Al vaker besteld, nu 1 pakket helaas beschadigd… 2 bier kapot. Dus snel contact opgenomen en ook snel reactie gehad en ondanks dat ik even met schoonmaken bezig geweest ben kwamen ze met een prima en... Ver más
Ik had het verjaardagspakket besteld om mee te nemen naar de jarige. Omdat er zo’n grote adressticker op zat, dacht ik dat het de overdoos was. Helaas… Dus met eigen plakband de doos weer dichtgeplakt... Ver más
La empresa ha respondido
Poah…..,binnuh n uur um n review vraoguh? Ik heb dus mar ff alle twaalf die goudgele rakkers ààgter over getikt….,heerlijk!!! Niks meer aon doen…,prima bedrijfkuh!!! Vur al uw speciaal bieren…,moet... Ver más
De website sprak me aan, met name vanwege de verschillende pakketten. Ik heb via de chat op Facebook contact met Koen gehad en dat verliep heel prettig. Hij heeft zelfs gecontroleerd of er bieren... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
"Wij van GeheimBiertje bieden een unieke beleving aan: de Mystery BierBox. Wij stellen op basis van smaak jouw pakket dan samen met unieke bieren en bezorgen het aan huis. Thuis ontdek je pas welke bieren wij voor jou uit het vat hebben getapt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is genieten, samen met vrienden, familie of je partner!"
Holleneind 12, 5076NH, Haaren, Holanda
- 0641519301
- info@geheimbiertje.nl
- geheimbiertje.nl
Invita a los clientes a opinar
Mooi assortiment bockbieren en snel…
Mooi assortiment bockbieren en snel geleverd!
Alles wordt netjes verzorgd verstuurd…
Alles wordt netjes verzorgd verstuurd en je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling.
Ervaringen met geheim biertje
Het bestellen van, de informatie over het bestelde en de snelheid van het moment van bestellen tot het moment dat je je eerste biertje kan proeven en eventueel beoordelen is de 5 sterren meer dan waard.
Top!!
We zochten een orgineel kado en kwamen op jullie site.
Maandag besteld en woensdag in huis...goed verpakt en super mooi kado om te geven
Goede omschrijving biertjes
Goede omschrijving van de biertjes op de website en leuke namen. Bestellen gaat erg makkelijk via de website.
Ondanks sneuveling tijdens bezorging, netjes opgelost!!
Helaas was tijdens de bezorging het pakket beschadigd en kapot gegaan, kan gebeuren natuurlijk! PostNL was een beetje onduidelijk in de track & trace waardoor het niet duidelijk was wat er met het pakketje gebeurt was. GeheimBiertje ging het gelijk uitzoeken en het is netjes opgelost! Complimenten!

Respuesta de Geheimbiertje
Alles perfect afgeleverd en zeer snel…
Alles perfect afgeleverd en zeer snel bezorgd
Prima, maar levering laat.
Prima verpakking, maar erg laat verzonden. Woensdag al besteld, en ik kreeg vrijdag pas een mail dat het pakket was overhandigd aan postnl. Dus het was erg spannend of het wel op tijd binnen zou zijn voor een verjaardag op zaterdag.
Houd je aan je leverbelofte, of verander je levertijd!

Respuesta de Geheimbiertje
Leuke selectie bier en vlot en correct…
Leuke selectie bier en vlot en correct bezorgd
Leuke aanbieding en snelle levering.
Prima
Netjes verpakt, snel geleverd.
Alleen al 1 biertje tegengekomen welke over datum is.
Top zaak
Top zaak. Ik moest snel nog een bierbox hebben deze konden ze dezelfde dag nog op de post doen zodat ik het de volgende dag nog in huis had. Fijne mensen. Nu mijn bier binnen leuk en divers pakket
Prima service. Goed en snel mail contact!
Vriendelijk bij ophalen van bestelling.
Betrouwbare levering van lekkere…
Betrouwbare levering van lekkere biertjes die je anders nooit zelf gevonden zou hebben.
Snelle reactie op mails en mooi…
Snelle reactie op mails en mooi ingepakt. Helaas wel de boodschap vergeten toe te voegen die in de opmerkingen was gezet.