Jeg valgte i firma julegave et gavekort fra gavefabrikken til et Comwell ophold. De glemmer bare at informere om at de kun har rådighed over et meget lille antal værelser hos Comwell. Så på tro... Ver más
La empresa ha respondido
Minik var virkelig hjælpsom og svart hurtig til min alle spørgsmålene. Jeg kan lide at jeg var informere konstant hvad sker nu og hvad kan jeg forventer i fremtiden.
La empresa ha respondido
Den Airfryer jeg valgte i julegave sidste år, havde vi fået gjort rent (skuffen) med lidt for skrappe midler, så den gik i stykker/belægning blev ødelagt. På min forespørgsel til Gavefabrikken spurgte... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde en airfrey der skulle til rep og jeg snakkede med en ung mand om hvad jeg skulle gøre og med hans måde og forklare tingene på gjorde bare at det blev en god oplevelse og til at finde ud af.v... Ver más
Carl Jacobsens Vej 20, 2500, Valby, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Så på trods af at jeg prøver at booke næsten 2 måneder inden. Kan jeg ikke booke et værelse via gavekortet.
gavefabrikken er ikke interesseret i at hjælpe.
Comwell vil meget gerne booke mig et værelse til 2400, men jeg må ikke bruge mit gavekort

Respuesta de GaveFabrikken A/S
Det er scam. Jeg fik et gavekort gennem arbejdet til comwell, men hver gang jeg prøvede at booke via medsendte link, var der sjovt nok ikke liiige nogle ledige værelser. Jeg kontaktede gavefabrikken for at få en liste over ledige datoer med værelser, men det kunne jeg ikke få. Jeg prøvede mange gange i løbet af to år og det lykkedes aldrig at få et værelse gennem gavefabrikkens gavekort til Comwell. Jeg var i dialog med gavefabrikkens kundeservice flere gange, men på intet tidspunkt ville de udlevere en liste med ledige datoer. Til sidst udløb mit gavekort og gavefabrikken nægtede at hjælpe yderligere. Det var nok aldrig meningen, at man skulle kunne booke et værelse,

Respuesta de GaveFabrikken A/S
Fik et godt tilbud, købte til super favorable pris, og modtog varerne hurtigt. Eneste kritik er at deres minimum for gratis fragt er for høj. Jeg hader at betale for fragt, og shopper gerne ekstra for at få det, men der er grænser for galskaben.

Respuesta de GaveFabrikken A/S
nemt at bestille, men er træt af at jeg skal hente i pakkeshop

Respuesta de GaveFabrikken A/S
Har købt en del varer og kun været yderst tilfreds. Startede med firma julegaver og har derefter købt gryder - airfryer- termokander- rygsæk..kun ++++herfra

Respuesta de GaveFabrikken A/S
Det var nemt lige fra bestilling til levering

Respuesta de GaveFabrikken A/S
Jeg har i dag, haft lidt bøvl med et gavekort. Men med en virkelig god hjælp fra gavefabrikken er det blevet løst på fineste vis ☺️tak for hjælpen Michelle 👏🏻👏🏻