrobić wypłatę albo zamknąć konto, nagle schody. To pokazuje, gdzie mają priorytety. Nie podoba mi się takie podejście.
Takie sobie kasynko
Ani bardzo złe, ani dobre, bardziej po prostu nijakie. Parę razy coś wygrałem, potem wszystko oddałem, więc finalnie jestem na minus. Najbardziej wkurzało mnie, że wypłata trwała dłużej niż przelew do innego banku. Dla mnie słabo.
Unikanie odpowiedzi na trudne pytania
Zapytałam, czy mogę dostać log z mojej historii gier w formacie do pobrania, żeby lepiej przeanalizować wydatki. Odpowiedzi unikali, wysyłali mnie po różnych działach, w końcu napisali, że nie ma takiej możliwości. Jak ktoś chce się kontrolować, to chyba nie są zainteresowani pomocą.
Za dużo nowych slotów, brak klasyków
Jak ktoś lubi stare dobre automaty, to tu słabo. Co chwila dodają nowe, wymyślne tytuły, a brakuje prostych klasyków, które znam z innych kasyn. Czułem się trochę jak beta tester, a nie normalny gracz.
Przez chwilę było ok, potem dramat
Pierwszy tydzień grało mi się tu nawet spoko – kilka małych wygranych, szybka weryfikacja. Ale potem zaczęły się schody: coraz gorszy „feeling” slotów, przedłużające się wypłaty, jakieś błędy przy logowaniu. Może mieli nagły napływ nowych graczy i się wysypali, ale ja nie czekam aż się poprawią.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.