Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har alltid varit nöjd med mina köp från er men att ni också var så snabba att rätta ett fel som inträffade är imponerande! Tack! Nu ska jag fylla julklappssäcken med underbara ting i garnet jag köpte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde i flere år, og der er altid et spændende udvalg af forskelligt kvalitetsgarn, som nemt kan kombineres. Det er sjovt at finde nye måder at sætte de forskellige tråde sammen på. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lanas
  2. Tienda de hobbies
  3. Tienda de artículos para tejer

Escrito por la empresa

Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Helt ok

Helt ok, flotte varer intet ,at klage på.hurtig levering

28 de septiembre de 2023

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Inger, hvor er det dejligt at høre, tusinde tak :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering og billigt

Hurtig levering af flot og billigt garn👍😊

27 de septiembre de 2023

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Eva, mange tak - vi er glade for at høre, at alt er som det skal være :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vidunderligt udvalgt af unikt og billigt garn

Unikt og billigt - helt vidunderligt inspirerende 🤩

26 de septiembre de 2023

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Malene - wao, tak for de flotte ord, det varmer :-) vi er super glade for at vi kan inspirere :-)

God service

Jeg fik leveret forkert garn. Straks jeg reklamerede, så fik jeg en undskyldning og dagen efter kom det rigtige garn. Super.

25 de septiembre de 2023

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Jeanne, mange tak for din feedback og tålmodigheden. Ja, fejlen sker og det er skønt at du indser, at vi også er bare mennesker :-)

God kundeservice🤗

Meget hurtig levering.
Jeg klagede over en levering, og fik omgående svar, og leveret et bundt erstatningsgarn.

24 de septiembre de 2023

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Birgit, mange tak for feedback og tak fordi du gav os chancen for at rette op på vores fejl :-)

Godt garn

Godt garn - kom hurtigt og problemfrit.

2 de septiembre de 2023

Hej Helle,
Dejligt at høre at alt kom frem hurtigt, og levede op til forventningerne :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De sælger opskrifter

De sælger opskrifter, som man ikke kan købe garnet til. Og alternativet giver ikke det samme look 😞.

2 de septiembre de 2023

Hej Pia,

Mange tak for din feedback. Du har helt ret i, at nogle af vores opskrifter er udviklet til garn, som er gået ud af sortimentet. Det er på sin vis en del af vores koncept. Hos os forhandler vi udelukkende overskudsgarn fra modeindustrien, så intet garn skal gå spilde. Vi har samme tilgang til strikkeopskrifter. En opskrift tager måneder at udvikle, og tit, når garnet er udgået, bliver opskrifterne også kasseret. Vi vil gerne bevare alle ressourcer i omløb, om det er garn, eller designerens tid - og derfor kan man stadig købe opskriften, selv efter garnet er udgået.

Vi bestræber os på at gøre det tydeligt på vores hjemmeside, hvis man ikke kan købe det oprindelige garnforslag til opskrifterne mere - og giver forslag til, hvordan man kan finde garnalternativer. Vi elsker selv det kreative i at kombinere nye garner og opskrifter og se, hvilke udtryk vi kan opnå, blot ved at udskifte et garn med et andet. Og vi står altid klar til at vejlede vores kunder om garnalternativer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet her flere gange og altid…

Har handlet her flere gange og altid været tilfreds med garnet. Oplevede så også for nylig Garnspecialisten fantastiske kundeservice. Jeg havde af forskellige årsager ikke nået at afhente min pakke indenfor tidsrammen, men efter mailkorrespondance og på trods af sommerferien, blev min pakke sendt igen. Fantastisk service👍👍👍.

28 de julio de 2023

Recycle

Recycle, god kvalitet, mange forskellige garner, altid hurtig levering.
Altid gode oplevelser 🙏🍀☀️

27 de junio de 2023

Hej Helene,
Nøi, hvor er vi glade for at høre, at du altid er glad hos os, det varmer :-) Mange tak.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert garn til ingen penge.

Lækkert garn til ingen penge.
Hurtig levering 😍

29 de junio de 2023

Hej Wolffgang,
Mange tak for pæne ord, dejligt at du synes godt om vores garner og priser :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.