Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Krzesło sprawuje się świetnie od paru lat. Siedzisko jak i oparcie nie wygniata się od używania, podłokietniki z materiału gumowego dają się łatwo czyścić. Fenomenaly custommer support. Zarówno lini... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Gamvis Ergowork - wymiana uszkodzonej części

Rozpruło mi się oparcie więc bezpłatnie otrzymałem nowe a stare zabrano. Super obsługa i jakość, co prawda to tani plastik więc trzeba od czasu do czsu dokręcić śrubki bo luzy lubią się robić co kilka tygodni, ale naprawdę nie ma na co narzekać. Gamvis Ergowork - polecam.

14 de agosto de 2025

Wszystko ok

Wszystko ok, fotel użytkujemy od 2021 roku model gamvis phanton , produkt fobrej jakości syn zadowolony , dobry kontakt ze sprzedawcą, Gorąco Polecam!

23 de julio de 2026

10/10 polecam ten produkt

Fenomenaly custommer support. Zarówno linia telefoniczna jak i support mailowo udzielił wszystkich pomocy oraz w trosce o klienta wysłał za darmo zamienną część co było miłym zaskoczeniem.
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości produktu jak i suctomer service. Polecam

21 de julio de 2026

Polecam Sławek

Dobra komunikacja, szybka realizacja, otwartość na potrzeby klienta i chęć pomocy. Dobra jakość produktu. Zdecydowanie polecam.

17 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Z pełnym przekonaniem mogę polecić…

Z pełnym przekonaniem mogę polecić firmę Gamvis.

Sześć lat temu kupiłem dla swojej dziewczyny fotel Gamvis Furioso. Po tylu latach intensywnego użytkowania fotel nadal wygląda bardzo dobrze – nic nie skrzypi, nic nie strzela, wszystkie mechanizmy działają bez zarzutu, a jego wygląd wciąż jest nowoczesny. To naprawdę świetny wynik i najlepszy dowód na wysoką jakość wykonania.

Byłem na tyle zadowolony z pierwszego zakupu, że bez zastanowienia postanowiłem ponownie zaufać tej marce i kupiłem dla siebie model Gamvis Elite 2.0 Pro XXL Royal Gold. Już sam fotel zrobił na mnie świetne wrażenie, ale największym pozytywnym zaskoczeniem okazała się obsługa klienta.

Podczas montażu nowego biurka okazało się, że starszy różowy fotel jest fabrycznie odrobinę za niski. Skontaktowałem się z Gamvis z pytaniem o możliwość zakupu dłuższego siłownika gazowego. Spodziewałem się po prostu informacji o cenie, tymczasem producent poinformował mnie, że wyśle odpowiedni siłownik całkowicie za darmo. Takie podejście do klienta naprawdę rzadko się dziś spotyka.

Gamvis udowodnił mi, że potrafi nie tylko produkować trwałe i wygodne fotele, ale również dba o klientów długo po zakupie. W czasach, gdy wiele firm kończy kontakt w momencie sprzedaży, takie podejście zasługuje na ogromne uznanie.

Świetne fotele, świetna jakość i wzorowa obsługa klienta. Zdecydowanie polecam!

16 de julio de 2026

Fotel Gamvis Expert

Używam fotela Gamvis Expert od około 3 lat przez kilka godzin na dzień, jestem bardzo zadowolony z komfortu oraz obsługi klienta. Zdecydowanie polecam.

6 de julio de 2026

Fotel Gamvis Expert , czarny

Używam fotela Gamvis Expert w kolorze czarnym już od kilku lat. Zdecydowanie mogę polecić - produkt super, dobrze wykonany. Obsługa Klienta na 5+. Zdecydowanie polecam firmę Gamvis.

16 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem bardzo zadowolony z zakupu

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Fotel (Gamvis ELITE 2.0 XL) posiadam już 4 rok i jestem z niego 100% zadowolony. Jakość wykonania jest na naprawdę wysokim poziomie. Ostatnio jeden z podłokietników przestał spełniać swoja funkcję - sklep bez wahania zdecydował się na bezproblemową wymianę. Byłem bardzo mile zaskoczony podejściem do klienta po takim czasie od zakupu.

11 de junio de 2026

Gamvis Phantom

Polecam! Zakupiłem Gamvis Phantom i jestem bardzo zadowolony. Obsługa klienta na wysokim poziomie.

7 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jedyną dobrą rzeczą w tych fotelach…

Jedyną dobrą rzeczą w tych fotelach jest materiał, bo faktycznie wytrzymał te 6 lat... Jednak wszystko inne? Jest na żenującym poziomie i realnie byle syf za 600 oferuje to samo jak nie więcej. Kilku moich znajomych też ma te fotele więc będzie to komentarz zbiorczy kilku sztuk, większość usterek występuje we wszystkich znanych mi modelach
Posiadam Gamvis Elite 2.0 XXL bo mam powyżej 190cm i zapomnijcie, że się zmieścicie...
Gdy napisałem komentarz negatywny na ich stronie, który został usunięty, odezwał się do mnie support.
Najpierw chciałem fotel zwrócić przez brak stabilności (podstawa z kołami jest ma za małą średnicę przy tym gabarycie fotela i przy nieumiejętnym siadaniu fotel potrafi się wywrócić na was) to zostałem dosłownie osrany przez obsługę klienta, że cytując "u nich takiego problemu nie ma, a zresztą w instrukcji jest napisane, że tak nie można siadać"... czyli niby problem nie występuje a jednak są świadomi...
Kolejna kwestia to solidność mechanizmu bujania.. nie da się zablokować od samego początku... zawsze występuje bujanie, które odchyla górę oparcia o +/- 10cm.
Potem łożyska przestały obracać swobodnie kółka. (ważę 85kg)
Potem system opuszczania oparcia... nie powraca do góry.
Potem poddał się mechanizm opuszczania podłokietników... rozwalił w środku i tyle. U drugiego kumpla po 3 latach rozwaliły się dwa, a u trzeciego, jeden z podłokietników (to płaskie na czym opieramy łokieć - po prostu odpadło - plastik pękł)
No i dzisiejsza wisienka na torcie... jedno z kół się wyłamało...
Odradzam dosłownie każdemu zakup syfu z tej firmy.. Do dziś mam drugie krzesło innej firmy i poza odpadniętym plastikiem rączki do opuszczania oparcia, po 12 latach nic mu nie dolega.
Nigdy przenigdy, nigdy nigdy nigdy nie kupię nic od tej firmy i każdemu odradzam jeśli liczy na porządną jakość.

13 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pomoc i wsparcie (help and suport)

Od paru lat korzystam z fotela Gamevis (model "Expert") i jestem z niego bardzo zadowolony. Na tyle zadowolony że ciężko mi się z nim rozstać i jestem w trakcie procesu "odświeżania" i renowacji. Duży plus dla firmy i obsługi, że pozwala na domawianie poszczególnych elementów by przedłużyć żywotność produktów.
Dzięki! o7

26 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dobra jakość i miła obsługa.

Posiadam fotel od 6 lat i nadal jest w bardzo dobrym stanie. Firma mocno nastawiona na klienta. Bardzo szybka komunikacja, chęć rozwiązania problemu, wyjście na przeciw konsumenta. Dobra jakość produktów i miła obsługa to coś, co cenie najbardziej. Polecam! :)

25 de mayo de 2026

Fotel gamvis zamówiłem w 2022

Fotel gamvis zamówiłem w 2022, produkt sprawował się idealnie przez te lata. W ostatnim czasie mechanizm bujania się uszkodził i wymagał wymiany. Pomimo braku gwarancji, firma zaproponowała wysyłkę części zamiennej. Musiałem jedynie zapłacić za koszt wysyłki. Zadowolony jestem z kontaktu mailowego, który był szybki i owocny. W przyszłości będę brał pod uwagę ponowny zakup fotela od Gamvis

18 de mayo de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.