Gardinkongen Opiniones 505

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse fra start til slut! Bestillingen var nem, målene passede perfekt, og gardinerne lever fuldt ud op til vores forventninger. De giver et fantastisk lysindfald og en dejlig runforn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kvalitet og service helt i top ⭐️ Vi fik gardiner fra Gardinkongen første gang i 2022 i forbindelse med en større renovering. Vi har været så glade for både kvalitet, udtryk og servicen, at er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For 5 år siden købte vi nogle plissegardiner hos Gardinkongen, som vi er meget glade for. Desværre har et af gardinets mekaniske pumpe anordning nu fået en defekt. Efter en snak med Gardinkongens m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte et mørklægningsgardin hos Gardinkongen.dk, men desværre lavede fragtfirmaet en stor fejl, så vi ikke fik det i hænderne. Fragtfirmaet gjorde ingenting for at hjælpe, og trods fejlen ikke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

På Gardinkongen.dk finder du altid et stort udvalg af gardiner, solafskærmning og tæpper i specialmål. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra førende europæiske leverandører - præcist som dem du finder hos din lokale fagmand, og så har vi endda Danmarks skarpeste priser på alle produkterne. Med vores online modelgenerator har vi gjort det nemt at bestille specialprodukter på mål. Undervejs i bestillingen kan du løbende se resultatet af dine tilvalg, og du vil således præcist altid kunne se det produkt, du er ved at bestille.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i alt en god oplevelse.

Nemt og overskueligt at bestille lamelgardinerne på hjemmesiden.
Gardinerne blev leveret før den oplyste leveringsdato.
Kvaliteten synes god, ligesom monteringen var simpel og ligetil.
Alt i alt en god oplevelse.

6 de julio de 2025

Det er konge det her

Jeg er meget tilfreds med mit køb. Målene passer præcis til det vindue, jeg har opgivet. Kort tid efter bestillingen fik jeg besked om, hvornår jeg kunne forvente at modtage min ordre, og 11 dage senere fik jeg information om den præcise leveringsdato. Jeg lægger stor vægt på, at de holder deres kunder godt informerede om processen

14 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse og godt produkt

Nem og overskuelig hjemmeside med gode videoer og beskrivelse af de forskellige modeller.
God pris og nemt hvis man bestiller farveprøver først, så tager det få minutter at sætte op, når de er færdigproducerede.
Vi købte Duette Plissé og det virker bare.

23 de abril de 2025

God oplevelse

Hurtigere levering end i melde ud i starten. Kundeservice kontaktede mig på telefon for at schedulere en omlevering, efter den første ikke lykkedes.
For at spare papir, var der ingen guide med i forsendelsen - det var endnu et plus herfra.
Gardinerne var nemme at sætte op, og ser fantastisk ud. Alt i alt en god oplevelse - gerne igen.

4 de mayo de 2025

Utrolig positiv oplevelse

Vi bestilte flere vareprøve og de kom et et fint chartek med tydeligt angivet mærke på de enkelte vareprøver.
Det var nemt at bestille og vi var lidt skeptiske da det var online.
MEN du milde da vi fik vores lamelgardin...wow.
Varen var pænt og sikkert pakket ved levering.
Samlinger i top og bund på længden af lamellerne var svejst så man næsten ikke kunne se samlingerne, alt var nemt at montere, snore og træk virker godt og solidt af tysk kvalitet.
Vil helt sikkert handle der igen.
Flot klaret Gardinkonge.
Øv jeg ikke kunne indsætte billeder.

30 de abril de 2025

Super service og kvalitet

Nemt at bestille, gode video'er som hjælp til opmåling og til montering.

Vi har for bare 5 år siden købt gardiner ved Kirsch, Det har vi i den grad fortrudt, men det var en del af en pakke i forbindelse med et husbyggeri.
De går allerede i stykker, snorene knækker, så vi skulle have nye

Gardinkongen blev vores foretrukne valg, det er nemt, det virker og kvalitet er i top.

28 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.