Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse og hurtig levering kom dagen efter. Super garn og god kundeservice. Fik en gratis opskrift som skal udnyttes ved næste bestilling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode produkter og de bedste priser på kataloger, man spare mange penge på både kataloger, garn og tilbehør Det er ikke sidste gang jeg handler her!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk at man kan hente gratis opskrifter• jeg hentede en opskrift på et tæppe• Ganske få klik, og opskriften ligger i indbakken. Tak for det

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para tejer

Escrito por la empresa

Hos GarnMagi finder du opskrifter og inspiration til dit næste strikkeprojekt, samt garn, strikkepinde, hæklenåle og meget mere. Vi forkæler vores kunder med garn af høj kvalitet og til attraktive priser. Hos GarnMagi finder vi løbende nye og spændende produkter til sortimentet. Vi ser frem til at se dig hos GarnMagi!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte opskrift på grydelapper

Bestilte opskrift på grydelapper, men fik opskrift på sokker i stedet
Vist var det gratis, men alligevel :-)

10 de octubre de 2024

Hej Bettina,

Det beklager jeg!

Der er nu tilrettet på garnmagis hjemmeside så du igen kan downloade grydelapperne.

Hvis du ikke ønsker at ligge en ordre kan du gå direkte ind her og se opskriften:

Hilsen Garnmagi

Let at bestille

Let at bestille, hurtig levering.

1 de mayo de 2024

Kære Sanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at det var let at bestille, og at leveringen var hurtig. Din feedback betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og rigtig god kvalitet…

Hurtig levering og rigtig god kvalitet på produkterne

30 de abril de 2024

Kære Jette,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at produkternes kvalitet lever op til dine forventninger. Din feedback er meget værdsat.

Hurtig levering .

Hurtig levering .. varerne lever op til forventningen

30 de abril de 2024

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at varerne lever op til dine forventninger. Din feedback betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nethandel, der yder en god service

Jeg har handlet med Garnmagi, og oplevet god service bl.a. med hensyn til min adresse som jeg havde udfyldt forkert. Fint garn.

14 de abril de 2024

Kære Irene,

Mange tak for din positive anmeldelse af din oplevelse med at handle hos Garnmagi. Det glæder os meget at høre, at du har fået en god service, især når der opstod udfordringer med din adresse. Vi er glade for at kunne hjælpe og sikre, at din ordre blev leveret korrekt.

Vi er også glade for, at du nød vores garn! Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu en gang tak for din tillid og din anmeldelse.

Lækkert garn hurtig ekspedition

Lækkert garn hurtig ekspedition. Trist hun stopper…

11 de abril de 2024

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse og din støtte til Garnmagi. Vi er glade for at høre, at du nød vores lækre garn og hurtige ekspedition.

Vi vil gerne berolige dig med, at selvom Garnmagi ikke lukker helt ned, sælger vi ud af vores nuværende lager. Garnuniverset forbliver åbent med fortsatte opskrifter, blogindlæg og meget mere, som vi fortsat vil dele med vores fantastiske fællesskab.

Endnu engang tak for din støtte og din interesse i vores garnmagi. Vi håber at fortsætte med at inspirere og glæde garnentusiaster som dig.

Rigtig flot betjening

11 de abril de 2024

Kære Janette

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Endnu engang tak for din støtte.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.