Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har alltid varit nöjd med mina köp från er men att ni också var så snabba att rätta ett fel som inträffade är imponerande! Tack! Nu ska jag fylla julklappssäcken med underbara ting i garnet jag köpte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde i flere år, og der er altid et spændende udvalg af forskelligt kvalitetsgarn, som nemt kan kombineres. Det er sjovt at finde nye måder at sætte de forskellige tråde sammen på. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lanas
  2. Tienda de hobbies
  3. Tienda de artículos para tejer

Escrito por la empresa

Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En af mine yndlings garn hjemmesider!

En af mine yndlings garn hjemmesider!. 🥰 har handlet der mange gange. Savner dog mit yndlings garn angora merino men så det godt jeg har lidt forskellige farver:D håber de får det igen:D god, lækkert og billigt garn og tilbehør. Selvfølgelig skal I have 5 stjerner og mange ros herfra:D

23 de noviembre de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Jeannie, tusinde tak for dine pæne ord og ros. Det betyder utrolig meget for os. Og tak for din støtte i gennem årerne :-)

Kvalitetsgarn

Fin hjemmeside, det er nemt at finde det man søger, virkelig kvalitetsgarn til gode priser, er meget tilfreds med det bestilte, Butikken er et rent garnparadis.

29 de noviembre de 2022

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Betina, uha - en paradis, det er da fantastisk, tusind tak - det er en fornøjelse at læse din kommentar :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fandt hvad jeg skulle bruge

Fandt lige det jeg manglede 😊

1 de diciembre de 2022

Respuesta de Garnspecialisten

Hejsa, hvor skønt, at vi lige havde det du skulle bruge. Er sikker på, at det bliver til noget smukt :-)

Fint garn til gode priser

Fint garn til gode priser
Hurtig afsendelse

28 de noviembre de 2022

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Susanne, dejligt at høre, at vi kunne levere på alle punkter :-)

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Vigtigt at det er bæredygtigt garn de leverer.

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Pia, dejligt at høre, at du støtter vores mission om at stoppe garnspild i verden. Det er en vigtig kamp, af hjertet tak :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk at overskudsgarn genbruges…

Fantastisk at overskudsgarn genbruges ☺️Hurtig levering på trods af Black Friday 😍🧶

27 de noviembre de 2022

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Tanja, yes! mange tak fordi du støtter vores mission om at stoppe garnspild i verden :-)

God oplevelse

Super lækkert garn til en god pris, og lynhurtig forsendelse.

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Helle - ih, hvor er det godt at høre, at vi kan leve op til forventningerne :-) tak.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode tilbud hurtigt og nemt

1 de diciembre de 2022

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Helga, tusind tak for stjernene :-) Vi håber på at se dig i webshoppen igen snart.

Akryl

Super lækkert garn og super hurtig levering

23 de noviembre de 2022

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Dorthe, mange tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre, at du er tifreds :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering😀 super at jeg redder…

Hurtig levering😀 super at jeg redder garnet.👍

30 de noviembre de 2022

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Bente, ... og det er vi utrolig glade for. Det er en vigtig agenda vi har og er super glade for din støtte :-)

Fik varerne hurtigt

Fik varerne hurtigt. Spændende garn.

25 de noviembre de 2022

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Annette, Mange tak for din feedback, jeg er sikker på, at garnet bliver til noget super smukt :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid fin oplevelse at handle hos…

Altid fin oplevelse at handle hos garnspesialisten. Fint gar til gode priser. Dette gælder såvel i butikke og web

26 de noviembre de 2022

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Karin, mange tak for dine pæne ord. Dejligt, at du er tilfreds både online og offline :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid et dejlig sted at handle

Altid et dejlig sted at handle, virkelig hurtig levering, selvom det var Black fredag tilbud👍👍👍👍👍

Respuesta de Garnspecialisten

Hejsa, dejligt at høre, at vi kunne imponere, trods BF travlhed her i butikken :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert garn til gode priser

Dejligt garn til gode priser og hurtig levering

29 de noviembre de 2022

Hej Anita,
Dejlig feedback, mange tak :) Vi håber på at se dig i webshoppen igen snart.

Til trods for Black Friday

Til trods for Black Friday, blev min ordre pakket samme dag (fredag) og leveret lørdag.
Min første handel hos garnspecialisten og absolut ikke den sidste.
Jeg bestilte nogle garnnøgler og en enkelt cone. Og jeg er meget tilfreds med kvaliteten 👌🏼

27 de noviembre de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Christina, Uha - hvor er det dejligt at høre, at du ligger mærke til de små detaljer. Det var lidt udfordrene med tiden under Black Friday, så det er godt at høre, at vi levede op til forventingerne :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.