Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har alltid varit nöjd med mina köp från er men att ni också var så snabba att rätta ett fel som inträffade är imponerande! Tack! Nu ska jag fylla julklappssäcken med underbara ting i garnet jag köpte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde i flere år, og der er altid et spændende udvalg af forskelligt kvalitetsgarn, som nemt kan kombineres. Det er sjovt at finde nye måder at sætte de forskellige tråde sammen på. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lanas
  2. Tienda de hobbies
  3. Tienda de artículos para tejer

Escrito por la empresa

Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Excellent

Yarn is wonderful, shipping super quick.

29 de julio de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hello Sonja, thank you very much for your kind words :-)

Altid hurtig ekspedition

Altid hurtig ekspedition. Varerne svarer til, hvad jeg forventer.
God oplevelse med reklamation.

28 de julio de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Hanne, dejligt at høre at der er styr på tingene og du føler dig tryg under hele processen.

Fint garn

Fint garn. Der var flere gram på rullen en der stod. Hurtig levering.

27 de junio de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Rikke, tak fordi du ligger mærke til det. Vi vil altid hellere overaske jer med mere end mindre garn på cones, derfor er vores vægt altid lagt udefra den mindste cone.

Lyn hurtig levering.

Lyn hurtig levering.
Godt nok det forkerte garn - men det blev der hurtigt rettet op på
Handler gerne her igen.9

27 de junio de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Annemette, tak fordi du gav os chancen for at rette op på vores fejl. Vi håber at vi ses i webshoppen snart :-)

Kvalitetsgarn til rimelige priser

Kvalitetsgarn til rimelige priser. God service og rart at være med til at rede garnet🦋

26 de junio de 2024

Hej Jona,
Mange tak fordi du synes godt om vores service og koncept - det varmer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super priser på lækkert og spændende…

Super priser på lækkert og spændende garn. Og ikke at forglemme Super sød og professionel kundeservice!

24 de junio de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Jane, tusind tak for dine dejlige ord - vi synes også, at vores kundeservice består er nogle søde kollegaer :-) tak fordi du roser dem, jeg skal nok sende kærligheden videre....

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er vild med tanken om at vi redder garn…

Er vild med tanken om at vi redder garn og at vi kan genbruge tekstiler , er meget tilfreds med det garn jeg har modtaget , hurtig levering

25 de junio de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Lisbeth, tusind tak for dine pæne ord. Ja - det er et vigtigt emne at tage op - tak fordi du støtter vores mission.

Super kundeservice

Super kundeservice
Hurtig svar på min mail ang købt vare, som ikke lever op til mine forventninger og der sendes straks en ny vare

24 de junio de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Birgitte, dejligt at høre at du gav os en chance til at fikse det - nogle gange går det lidt stærkt...

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre kvalitetsgarner og hurtig…

Lækre kvalitetsgarner og hurtig levering - og så oven i købet bæredygtige varer! What’s not to like 😀

26 de mayo de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Susannah, hvor er det skønt at høre, at du kan lide hele pakken :-)

Inspirerende garnfællessab

Inspirerende garnfællessab. Dejligt med live sessions og inspiration fra strikdesignere 🌸🎈🌸🦋💥🌷

26 de mayo de 2024

Hej Jytte,
Dejligt at høre at du synes om vores Live Shopping, vi synes selv det er mega hyggeligt at lave :-)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dårligt emballeret // Dåligt emballerat

Dårligt emballeret - tunge kegler med ikke kraftig, meget tynd plastikpose over, som fik huller under forsendelsen og ikke alle keglerne var af en mørk farve, så meget utilfreds med em emballage variant på relativt ikke billig bestilling. Ud over garn af forskellige "partier" var der to kogler af et parti og en kogle af et andet parti - det vil vise sig i strikningen, selvom det er ret ens. Således mine eneste "tre stjerner" for dette køb. Virksomheden har meget at lære, hvis den vil "beholde" kunderne. Ellers var jeg, der er meget "kræsen", ret glad for mit køb. Flotte farver, god kvalitet, især glad for børstet alpaca i farven "pulver" (!) Vender gerne tilbage hvis den er bedre pakket og bedre info/pakkenummer når pakken sendes, så du kan følge med i bestillingen. Så 3 stjerner indtil videre...

// Och på Svenska :-)

Dåligt emballerat - tunga koner med bara ett tunn plastpåse över dem, som det gick hål i under frakten och inte alla koner var av samma parti ,så mycket missnöjd med emballage variant på relativt inte så billigt beställning. Garn av olika "partier", det var två koner av en parti och ett kon av ett annat parti - det kommer att synas i stickningen, även om dem är ganska lika. Därmed min bara "tre stjärnor" för detta köp. Företaget har mycket att lära sig om den vill "behålla" kunder. Annars var jag , som är mycket "kinkig", ganska så nöjd med mitt köp. Fina färger, bra kvalitet, specielt nöjd med borstad alpacka i färg "puder" (!) Gärna återkommer om det blir bättre emballerat och bättre info / kollinummer när paketet skickas, så man kan följa beställningen. Så 3 stjärnor än så länge...

27 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Tatjana, mange tak for dit feedback, det sætter vi pris på. Vi skal i gennem to fragtfirmaer for at levere til Sverige. Det er vi kede af at høre, at emballagen ikke var stærk nok til at overleve turen :-( Det sker sjælden gang og vi er derfor igang med at skifte til ny emballage, så vi sørger for en mere forsvarlig indpakning.

Er garnet skadet, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, så sender vi straks en erstatning. Trods den negative oplevelse med emballagen er vi glade for at høre, at du er generelt tilfreds med garnerne.

Lige så snart pakken er afsendt, får kunden tilsendt en status e-mail med T&T, hvor man kan følge pakken hele vejen igennem. Jeg undrer mig, om den måske er havnet i din spam? Uanset, så håber vi, at du rækker ud til os næste gang, vi hjælper utrolig gerne med at tracke din pakke, så den kommer trygt til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og maskestopperne…

Hurtig levering og maskestopperne svarede til beskrivelsen. De er så fine.

24 de abril de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Tusind tak for dine pæne ord om vores produkter :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er endnu ikke gået i gang med at…

Jeg er endnu ikke gået i gang med at bruge garnet jeg bestilte, men garnet virker lækkert.
Hurtig og nem bestilling

27 de marzo de 2024

Kære Vivi,
Tak for din fine anmeldelse :-)

Value for the money

Lækkert garn i lækker kvalitet til en god pris hurtigt leveret - og så giver konceptet rigtig god mening.

25 de marzo de 2024

Kære Lone,
Mange tak for dine pæne ord om os og vores koncept. Det er dejligt at høre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er normalt glad for at handle hos Jer

Er normalt glad for at handle hos Jer, og er glad for den sidste sending Effektgarn, som jeg modtog. Men de to pakker Effektgarn til 250 kr stk., som jeg modtog tidligere, var jeg skuffet over. Jeg havde forestillet mig mere garn og mere spræl til prisen!
Bedste hilsner
Tove

27 de febrero de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Tove, mange tak for dit ærlige feedback, det sætter vi pris på. Uha - det er svært at ramme alles smag med lykkepakkerne. Derfor pakker vi bl.a. 15 nøgler, i håb om, at de fleste rammer plet. Skulle der være en anden gang du bestiller dem, så er du mere end velkommen til at skrive dine ønsker i kommentarfeltet - vi vil prøve alt vi kan til at pakke dem, så de lever op til forventningerne.

Specielle garner

Specielle garner, godt koncept og god, hurtig og kompetent service.

27 de febrero de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Maiken, Tusind tak for dine pæne ord, det varmer :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.