Consulta las opiniones de los clientes
Betalingsopplegg så normalt ut, men i kasse var det to betalingsopplegg med ulike fraktpriser. Jeg valgte den ene med kredittkort og betaling ble i siste ledd stanset og tekst "prøv igjen" dukket opp.... Ver más
Enkelt å bestille, men det gikk 10 dager før jeg hørte noe mer - da en epost med "Vi har lagt merke til at bestillingen din ikke har blitt levert innom estimert leveringstid". Når varen først var på v... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
GardenStore er en hagebutikk som dekker alle behov. Her finner du tusenvis av produkter til uteplassen, hagen eller balkongen. Vi tilbyr et stort og bredt sortiment av kvalitetsprodukter fra velkjente produsenter.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Deler til Mspa boblebad ble defekt…
Deler til Mspa boblebad ble defekt etter 2mnd. Ekstremt vanskelig å få byttet delene, treig med å svare, og vanskelig å forholde seg til. Fikk etter flere uker med kommunikasjon tilbakebetalt for 1 av 2 deler som var defekt.
MSPA Jaccuzzi
Jeg har en MSPA Jaccuzzi. Jeg har bestilt deler, rensemidler, filter og ett lokk fra MSPA.no / GardenStore. Jeg er kjempe fornøyd med kundeservice og bestillingene har gått veldig greit. En gang bestilte jeg feil del, dette var min egen feil. Dette ordnet kundeservice for meg på en veldig smidig måte der jeg fikk tilsendt riktig del. Jeg er kjempe fornøyd.
useriøs når noe ikke er korrekt, administrasjon og lager vet ikke hva den andre gjør
Jeg bestilte flere varer som delvis er satt sammen av forskjellige deler (Bedd plantekasse). Det ble sendt feil bunn og det manglet en annen vare i sendingen. Det lå til og med i pakken en oversikt over sendingens innhold som var helt korrekt - bare dumt at det som ble sendt ikke var utelukkende det vi bestilte og noe annet manglet..
Dette var i oktober 2024, i dag 14. juni 2025 har vi fortsatt ikke mottatt varene og kan feks ikke bruke plantekassen.
I prosessen hittil har jeg forklart ca 3-4 ganger hva som er problemet, men av en uklar grunn har det ikke ført til at feilen er rettet opp. Jeg har fått beskjed at «lageret» sier de har sendt varene, men har ikke fått noe forklaring hvordan det kan være korrekt når bestillingen og forsendelse ikke samsvarer..?
Kundestøtte svarer ikke
Sendte inn reklamasjonssak til Bag'in og fikk svar fra GardenStore. De har tydeligvis kjøpt opp Bag'in, men nekter å overholde forpliktelsene sine angående reklamasjon. Nå svarer de ikke engang på e-post. Kommer aldri til å handle hos GardenStore igjen. Useriøst!!
Dårligere kundeservice enn man forventer
Bestilte en grill som er på tilbud for ei uke siden, etter bestillingen ble satt mottok jeg bekreftelse men etterpå har det vært helt stille.
Sendte forespørsel på status etter fire virkedager, har enda ikke hørt noe.
Hittil har kundeservicen vært langt under gjennomsnittet av hva man forventer anno 2025. Om de ikke gir lyd fra seg innen to virkedager kansellerer jeg ordren, dette var overraskende svakt. Hvis du kjøper noe fra nettbutikken bør du bestille i meget god tid i forveien.
Poster oppdatering fortløpende!
[OPPDATERING]
Etter gjentatte purringer til GardenStore svarte de ikke opp på noen av de. Ordren ble kansellert i dag.
Anbefales
Super-proft aftersale-team, svarer raskt! Flotte produkter!
Har sendt flere mail om en basseng…
Har sendt flere mail om en basseng robot som jeg vil reklamere på, de svarer ikke på min mail. Veldig beleilig for dem, men jeg kommer ikke til å gi meg, så det er bare å svare.
Tar ikke ansvar for hjelp med feilretting - viser til produsent
Meldte inn feil på bassengrobot pr. tlf. for to uker siden. Fikk beskjed om å sende mail med beskrivelse av problem. Hadde etter en uke enda ikke fått tilbakemelding. Ringte opp og fikk beskjed om å ta direkte kontakt med produsent. Skulle få tilsendt kontaktopplysninger straks. Har ventet et døgn og fortsatt ikke fått noe. Ringte opp på nytt og igjen fått beskjed om at det skal sendes. Venter nå og vil oppdatere anmeldelse hvis det viser seg at GardenStore responderer.
Har prøvd i 1,5 år og få en girspak til…
Har prøvd i 1,5 år og få en girspak til en lekebil vi kjøpte hos dere og som knakk etter kun noen få gangers bruk. Dere har lovt gang på gang at nå er girspaken på vei. Er svært oppgitt!!
Ikke mottatt vare
Min stefar bestilte ett aggregat som lå på tilbud den 11.september. Mottatt bekreftelse på mail, men nå 8.oktober er det fortsatt ikke skjedd noe…. Oppdatering. DA var endelig aggregatet kommet
Köpte en grill som var helt bubblig och…
Köpte en grill som var helt bubblig och skev efter transport av postnord gjorde returanmälan till gardenstore.
De frågade om jag kunde fixa iordning alla bulker och skevhet själv.
Men nu när jag kontaktar de så finns det inga returer/garantier kvar då Gardenstore har gått i Konkurs.
Det står at varen er på lager.
Det står at varen er på lager, men selv etter 3 uker er den enda ikke sendt.
HOLD dere vekk fra dette svindel sted, får ikke varen som er betalt
DIN ORDRE #2000045007
Plassert den 17:30:20 10. sep. 2023
Veldig fornøyd.
Jeg har bestilt en god del fra dette firmaet nå og er veldig fornøyd. Gode produkter og ofte tilbud. Det har stort sett vært små drivhus og plantelys som jeg er veldig fornøyd med. Rask levering.
Dere hadde beskrevet artiklene
Dere hadde beskrevet artiklene , så det var lett å bestemme seg.
Liten frakt kostnad. Enkelt å bestille.
Hurtig og enkel bestilling
Raskt og greit
Hyggelig handel :-)
Bra pris grei bestilning
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.