Rigtig god oplevelse og hurtig levering kom dagen efter. Super garn og god kundeservice. Fik en gratis opskrift som skal udnyttes ved næste bestilling.
Consulta las opiniones de los clientes
Kunne hente opskriften jeg havde købt uden problemer
Super gode produkter og de bedste priser på kataloger, man spare mange penge på både kataloger, garn og tilbehør Det er ikke sidste gang jeg handler her!
Fantastisk at man kan hente gratis opskrifter• jeg hentede en opskrift på et tæppe• Ganske få klik, og opskriften ligger i indbakken. Tak for det
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos GarnMagi finder du opskrifter og inspiration til dit næste strikkeprojekt, samt garn, strikkepinde, hæklenåle og meget mere. Vi forkæler vores kunder med garn af høj kvalitet og til attraktive priser. Hos GarnMagi finder vi løbende nye og spændende produkter til sortimentet. Vi ser frem til at se dig hos GarnMagi!
Información de contacto
Køkkenhøjvej 1, 4180, Sorø, Dinamarca
- service@garnmagi.dk
- garnmagi.dk

Respuesta de Garnmagi
Meget lækkert garn og hurtig…
Meget lækkert garn og hurtig forsendelse. Alt meget tilfredsstillende

Respuesta de Garnmagi
Hurtig levering og en overraskelse i…
Hurtig levering og en overraskelse i pakken. Tak for palet og smørkniv. Virkelig flotte.

Respuesta de Garnmagi
Super god service og hurtig levering.
Super god service og hurtig levering.
Har handlet her før og gør det igen, gode priser og hurtig levering.

Respuesta de Garnmagi
Fin service og hurtig jeg modtog…
Fin service og hurtig jeg modtog garnet. Rigtig fin garn.

Respuesta de Garnmagi
Super gode produkter og de bedste priser på kataloger
Det er ikke sidste gang jeg handler her!
Rigtig god oplevelse og hurtig levering…
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.