Koninklijke Gazelle Opiniones 2180

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Geen 5 sterren, want ik heb een paar dagen geleden ook al een beoordeling gegeven. Het is mij niet duidelijk waarvoor deze nieuwe vraag naar een beoordeling nu is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn advies in Experience center Waalwijk en fijne dealer waar de nieuwe e-bikes snel door werden geleverd. Goede kwaliteit en ruime keuze.

Información sobre la empresa

1. Fabricante
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de bicicletas

Acerca de Koninklijke Gazelle

Escrito por la empresa

Onze liefde voor fietsen begon meer dan 130 jaar geleden en sindsdien zijn we nooit gestopt met het maken van comfortabele fietsen die jarenlang meegaan. We blijven innoveren en zoeken steeds naar slimme manieren om onze e-bikes nog beter te maken. Dit doen wij vol passie en overgave!

Plan je proefrit

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd gratis verzenden & 10 jaar garantie op je frame!

Gratis verzending naar een winkel bij jou in de buurt.

Je betaalt bij Gazelle geen verzendkosten, de fiets wordt kosteloos bij je gekozen Gazelle-winkel afgeleverd. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk 1 jaar gratis Pechhulp van FietsNED en altijd 10 jaar garantie op je frame.

4,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Alles is super gelopen

Alles is super gelopen, eerst wezen test rijden in Hoevelaken, toen naar tweewieler Spelt een nieuwe Gazelle Avignon 380+ gekocht. Gisteren afgeleverd.
Super tevreden!,

16 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een Cayo 310 gekozen als…

Ik heb een Cayo 310 gekozen als Leasefiets.
Vanaf hebt begin werkt de app niet wat voor mij de reden was om voor deze fiets te kiezen.
Fiets is nu al voor de derde keer terug en geen oplossing tot nu toe, Gazelle heeft toegegeven dat er 60 fietsen de fabriek zijn verlaten met dir probleem zeer kwalijk vind ik dat !

17 de abril de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Beste John, Wat vervelend om te lezen dat er issues zijn met de koppeling met de Gazelle App en dat het nog niet is opgelost. De Gazelle dealer kan contact opnemen met onze afdeling Service en Garantie voor verdere ondersteuning zodat het issue opgelost kan worden. Groeten, Joris.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede fiets, maar minder goed website

De fiets een C380 Avignon is geweldig. Maar de site om te registreren of je account te veranderen is incompleet. Ik kan nergens mijn mail adres wijzigigen,Ten einde maar een nieuw account aangemaakt.

15 de abril de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Als het gaat om de Gazelle connect, is het niet mogelijk om het e-mail adres te wijzigen. Er moet dan ook een nieuw account worden aangemaakt. Fijn dat de fiets goed is. Groeten Wendy

Geen 5 sterren

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Dankjewel voor je bericht. Vreemd dat je een tweede review verzoek hebt ontvangen. Groeten, Joris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helder werkwijze in de online…

Helder werkwijze in de online bestelling. De fiets moet nog wel afgeleverd worden door de fietsenwinkel.

13 de abril de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Goed om te lezen dat het bestellen via de website vlot is verlopen. Nog even geduld en je kan op pad met jouw nieuwe fiets. Veel fietsplezier! Groeten. Joris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn advies in Experience center…

13 de abril de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Dankjewel! Veel fietsplezier gewenst. Groeten, Joris.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Knakkende voorvork en tikkende e- motor

In december twee stuks Gazelle Ultimate C5+ gekocht voor mij zelf en voor de vrouw. Vanaf het begin maakte de voorvork een knakkend geluid bij kleine oneffenheden in het wegdek. Gazelle heeft dit niet opgelost. Fietsenmaker heeft dit laten herstellen bij leverancier van voorvorken. Daarnaast maken de e-motoren een tikkend geluid wanneer er geen kracht op wordt gezet. Zeker bij het afdalen op een klinkerweg. Daarnaast vervormd het zadel heel snel en wordt ook nog eens heel week en heel warm wanneer fiets in zon staat. Ik fiets al 35 jaar naar mijn werk, en leg 8000 km per jaar af, maar dit is echt een miskoop.

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Beste Erwin. Wat jammer om te lezen dat je deze issues hebt met jouw Gazelle Ultimate. Ik wil je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice om alles te bespreken zodat we kunnen kijken of dit opgelost kan worden. Onze klantenservice is bereikbaar op 0900 - 7070707. Groeten, Joris.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Malingen skaller af Gazelle Cyklerne

Lakken på vore 2 Gazelle el-cykler til over 30.000kr pr. stk skaller af allerede efter blot nogle få år. Hverken Gazelle eller forhandler, Ribe Cykellager kan, eller vil, hjælpe. De kan ikke engang oplyse, hvilken maling og farvekode cyklerne er malet med.

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Kære Bjarne. Tak for din besked. Hvor er det ærgerligt at læse, at lakken skaller af stellet. Jeg vil meget gerne se på en løsning sammen med dig. Kan du maile oplysningerne om din cykel til danmark@gazelle.nl? Vi skal bruge cyklens stelnummer, forhandleren hvor cyklen er købt, samt dine kontaktoplysninger. De bedste hilsner, Joris

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik kwam toevalliog een tip tegen op de site.

Ik kwam toevalliog een tip tegen op de Gazelle site om je fiets te registreren, waarbij je dan een sleutelhanger krijgt met QR code die bij verlies weer bij je terug bezorgd kan worden.

12 de abril de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Dat klopt. Elke gebruiker die zijn of haar Gazelle fiets registreert ontvangt een sleutelhanger. Groeten, Joris.

prima fietsje

prima fietsje

9 de abril de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Kort en krachtig! Veel fietsplezier. Groeten, Joris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede uitleg en service .

Goede uitleg en service .

13 de marzo de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Goed om te horen dat de uitleg en service goed is geweest. Ik wens je heel veel fietsplezier! Groeten, Joris.

Alles klopt

9 de abril de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Dat horen we graag! Veel fietsplezier. Groeten, Joris.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heb een 4 jarige oude Chamonix T10 HMS…

Heb een 4 jarige oude Chamonix T10 HMS waarbij de achter velg meerdere schuurtjes vertonen rond de aanhechting van de spaken. Voor een fiets van meer dan 3000 euro's moet dat niet gebeuren. Coulance van Gazelle was nul. Gazelle had minimaal een nieuwe velg ter beschikking kunnen geven. Gemiste kans klanten vertrouwen.

18 de marzo de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Beste Bert, wat vervelend om te lezen dat de velg is gescheurd van jouw e-bike. Na het verstrijken van de garantietermijn zijn er wel mogelijkheden voor coulance regelingen. Dit is altijd in overleg met de dealer en is afhankelijk van de leeftijd van de fiets en de staat van onderhoud van de fiets. Is de fiets 4 jaar of ouder, dan is er geen coulance meer mogelijk. Je geeft in jouw bericht aan dat de fiets 4 jaar oud is. Dan is er helaas geen coulance meer mogelijk. Groeten, Joris.

Gazelle Esprit C7

Ik heb een Gazelle Esprit rechtstreeks online besteld bij Gazelle en laten afleveren bij onze plaatselijke fietsenmaker. Ik ben erg goed geinformeerd door Gazelle over de voortgang en firma Dral uit Oostzaan heeft de aflevering daarna keurig verzorgd. Daarnaast is de Esprit een erg leuke en vlotte ebike die ook nog eens erg goed rijdt, een echte aanrader!

11 de enero de 2026

Respuesta de Koninklijke Gazelle

Leuk om te horen! Veel fietsplezier! Groeten, Joris.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.