Rigtig god oplevelse og hurtig levering kom dagen efter. Super garn og god kundeservice. Fik en gratis opskrift som skal udnyttes ved næste bestilling.
Consulta las opiniones de los clientes
Kunne hente opskriften jeg havde købt uden problemer
Super gode produkter og de bedste priser på kataloger, man spare mange penge på både kataloger, garn og tilbehør Det er ikke sidste gang jeg handler her!
Fantastisk at man kan hente gratis opskrifter• jeg hentede en opskrift på et tæppe• Ganske få klik, og opskriften ligger i indbakken. Tak for det
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos GarnMagi finder du opskrifter og inspiration til dit næste strikkeprojekt, samt garn, strikkepinde, hæklenåle og meget mere. Vi forkæler vores kunder med garn af høj kvalitet og til attraktive priser. Hos GarnMagi finder vi løbende nye og spændende produkter til sortimentet. Vi ser frem til at se dig hos GarnMagi!
Información de contacto
Køkkenhøjvej 1, 4180, Sorø, Dinamarca
- service@garnmagi.dk
- garnmagi.dk
Kunne hente opskriften jeg havde købt…
Kunne hente opskriften jeg havde købt uden problemer
Fantastisk at man kan hente gratis…
Ganske få klik, og opskriften ligger i indbakken.
Tak for det
Hurtig levering efter en lille…
Hurtig levering efter en lille misforståelse, som jeg selv var skyld i.
Gode priser.
Nemt at bestille og godt tilbud
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Rigtig go
de priser. Dejligt med en lille ekstra gave. Tak for det.
Bestilte opskrift på grydelapper
Bestilte opskrift på grydelapper, men fik opskrift på sokker i stedet
Vist var det gratis, men alligevel :-)

en meget fin handel
en meget fin handel, det bliver ikke sidste gang jeg handler her.
Hurtig levering af præcis hvad jeg…
Hurtig levering af præcis hvad jeg havde bestilt, jeg er meget tilfreds.
Hurtig og let bestilling
Hurtig levering og rigtig god kvalitet…
Hurtig levering og rigtig god kvalitet på produkterne

Respuesta de Garnmagi
Nethandel, der yder en god service
Jeg har handlet med Garnmagi, og oplevet god service bl.a. med hensyn til min adresse som jeg havde udfyldt forkert. Fint garn.

Lækkert garn hurtig ekspedition
Lækkert garn hurtig ekspedition. Trist hun stopper…

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.